reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Na wlasnym przykladzie wiem ze sie to nie oplaca,wiecej to kosztuje niz warte,a nerwow.A w koncu i tak gdzies sie zwinie i zniknie i szukaj wiatru w polu.Mam nadzieje ze jakos wyciagniemy samodzielnie.

reklama
Gosia i jak sie czujesz? daj znac czy Ci przeszlo i udalo Ci sie w koncu zasnac.

Milych snow dziewczyny.

Witajcie..
póki co się tylko witam bo pewnie zaraz kimne (musiałam J do pracy wyprawić) :-p

Dobrze że duzo nie naskrobałyście przez noc.
Dziś mam gina na 15 więc jeszcze mogę spać....Tata przywozi mi dzisiaj resztę ciuszków dla Mikołaja więc wkońcu jutro zaczynam prać i się pakuję.

koza ja się spotkałam z taki skrótrm słowa FOCH - Fachowe Obciąganie Ch**a ...
chyba dlatego BB cenzuruję niektóre odmiany tego słowa np "Ty się nie fo****!" :-D:-D:-D

Witam brzuszki!
Ja jak zwykle od rana na nogach, jak wyprawie meza do pracki to juz potem zasnac nie moge, zreszta ja tyle spie w nocy ze w zasadzie jestem wyspana, plusy sa takie ze o 10 rano juz mam posprzatane i jestem wykapana :)

Tabasia dobrze ze jestes w domu, tylko powiedsz czemu wypisalas sie sama? mam nadzieje ze nie ryzykowalas za duzo cio? :cool:

Milkshake ja takiego dołka figurowego mam srednio co drugi dzien takze nie przejmuj sie :tak:;-) Tez juz marze ze załoze moje kochane dzinsy rurki, ze pojde sobie na so0larium ehhh...przed tym kiedy dowiedzialam sie o ciazy kupilam sobie super spodnie, niestety juz nie zdazyłam ich załozyc...bo sie zrobily ciasne, no i czekaja na mnie kurcze...mam nadzieje ze juz w czerwcu sie w nie wbije :tak:

Izulka mam nadzieje ze przeszły Ci te dolegliwosci, jak nie to biegusiem na IP !:tak:

Zrobilam wczorja na obiad te fileciki w kozuszkacxh z naszego watku, wyszlyv przepyszne :tak: Dzis robie łazanki pychotka :)

Dzisiaj Dzien Babci, po poludniu idziemy do babć mojego M, a jutro do moich babć i dziadków, bo za jednym zamachem nie damy rady hihi
Co fajnego kupilyscie babciom i dziadkom ?:)my kupilismy babciom po dobrym winku, dziadkom, po dobrej wodeczce hihi :)dla babć jeszcze beda kwaituszki

Witam się porannie,
Tabasia-dobrze ż już z nami;-)
iza-uważaj na siebie, i nie lekceważ takich objawów, gdyby się powtórzyło do szybciutko na IP tak samo gosia

ja dziś na badanka lecę, a strasznie dużo mam tego , no ale jak mus to mus:tak:

Cześć dziewczyny :-)

U nas zima na całego zimnica, ale trzeba wyjść z domciu,jedziemy do makro jakieś zapasy porobić, bo się jeszcze gorszy mróz zapowiada,:szok: potem to już bym chciała jechać do sklepu z wózkami , ostatecznie się zdecydować.

Wczoraj wymalowałam z Igorkiem laurki dla dziadków, ale nie obyło się bez awanturki, jest taki niecierpliwy, chciałby zaraz, już żeby było zrobione, a najlepiej to żebym ja narysowała za niego:confused::confused:

Ja mam tylko jedną babcie któa mieszka daleko, więc wysłaliśmy jej kartkę z życzeniami.

AGUS
aleś mnie zmyliła dziś z awatarem :-D:-D

reklama
Do góry