reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.Ponieważ kiedyś wszystkie będziemy babciami,składam wam serdeczne życzenia z tej okazji
U mnie nocka minęła dobrze,pomijam głupoty które mi się śniły ale skoro na noc naczytałam się Mastertona to co się dziwić
Jestem już po zakupach i muszę wspomnieć,że może nie chodzę jak pingwin ale ucisk na dół brzucha wymusza na mnie lekko kołyszący krok...a reklamówy w obu dłoniach pomagają w tym;-)

U mnie nocka minęła dobrze,pomijam głupoty które mi się śniły ale skoro na noc naczytałam się Mastertona to co się dziwić

Jestem już po zakupach i muszę wspomnieć,że może nie chodzę jak pingwin ale ucisk na dół brzucha wymusza na mnie lekko kołyszący krok...a reklamówy w obu dłoniach pomagają w tym;-)
Witam Was rano:-)
U mnie nocka w miarę spokojna tylko raz zaliczona ubikacja i jak zawsze twardy brzuch:-( Idę dzisiaj do gina i muszę się pożalić na to...ale ja czytam Wasze posty to większość dziewczyn ma takie dolegliwości
Tabasia fajnie,że wróciłaś z szpitala.
Gosia dobrze,że zadzwoniłaś do lekarza i masz wizytę przynajmniej się uspokoisz
xxxizulqaxxx to dobrze,że skurcze Tobie przeszły:-)
U mnie nocka w miarę spokojna tylko raz zaliczona ubikacja i jak zawsze twardy brzuch:-( Idę dzisiaj do gina i muszę się pożalić na to...ale ja czytam Wasze posty to większość dziewczyn ma takie dolegliwości

Tabasia fajnie,że wróciłaś z szpitala.
Gosia dobrze,że zadzwoniłaś do lekarza i masz wizytę przynajmniej się uspokoisz

xxxizulqaxxx to dobrze,że skurcze Tobie przeszły:-)
hej laski
czarnuszka i ja nadal 2w1

poza tym powolutku
wczoraj dotarły meble do pokoju Natalki ...ale brakuje szafy i szuflady taki szczegół

mają być za tydzień niby
wczoraj pani diabetolog wyjaśniła mi że na cc mogę liczyć najwcześniej w 39 tygodniu

czyli koło 24-25 lutego chyba że mały będzie pchał się wcześniej
od paru dni jest mi cięzko siedzieć leżeć spać i w ogóle ble wczorajsza wyprawa do szpitala mnie powaliła
a co tam u was???
coś podczytam
a jak maborka młoda mamuśka i co z burzą???
miłego dnia
czarnuszka i ja nadal 2w1

poza tym powolutku
wczoraj dotarły meble do pokoju Natalki ...ale brakuje szafy i szuflady taki szczegół

wczoraj pani diabetolog wyjaśniła mi że na cc mogę liczyć najwcześniej w 39 tygodniu

od paru dni jest mi cięzko siedzieć leżeć spać i w ogóle ble wczorajsza wyprawa do szpitala mnie powaliła
a co tam u was???
coś podczytam
a jak maborka młoda mamuśka i co z burzą???
miłego dnia
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Czekamy na wieści z wizytyPOWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...
Tak już usunęłamChyba juz nasza Karolinka usuneła:-)bo nie widze
Co do tych awatarów to ja tez poznaje po nich, kiedys bodajze Marti zmieniła( miala slubne zdjecie a teraz ma z usg ) i tez nie mglam sie przyzwyczaic![]()
Ja również do tej pory nie mogę się przyzwyczaić
ionka
Mi tam leci siara z dwoch piersi. Nie wyciskam tego inic z tym nie robie. Polożna zabronla mi tego ruszać. Myje tylko wodą i jest git. Hartuje piersi bo wkładam do stanika płatki do demakijazu i juz widze po ok 3 tygodniach roznice:-)
nie rozumiem z tymi płatakami do demakijażu??

że niby jak one mają hartowac cyce?

mnie tylko biodra napie**** jak cholera, dziś w nocy się popłakałam, bo nie dałam rady dojść do łazienki :-(
Młoda mamuśka:)
Oj niby tak ...ale jak mąż mnie rozczula mówiąc,że robię najlepsze kanapeczki to z przyjemnością zwlekam się je robić.BB należy oczywiście do tych ważniejszych![]()

Chociaż wczoraj mu po marudziłam gdy poprosił o zrobienie herbaty(akurat kładł kafelki-tylko dlatego mu zrobiłam).Uświadomiłam go,że mi jest ciężko wstawać specjalnie gdy siedzę.Naprawdę co raz częściej jęczę przy poruszaniu się

reklama