reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

ja juz po sniadanku :) teraz musze sie troszke ogarnąc i pojechac do mojej firmy zawiezc zwolnienie a pewno mroz straszny ale jakos musimy sie doczlapac :)

milego dnia

reklama
Cześć dziewczyny.Ponieważ kiedyś wszystkie będziemy babciami,składam wam serdeczne życzenia z tej okazji:-D
U mnie nocka minęła dobrze,pomijam głupoty które mi się śniły ale skoro na noc naczytałam się Mastertona to co się dziwić:sorry2:
Jestem już po zakupach i muszę wspomnieć,że może nie chodzę jak pingwin ale ucisk na dół brzucha wymusza na mnie lekko kołyszący krok...a reklamówy w obu dłoniach pomagają w tym;-)

Witam Was rano:-)
U mnie nocka w miarę spokojna tylko raz zaliczona ubikacja i jak zawsze twardy brzuch:-( Idę dzisiaj do gina i muszę się pożalić na to...ale ja czytam Wasze posty to większość dziewczyn ma takie dolegliwości:szok:
Tabasia fajnie,że wróciłaś z szpitala.
Gosia dobrze,że zadzwoniłaś do lekarza i masz wizytę przynajmniej się uspokoisz:-D
xxxizulqaxxx to dobrze,że skurcze Tobie przeszły:-)

hej laski

czarnuszka i ja nadal 2w1:-D:-D:-D

poza tym powolutku
wczoraj dotarły meble do pokoju Natalki ...ale brakuje szafy i szuflady taki szczegół:szok::szok::szok: mają być za tydzień niby

wczoraj pani diabetolog wyjaśniła mi że na cc mogę liczyć najwcześniej w 39 tygodniu:szok::szok::szok: czyli koło 24-25 lutego chyba że mały będzie pchał się wcześniej

od paru dni jest mi cięzko siedzieć leżeć spać i w ogóle ble wczorajsza wyprawa do szpitala mnie powaliła

a co tam u was???
coś podczytam

a jak maborka młoda mamuśka i co z burzą???

miłego dnia

Co do tych awatarów to ja tez poznaje po nich, kiedys bodajze Marti zmieniła( miala slubne zdjecie a teraz ma z usg ) i tez nie mglam sie przyzwyczaic :)

POWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...
Czekamy na wieści z wizyty :)
Chyba juz nasza Karolinka usuneła :tak::-)bo nie widze
Tak już usunęłam :)
Co do tych awatarów to ja tez poznaje po nich, kiedys bodajze Marti zmieniła( miala slubne zdjecie a teraz ma z usg ) i tez nie mglam sie przyzwyczaic :)

Ja również do tej pory nie mogę się przyzwyczaić :p

Mi tam leci siara z dwoch piersi. Nie wyciskam tego inic z tym nie robie. Polożna zabronla mi tego ruszać. Myje tylko wodą i jest git. Hartuje piersi bo wkładam do stanika płatki do demakijazu i juz widze po ok 3 tygodniach roznice:-)

nie rozumiem z tymi płatakami do demakijażu?? :confused:
że niby jak one mają hartowac cyce? :confused:

mnie tylko biodra napie**** jak cholera, dziś w nocy się popłakałam, bo nie dałam rady dojść do łazienki :-(

BB należy oczywiście do tych ważniejszych:-p:-p
Oj niby tak ...ale jak mąż mnie rozczula mówiąc,że robię najlepsze kanapeczki to z przyjemnością zwlekam się je robić.:tak:
Chociaż wczoraj mu po marudziłam gdy poprosił o zrobienie herbaty(akurat kładł kafelki-tylko dlatego mu zrobiłam).Uświadomiłam go,że mi jest ciężko wstawać specjalnie gdy siedzę.Naprawdę co raz częściej jęczę przy poruszaniu się:sorry2:Na szczęście kumaty jest bo od razu grzecznie powiedział"to faktycznie siedź,sam zrobię".

reklama
Do góry