Nadia ja też pochłaniam większe ilości jedzonka. jestem ciekawa jak bedzie wygladać moja waga we wtorek. Położne powiedziały mi że teraz wiecej pojdzie w małego i nie powinnam okropnie tyć. Zobaczymy b po wizycie w szpitalu i świętach przytyłam 3 kg a jak na mnie to duuużo hihi
Rybko dasz rade!! Już tak niewiele Ci zostało!! Mój się uspokoił. Teraz do wtorku NIC nie robie...tylko będe sie uczyć do sesji bo nie widze tego heh. A mnie dzisiaj telepało po Fenku:-( trzymałam kartke dla babci i składałam jej życzenia i mama w pewnym momencie chwyciła mnie za ręke bo wyglądało to tragicznie:-

-

-(
moniSkaBe też chciałabym wykorzystywać do golenia męża ale jemu to nie wychodzi. Z resztą przyznam się wam...choć dla mnie to troszke krępujące-mój lekarz i położne też mówią zawsze zeby nie depilować sie tak dokładnie. Jedynie tak żeby "jakoś wygladać"

w szpitalu tez spotkałam się z tą opinią.
Tabasiu współczuje Ci przeżyć!! Ale ważne ze z wami wszystko OK i krwawienie ustało!! U mnie Franek jakoś nie naciska na szyjke. Jest ułozony jeszcze pośladkowo więc mnie to omija jeszcze. Zaczełam się ztym martwić ale kolezanka polozna uspokoiła mnie że jesli teraz jest pośladkowo ułozony to jest ulozony prawidłowo. Ma czas do 36 tc. Ah z reszta co przychodze na wizyte to polozne mi mówią ze widzą tutaj cc. Zobaczymy...
mariola całkiem pokaźny ten Twój jadłospis:-) ale te lody malinowe mmmmmm
młoda mamusiu1 siedz w tym szpitalu i odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka!! Teraz jesteście pod dobrą opieką i wiesz że wyjdziesz już z maleństwem

trzymamy za was kciuki!!!
mc_gosia83 ciesze sie że badanka OK i że wszystko dobrze!! Ja też zawsze cierpie po badaniu...chociaż mój lekarz bada wyjątkowo delikatnie..
młoda mamuśka
trzymaj sie dzielnie!! I odpoczywaj!!
Marciaa mnie tez pobolewa brzusio jak przekręcam się na drugi bok. Dowiem sie co i jak jak pójde na wizytke we wtorek.
nadia25 troszke zmartwiła mnie twoja wiadomość. Ciekawe jak tam moja szyjka. Ahh ale Ty teraz dbaj o siebie!!!!! I nic nie rób!!!
ilonka ciesze sie ze przynosisz dobre wiadomości z usg!! Najwazniejsze ze dzieciątko zdrowe:-)
Izusia bidulko pij dużo i lez na lewym boku..ważne ze szyjke masz zamkniętą...dacie rade!!!!