reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny wlasnie dostalam wiadomosc od Karola, ze ta praca ktora mial miec zalatwiana wczesniej w ochronie.. to porazka jakas.

4,50 netto na start :-D
oni sobie chyba zartuja, ze za takie pieniadze mozna pracowac.
i do tego jeszcze dojazd, bo praca nie byla na miejscu, jedzenie.. i by wyszlo.. za przepracowanych 160 h w miesiacu -> 720 zł. porazka jakas.

a podobno to miala byc w miare wysoka stawka..
pfffff...:no:

no to bez szału:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam się i ja :p Jak mówiłam tak jestem :-) Nadal leże w szpitalu, po DZM miałam 376 mg/l, a nasiusiałam 2,3l. Czyli wychodzi ok 1 g białka. Ordynator mi dzisiaj na obchodzie powiedział, że monitorujemy dZidziusia, bo białko w końcu jemu najbardziej może zaszkodzić, i co 2 dni prawdopodobnie będę miała stan płodu :szok::szok: Leżę do porodu, nawet nie ma mowy o przepustce :no::no: szkoda wielka, bo mam już dość szpitala :wściekła/y:

Witam się i ja :p Jak mówiłam tak jestem :-) Nadal leże w szpitalu, po DZM miałam 376 mg/l, a nasiusiałam 2,3l. Czyli wychodzi ok 1 g białka. Ordynator mi dzisiaj na obchodzie powiedział, że monitorujemy dZidziusia, bo białko w końcu jemu najbardziej może zaszkodzić, i co 2 dni prawdopodobnie będę miała stan płodu :szok::szok: Leżę do porodu, nawet nie ma mowy o przepustce :no::no: szkoda wielka, bo mam już dość szpitala :wściekła/y:

Pomyśl za to kochana z jaką wiedzą medyczną opuścisz szpital:):) bedziesz wiedziałą wszystko :)

najpierw przekazuję pozdrowienia od CZARNUSZKI

dasz radę każdy dzień na wagę złota dla dzidziolka:tak::tak::tak:
doskonale cię rozumiem bo każda godzina w szpitalu się ciągnie nie miłosiernie:-(
ale dacie radę:tak::tak::tak:
jedno jest pewne do domku już wrócisz z dzidziuśkeim:tak::tak::tak:

wracajac do tematu zwolnienia to ja nie miała z tym problemu,do 5 miesiąca pracowałam i dobrze sie czułam ale pózniej się wkurzyłam bo szef nie chciał mi isć na ręke i dać tylko rannych zmian...przy czym cały tydzień siedziałam w robocie do 22.00,musiałam znosić humoru klientów,siedzieć cały dzień na tyłku-co też jest nie wskazane,i z nosem w monitorze (musieli mi zmienić stanowisko bo na poprzednim było za ciezko)powiedziałam o tym ginowi i stwierdził że mój szef to matoł a ja w takich warunkach nie mogę pracować...wystawił L4 i już tak zostało:tak:

Pomyśl za to kochana z jaką wiedzą medyczną opuścisz szpital:):) bedziesz wiedziałą wszystko :)

młoda_mamusia wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i malutką rzeby wszystko się dobrze skończyło:tak:trzymaj się kobito:-D

najpierw przekazuję pozdrowienia od CZARNUSZKI

dasz radę każdy dzień na wagę złota dla dzidziolka:tak::tak::tak:
doskonale cię rozumiem bo każda godzina w szpitalu się ciągnie nie miłosiernie:-(
ale dacie radę:tak::tak::tak:
jedno jest pewne do domku już wrócisz z dzidziuśkeim:tak::tak::tak:

Dzięki dziewczyny! No bez dzidziusia to ja się nigdzie stąd nie wybieram :-p Jestem bardzo ciekawa jak to będzie:confused::confused: Póki co to wszystko jest bardzo dobrze, oprócz tego białka, lekarz który robi mi stan płodu twierdzi, że dzidziuś jest idealny jak na ten wiek ciąży. Byleby to białko nie zaatakowało maleństwa!!

Dzięki dziewczyny! No bez dzidziusia to ja się nigdzie stąd nie wybieram :-p Jestem bardzo ciekawa jak to będzie:confused::confused: Póki co to wszystko jest bardzo dobrze, oprócz tego białka, lekarz który robi mi stan płodu twierdzi, że dzidziuś jest idealny jak na ten wiek ciąży. Byleby to białko nie zaatakowało maleństwa!!

na pewno będzie
a ile mała waży u was już 35 tydzień leci będzie super:tak::tak::tak:

reklama
Do góry