reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no laski, wróciłam z usg :-)
generalnie jak na warunki irlandzkie jak się nie dopytasz, to robią tajemnicę, więc musiałam z babki wyrywać informacje na siłę :dry:
więc jak się dzidzia rusza, to wszystko ok :-p :baffled: (super wiadomość dnia, normalnie nie wpadłabym w życiu)
serduszko bije, nerki są, kręgosłup też ;-)
dzidzi nic nie wyrosło dodatkowo, zostajemy przy dziewczynce :-)
wymiary zgadzają się z tygodniami, wszystkie oscylowały w granicach 32 tygodnia, niektóre miały +kilka dni :-)
kruszynka nie jest kruszynką (moje subektywne doznanie) bo waży dziś 2065g :-)

Tabasia- szpital w L. zrobił na mnie dobre wrażenie, myslałam, że u Ciebie standard jest podobny...

co do chodzenia i nacisku (dzidzia główkowo sobie zwisa) to ledwo doczłapałam się do taxi :zawstydzona/y:

młoda mamusia- trzymaj się dzielnie! :tak:

reklama
Ja jestem po wizycie już...
A więc te moje twardnienia spowodowały skrócenie się szyjki macicy o połowe znowu i mam rozwarcie na palec:-( A nic nie robiłam tylko leżałam...Dostałam leki na wyhamowanie czynności skurczowej macicy. I byle jeszcze 2tyg a będzie dobrze tak mi gin powiedział...Jestem załamana bo nic nie robiłam leżałam plackiem 2tyg. a szyjka nadal się skróciła i rozwarła:szok:

głowa do góry nadia! Na pewno dasz rade...2 tygodnie szybko zlecą. Trzymam kciuki :tak:

ccaroline zrób sernik lepiej :-D

Dziewczyny nie martwcie się na zapas.Teraz nawet jak maleństwa się pośpieszą to nic im nie grozi.Już są bezpieczne.Stosujcie się do zaleceń lekarza,odpoczywajcie i myślcie jak będzie cudownie przytulić kruszynki.

A ja nie wiem co mi jest, wstałam jakiś czas temu i mi odbija!! Zachciało mi się gofrów, po chwili bitej śmietany, ale zaraz się odechciało, później sałatkę owocową zrobiłam, zjadłam 2 łyżki i już mi się odechciało :D teraz mam ochotę na jabłecznik, tylko nie wiem czy zdążę go zrobić zanim mi się odwidzi :-p
ale się uśmiałam :-D:-D:-D
a zrób kochana, jak masz siły ...jak Ty nie zjesz, to mąż się ucieszy :-p

reklama
Kochana musi być dobrze, wytrzymacie jeszcze 2 tygodnie!!!

A ja nie wiem co mi jest, wstałam jakiś czas temu i mi odbija!! Zachciało mi się gofrów, po chwili bitej śmietany, ale zaraz się odechciało, później sałatkę owocową zrobiłam, zjadłam 2 łyżki i już mi się odechciało :D teraz mam ochotę na jabłecznik, tylko nie wiem czy zdążę go zrobić zanim mi się odwidzi :-p
ccaroline85- ale Ty jesteś takiego mi smaka narobiłaś że jezyk mam już do kolan:-D:rofl: szkoda że jedzenia nie można meilem wysłać bo już bym cię o to prosiła...:-D:-D

Do góry