reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

haha to widze ze wszystkie dopadło obzarstwo :-D
Ja wczoraj wciagnełam cała paczke rodzynek w czekoladzie milka- tak od razu cała co do mnie nie podobne. Wiec jak dzisiaj w sklepie zobaczyłam to znowu musiałam kupic:zawstydzona/y: No i oczywiscie 5 minut i nie ma :-D
A teraz obiad robie kotlety mielone z kilograma miesa haha:-D

reklama
Hej kochane :)

Za chwile Was poczytam, tylko napisze co tam u mnie słychać po wizycie.. A zbyt dobrze nie jest.. W prawej nerce mam zastój i kamienie.. I musze leżeć i leżeć bo twardnieje mi brzuszek.. Wstawać mogę tylko na siusiu no i ewentualnie na chwile pochodzić. Jak najczesciej powinnam leżeć na lewym boku żeby mi nie blokowało tej nerki. Poza tym niewiadomo czy nie będę musiała mieć CC, a to dlatego że prawdopodobnie mam za wąskie bioderka.. Za trzy tygodnie będę wiedzieć na sto procent.. Ale najważniejsze że dzidziusiowi ślicznie biło serduszko :) no i szyjka zamknięta.

To forum powinno być co jakiś czas wyłączane, żebyście tyle nie pisały:-p

No i któraś mi zrobiła ochotę na bigos:wściekła/y:

Sama przed chwilą wpierniczyłam 2 naleśniki z powidłem śliwkowym, a zaraz chyba zjem kanapeczkę z jakaś wędliną, bo za bardzo się zasłodziłam :-p

Jestem już po 1 szkole rodzenia. O dziwo trafiłam od razu, chociaż dojście faktycznie pokręcone strasznie.
Trochę głupio się czułam, bo babeczki wszystkie z mężami, a mój nie da rady, bo jeszcze pracuje o tej porze:no:
W sumie dziś nic takiego nie było, tylko co zabrać ze sobą do szpitala. I tak wyszło, że tylko rzeczy dla siebie, bo ubranek mają podobno bardzo dużo i kosmetyków dla dzieci też. Cieszę się, bo przynajmniej nie będę objuczona jak wielbłąd ;-)
We środę mamy iść oglądać oddział - to jedna z rzeczy, które mnie najbardziej interesują.

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!Wszystkim Agnieszkom życze STO LAT!!!!!!

No ja też muszę leżeć. Mam rozwarcie na 1 cm. Ochota mnie naszła na smalczyk :-) Miałam więc kanapeczki ze smalczykiem i ogórkiem kiszonym. mi powoli odchodzą te zachcianki. Ale to leżenie jest straszne POMOCYYYYYYY!!

ale teraz rozpływam się ..uwaga! uwaga!...kiedy myję zęby pastą colgate herbal z propolisem :-D:-D:-D
normalnie tak mi ślina leci z tego smaczku, że żeby nie zdrowy rozsądek, to bym jadła tą pastę :-D tubka, po tubce :-D
a tak tylko dłużej myję nią język, tak aby nacieszyć się tym smaczkiem.... eh....
szał, po prostu szaleję za ta pastą
mój Darek ma ze mnie ubaw niezły :-D:-D
Hehe:) Ja tez tak mam!! :) Tylko ja mam fazę na pastę blend-a-med 7 complete mild mint:-D Pychota:-D:-D:-D

Ah!! No i ja też dziękuję za życzonka :)

reklama
Co was tak wzięło na życzenia dla Agnieszek?Imię jak każde inne..mam je prawie 26lat i nie pieję z zachwytu:-DZa życzenia dziękuję,wezmę je na poczet imienin,które obchodzę w kwietniu;-)
Poczytałam porody styczniówek i chciałabym taki szybki i lekki jak miało kilka dziewczyn....

Do góry