reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też wszystko piorę, wczoraj jak dostałam okrycie kąpielowe, to tak śmierdziało benzyną że :szok: A było zapakowane.

Trzeba poprać, jednak nie wiadomo czym to to było konserwowane:no:

reklama
Baldachimu też nie kupujemy, może dla dziewczynki to jeszcze taki gadżet księżniczki :-p:-p ale dla chłopca ??NIe:no::no:

Kilka godzin prądu nie miałam i myślałam, że umrę, jak tu żyć bez prądu, jak nic nie działa :tak: Ale jestem w końcu, dzięki temu spakowałam się do szpitala, wygotowałam butelki i ogarnęłam dokładniej mieszkanko, więc plus też jakiś jest :)

Ja to mam akcje z nowymi rzeczami czasami ze tak naprawde niewiadomo kto ich tam dotykal i gdzie to lezalo :sorry2: ja tez wszystko piore, chociaz mi sie nie chce :-)
a tak wogole to jeszcze nic mam nie zrobione

tetre bym uprala, na bank, wycierasz buzie dziecka , czasami sie kladzie dziecko na tetrze, ja czesto ukladalam tetre na kocyc i dopiero malucha ( bo kocyka nie pralam codziennie a pieluchy tetrowe bardzo czesto ) , potem przestalam prasowac bo mi sie nie chcialo, tylko pralam w wysokiej temperaturze.

a mam jeszcze jedno pytanie.
wiecie.. pierwsze dziecko :-D

zastanawiam sie czy kupowac poduszeczke, taka na ktorej bede podnosic dziecko do karmienia np.
to znaczy widzialam, ze siostra Karola tak ma, ze mala lezy na poduszce i Paulina do karmienia podnosi mala razem z ta poduszeczka.
czy tak jest wygodniej?
bo ja nie chcialam w ogole kupowac poscieli ani wypelnienia na poczatek.
mam kocyki, rozek...

a mam jeszcze jedno pytanie.
wiecie.. pierwsze dziecko :-D

zastanawiam sie czy kupowac poduszeczke, taka na ktorej bede podnosic dziecko do karmienia np.
to znaczy widzialam, ze siostra Karola tak ma, ze mala lezy na poduszce i Paulina do karmienia podnosi mala razem z ta poduszeczka.
czy tak jest wygodniej?
bo ja nie chcialam w ogole kupowac poscieli ani wypelnienia na poczatek.
mam kocyki, rozek...
Ja bym kupiła samą poduszeczkę, nie kupuję drugiej pościeli na razie, poduszkę mam, a przydaje się właśnie np. do karmienia :) Można kupić ją osobno :tak:

Cześć Marcóweczki :p
Siedzę z dziwnymi bólami brzucha i tak jakoś mi niedobrze..
Zastanawiam się co za kretyn udostepnia w necie informacje na temat tego jak zabić własne dziecko? Bez problemu można zdobyć informacje o tabletkach wczesnoporonnych , są jeszcze sposoby jak je wyciągnąć od lekarza żeby koszty były niższe.. Normalnie aż mnie nosi jak zobaczyłam ile tego jest.
Nie mogę tego zrozumieć..
Dobra a co u Was, jak samopoczucia i brzuszki ?:tak:
U mnie maluch po krótkiej przerwie znowu psoci w brzuchu ah jak tęskniłam za tymi kopniakami :).

reklama
Do góry