reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się porannie :) z lepszym samopoczuciem i na szczęście w dwupaku ;) uff, skurcze mi wczoraj przeszły :) dziś mam wizyte u gina, wiec opowiem mu że mała już 3 razy się pchała na świat hi hi :) Chyba mi będzie musiał zmienić leki na nerki bo coś mi nie pracują tak jak powinny.. :( Martwie się bo jak mi te kamienie nie zejdą to czeka mnie zabieg ;/ a to dopiero po porodzie i kto sie dzidzią zajmie?? :( Ale mam nadzieje że bedzie dobrze :)

Byłam wczoraj na zakupkach dla dzidzi :) Już część kupiłam :) i jestem zadowolona :)

To moja lista :)

-Rożek usztywniany /25 zł/
-Pieluchy tetrowe (narazie 10 szt. /17 zł/
-Smoczek NUK (ponoć najlepszy) /9 zł/
-Butelka AVENT (jakaś nowość 'złota seria' czy coś takiego) /20 zł/
-Chusteczki nawilżające DZIDZIUŚ 2 paczki. /6 zł szt./
-Wyprawka (kaftanik+bluzeczka+śpioszki+czapeczka+łapki niedrapki) /29 zł/
-Zestaw nożyczki+pilniczek+cążki dla niemowlaka BABYONO /9 zł/
-Proszek LOVELA /19 zł/
-Płyn do płukania LENOR /8 zł/ [tylko nie wiem czy potrzebny]
-Krem BAMBINO /5 zł/
-Mydełko BAMBINO /1,50 zł/
-Oliwka BAMBINO /8 zł/
-Pampersy PAMPERS NEW BORN 43 szt. /28 zł/
-2 gazy+10 gazików /12 zł/

No i to na razie tyle :) reszte dopiero później. A już niewiele zostało :)

P.S. Aha kochane, nie martwcie się że czasami ktoś nie odpowie na posta :) To dlatego że tu tak wielki ruch że jak coś napiszesz to są zaraz 3 strony zapisane i ten post się gubi :)

A ja nie mogę spac. Ból krzyża, ból w pochwie i ból brzucha, który ciągnie w dół są nie do wytrzymania. Dosłownie PŁACZĘ z bólu. Śpiąca jestem i to strasznie, a zasnąc nie moge i jeszcze tak starsznie boli ;-(

Mam nadzieję, że przeszło!!

AGUS
aleś mnie zmyliła dziś z awatarem :-D:-D

Mnie również :D Najbardziej kojarzę po awatarach, nicki niektóre mogą się mylić :p

U nas nocka spokojna :) Dzień jak co dzień, zaraz wpiszę wiadomość od burzy. Miłego dnia!

Upss przez pomylke dodalam komentarz w smsach z porodwek, przepraszam najmocniej :-(
Tutaj miało byc : Burza tezymaj sie cieplutko, powodzonka i buziaki :***

POWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...

reklama
Witamy się.
Ja nareszcie pospałam do 7:30- bo moj miał na póżniej no i te 1,5 h dłużej to jak zbawienie , od razu inaczej się wstawało. Ale i tak teraz chce mi sie jeszcze spać.
Biedna Burza, jeju tyle czasu w szpitalu :-(.
Aguś chyba do jakiegoś czasu mozna swojego posta usunąć ;) :tak:. Bo ja też kiedyś się pomyliłam i jakoś udało się go pozbyć :-)
A ten avatar to i mnie zmylił- też kojarzę większość po nich :-D.

Do góry