Daria_b525
Fanka BB :)
Hejka laski. Poszlam dzis po zwolnienie i lekarz od razu przy okazji usg zrobil. Niunia ma tyleczek na dole, ale gin mowil zeby sie nie przejmowac, bo ma jeszcze czas na obrocenie sie...
Nocka znowu ciezke, nijak sie ulozyc nie moglam, spalam na pol siedzaco a teraz kregoslup mnie napie**** :-(
Co do pieluszek to bede uzywala Pamepersow
Ja chodze do gina co 2 tygodnie od poczatku ciazy
Trzymam kciuki za dobre wyniki;-) Mi w nocy spuchnely palce u rak
Ja zawsze dostaje tak jak mialam wyplate czyli do 10 kazdego miesiaca, czasem wczesniej
Czekalam 2 dni, ale to pewnie zalezne od laborratorium
Ja usiedziec nie moge, a jak juz musze to taka rozwalona jestem...
Na poczatku chcialam taka Cebuszke kupic, bo i w czasie ciazy sie przydaje i pozniej do karmienia tez. Ale stwierdzilam ze to strata kasy. Teraz to poduszke sobie podkladam a pozniej do karmienia to bede chciala na rekach trzymac, bo lakos bezpieczniej
Nocka znowu ciezke, nijak sie ulozyc nie moglam, spalam na pol siedzaco a teraz kregoslup mnie napie**** :-(
Co do pieluszek to bede uzywala Pamepersow

CZeść dziewczyny :-)
Gdyby nie telefon to bym dzisiaj chyba nie wstałaa tak przynajmniej się zerwałam w szoku no i jestem.
W nocy ze dwie godziny nie spałam,niby spać się chce a nie można, mózgowniaca pracuje na pełnych obrotach i tak myślałam i myślałam i wymyśliłam, że pewno nie zdąże ze wszystkim do 24 marca, albo zapomne o czymś
A niech by tak młodemu zachciało się wcześniej wykluć
Choć na razie nic na to nie wskazuje.
We wtorek mam wizytę u gina.
Czy Wy też chodzicie już co trzy tygodnie do gina????
Miłego dnia dziołszki!!!!
Ja chodze do gina co 2 tygodnie od poczatku ciazy
A ja sobie dziś zaniosłam mocz do zbadania, bo nie podoba mi się, ze taka opuchnięta jestem cały czas. 6zł nie majątek, a wole sprawdzić, czy mi się białko czasem nie pojawiło. Już od rana jest masakra. Najgorzej to ręce i nogi. I o ile z rąk mi troche schodzi podczas dnia, to nogi wyglądają coraz gorzej. Takie 2 małe baniaczki bez kostek![]()
Trzymam kciuki za dobre wyniki;-) Mi w nocy spuchnely palce u rak

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy moge sie spodziewac pieniazkow z zusu jesli na L4 jestem od 7 grudnia ??
Ja zawsze dostaje tak jak mialam wyplate czyli do 10 kazdego miesiaca, czasem wczesniej
Dziewczyny jak długo czekałyście na wynik HBS, bo mi gin juz teraz kazała zrobić i powiedziała ze na ten wynik się dłużej czeka a wizyta tuż tuż??
Czekalam 2 dni, ale to pewnie zalezne od laborratorium
Mam pytanko czy siedzac na krzeslie tak normalnie przy tole tez wasze maluchy sie tak rozpychaja i calyczas tam cos motajaczy moze moja daje mi sygnaly bo ja sciskam i gniote ?Staram sie siedziec prosto wtedy mnie nie boli kregloslop ale onajakos tak sie rozpycha
![]()
Ja usiedziec nie moge, a jak juz musze to taka rozwalona jestem...
a mam jeszcze jedno pytanie.
wiecie.. pierwsze dziecko
zastanawiam sie czy kupowac poduszeczke, taka na ktorej bede podnosic dziecko do karmienia np.
to znaczy widzialam, ze siostra Karola tak ma, ze mala lezy na poduszce i Paulina do karmienia podnosi mala razem z ta poduszeczka.
czy tak jest wygodniej?
bo ja nie chcialam w ogole kupowac poscieli ani wypelnienia na poczatek.
mam kocyki, rozek...
Na poczatku chcialam taka Cebuszke kupic, bo i w czasie ciazy sie przydaje i pozniej do karmienia tez. Ale stwierdzilam ze to strata kasy. Teraz to poduszke sobie podkladam a pozniej do karmienia to bede chciala na rekach trzymac, bo lakos bezpieczniej