reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej laski

czarnuszka i ja nadal 2w1:-D:-D:-D

poza tym powolutku
wczoraj dotarły meble do pokoju Natalki ...ale brakuje szafy i szuflady taki szczegół:szok::szok::szok: mają być za tydzień niby

wczoraj pani diabetolog wyjaśniła mi że na cc mogę liczyć najwcześniej w 39 tygodniu:szok::szok::szok: czyli koło 24-25 lutego chyba że mały będzie pchał się wcześniej

od paru dni jest mi cięzko siedzieć leżeć spać i w ogóle ble wczorajsza wyprawa do szpitala mnie powaliła

a co tam u was???
coś podczytam

a jak maborka młoda mamuśka i co z burzą???

miłego dnia

A już myślałam że 24-25 marzec to byśmy miały w jednym czasie, bo ja właśnie na ten termin umówiłam się z lekarzem na CC;-)

reklama
O kurka dziewczyny... nadrobic Was to istny sajgon:-D
Wczoraj pisałam prace mgr i dlatego mnie nie było a potem szkoła rodzenia..;-)
Dla przypomnienia to moj poprzedni avatar to ja z moim boksiem :)))
Pamiętam:tak::-)

Witam się porannie :) z lepszym samopoczuciem i na szczęście w dwupaku ;) uff, skurcze mi wczoraj przeszły :) dziś mam wizyte u gina, wiec opowiem mu że mała już 3 razy się pchała na świat hi hi :) Chyba mi będzie musiał zmienić leki na nerki bo coś mi nie pracują tak jak powinny.. :( Martwie się bo jak mi te kamienie nie zejdą to czeka mnie zabieg ;/ a to dopiero po porodzie i kto sie dzidzią zajmie?? :( Ale mam nadzieje że bedzie dobrze :)
Trzymam kciuki za wizytę!!:tak:

POWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...
Również kciukasy! Daj znac jak będziesz po wizycie:tak:

Witam Was rano:-)
U mnie nocka w miarę spokojna tylko raz zaliczona ubikacja i jak zawsze twardy brzuch:-( Idę dzisiaj do gina i muszę się pożalić na to...ale ja czytam Wasze posty to większość dziewczyn ma takie dolegliwości:szok:
Kolejna która ma dziś wizytę:) Trzymam kciuki i koniecznie pożal się ginowi:tak::-)

hej laski

czarnuszka i ja nadal 2w1:-D:-D:-D

poza tym powolutku
wczoraj dotarły meble do pokoju Natalki ...ale brakuje szafy i szuflady taki szczegół:szok::szok::szok: mają być za tydzień niby

wczoraj pani diabetolog wyjaśniła mi że na cc mogę liczyć najwcześniej w 39 tygodniu:szok::szok::szok: czyli koło 24-25 lutego chyba że mały będzie pchał się wcześniej

od paru dni jest mi cięzko siedzieć leżeć spać i w ogóle ble wczorajsza wyprawa do szpitala mnie powaliła

a co tam u was???
coś podczytam

a jak maborka młoda mamuśka i co z burzą???

miłego dnia
Cieszę się, że nadal jesteście w dwupaku:-) A dlaczego dopiero możesz miec cc w 39 tyg?:confused:

spokojnie to moja ciąż by trwała 45 tygodni o nie dziękuję:-d:-d:-d

No nie ciekawie by było ;] Kochane, ja lece jeszcze na chwilke pospac bo dziś nie spie od 6tej.. ;/ Buziam

P.S. Powiedzcie mi, dostajecie jakieś mini wyprawki od lekarza lub w szpitalu? Bo u mnie w szpitalu ponoć dostaje sie jakies próbki kremów itd.

Agniesiak, dziękuje za kciukasy :)

witam :)

Matko jak mnie ta zima juz wkurza, jestem uwieziona w domu , bo gdzie tu w ten snieg mam wyjsc z wielkim brzuchem i 2 latkiem !!!!! dobrze ze przynajmniej mam kompa i forum :sorry2:
Synowi zrobilam "garaz" z wielkiego pudla i teraz jest zajety garazowaniem :sorry2:

xXxIzuLQaxXx w wielu szpitalach daja takie paczki dzidziusia, masz tam kilka pieluszek, chusteczek nawilzonych, sudocrem , jakies herbatki i tym podobne

najlpepsze ze ja dostalam te paczki a potem przychodzi pielegniarka i mowi ze mam wypelnic teraz ankiete - a w tej ankiecie pytania o wysokosc zarobkow, gdzie sie jezdzi na wakacje, jaki sie ma samochod, itd itp, oczywiscie tez trzeba bylo podac swoje dane... chyba zwariowali ze ja bede takie ankiety wypelniac

Ja sie czuje super. Powiedzcie dziewczyny jak to jest. W pierwszej ciazy bylam na zwolnieniu od 5 mies, nic nie robilam , cale dnie lezalam przed tel i kompem a lezalam w szpitalu w 27tyg z skurczami i potem do37 tc plackiem i maksymalne dawki fenoterolu bralam. Teraz latam wkolo, podnosze syna, chodze do pracy , caly dzien na nogach a szyjka 4,5 cm i nic a to nic mi nie jest .... Oby tak do konca tylko :)

Hejka Brzuszki. U mnie noc...........nie będę się rozpisywać bo jak zawsze do du..zgaga,zgaga i jeszcze raz zgaga.Jutro mam gina to go zmolestuje żeby mi coś mocniejszego przepisał bo jak tak dalej pójdzie to wyśpię się dopiero po śmierci.Burza trzymaj się kochana ( ale długo bedziesz w szpitalu-współczuje). Czarnuszka mam nadzieję że jutro na wizycie wszystko będzie ok:tak:Młoda_mamuska za tego Skrzacika to w nos dostaniesz:-Dhahaha. A co to kamikaa jeszcze spi:baffled:

reklama
Witam:)
Ja dziś obudziłąm się o 4.30 i zasnęłam o 7.30, a po 9 oczywiście mnie tefon obudził
młoda mamuśka Mastersoon, nie wiem czy dobrze napisałąm, na noc???Ja przed ciążą bardzo lubiłam horrory, ale teraz to raczej nie
Ale dziś zimno a ja muszę się wybrać na małe zakupki

Do góry