katrinka ja też sie zastanawiałąm nad baldachimem, ale jednak go nie kupuję. Jedynym plusem jest to że fajnie wygląda, ale podobno źle dziecko wyciągać bo nie można do góry bo przecież by się zawadziło o ten baladachim, no i największy minus to ten baldachum to siedlisko kurzu
reklama
a dlaczego nie pralas?
sądziłam że nowe to czyste zapakowane w folii , ale jak trzeba prać to będę musiała

Molly_anna
Fanka BB :)
Ja na polskiej stronie pampersa jestem zarejestrowana już od listopada i żadnych próbek nie dostałam
A co do prania i prasowania, to jeszcze NIC nie zrobiłam i na razie nie zamierzam

A co do prania i prasowania, to jeszcze NIC nie zrobiłam i na razie nie zamierzam

mag349
witajcie
ja dzis od rana poczytalam troszke książke o opiece i rozwoju bobaskow, zrobily sie juz dwa prania, nawadnia sie ostatni storczyk no i miesko na obiadek sie dusi![]()
dzisiaj jak mężus wroci z pracy to pojedziemy do sklepow pooglądac a moze tez przy okazji cos kupic dla bobaska
szczerze powiem jakos nie moge sie zebrac zeby sobie stworzyc liste niezbednych zakupow i powoli kupowac to co na tej liscie jakos wybitnie mi sie nie chce a to juz w sumie dwa miesiące sie zostaly na koniec lutego planowalam byc ze wszystkim juz przygotowana
wczoraj mielismy zamowic posciel na allegro ale w koncu nie moglismy sie zdecydowac i jeszcze nie zmowilismy ciagla sie zastanawiam nad baldachimem czy go kupowac czy nie wydaje mi sie to zbedny bajer a moja mam znowuz mowi ze kupic bo takie to fajne w sumie to az takie kosztowne to nie jest tyle ze po co mi potem upychac gdzies po szafach takie rupiecie
Mi też było jakoś ciężko się zebrać, ale jak już zaczęłam, to jakoś poszło. Teraz mam już chyba wszystko co najnardziej niezbędne. I bardzo się ciesze, ze zrobiłam zakupy wceśniej, bo teraz już nie dałabym rady

My na baldachim się nie zdecydowaliśmy, ale to sprawa indywidualna

Mi też było jakoś ciężko się zebrać, ale jak już zaczęłam, to jakoś poszło. Teraz mam już chyba wszystko co najnardziej niezbędne. I bardzo się ciesze, ze zrobiłam zakupy wceśniej, bo teraz już nie dałabym rady
My na baldachim się nie zdecydowaliśmy, ale to sprawa indywidualna![]()
Mi też się nic nie chce...

moniSkaBe
sądziłam że nowe to czyste zapakowane w folii , ale jak trzeba prać to będę musiała![]()
ja bym uprała.
wydaje mi sie , ze jednak to jest jakos chemicznie konserwowane.
maja nawet swoj taki zapaszek.
moniSkaBe
Mi też się nic nie chce...ale trzeba się zebrać....baldachimu też nie kupujemy...to ozdoba dla rodziców, ale nie jest niezbędna dla dziecka. Osobiście uważam, że nie ma sensu, ale masz rację - to sprawa indywidualna
![]()
ładnie moze wyglada.. ale my nie kupujemy..
my dostaniemy baldachim w spadku, ale nie będziemy go używać. Dla mnie to rzecz, która może tylko przeszkadzać (przynajmniej mi), i też jestem zdania, że to tylko siedlisko kurzu (wystarczy zobaczyć jak wyglądają abażury na lampach takie materiałowe).
bo musisz zaznaczyć że chcesz dostać bonyJa na polskiej stronie pampersa jestem zarejestrowana już od listopada i żadnych próbek nie dostałam
A co do prania i prasowania, to jeszcze NIC nie zrobiłam i na razie nie zamierzam![]()
reklama