reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no.. wstawilam ostatnia ture pranka dzidziowego.
Teraz jak sie wypierze to wrzuce pieluszki tetrowe i wsio.

Dziewczyny a takie nowe pieluszki to trzeba wygotowac? czy wystarczy wyprasowac na wysoka temperature?
zamierzam uzywac do wycierania buzi itp.

A.. zastanawiam sie czy pokrowce od wozka z gondoli tez przeprac? strasznie smierdza nowoscia..
ale nie chce popasc w paranoje. :-D

reklama
fuck:wściekła/y: dziewczyny własnie brałam prysznic i zauważyłam rozstepy na moim brzuchu:szok::szok::szok:takie czerwone jakby zadrapania po obydwu bokach!!! nie smarowałam sie jakoś bardzo systematycznie ale jednak coś robiłam w tym kierunku a tu taka niefajna niespodzianka:-( chce mi sie wyć!!!

ja mam rozstepy bardziej na bokach..
ale zaczela mnie skora swedziec na srodku brzucha.. takze.. tylko wypatruje rozstepow kolejnych...

no.. wstawilam ostatnia ture pranka dzidziowego.
Teraz jak sie wypierze to wrzuce pieluszki tetrowe i wsio.

Dziewczyny a takie nowe pieluszki to trzeba wygotowac? czy wystarczy wyprasowac na wysoka temperature?
zamierzam uzywac do wycierania buzi itp.

A.. zastanawiam sie czy pokrowce od wozka z gondoli tez przeprac? strasznie smierdza nowoscia..
ale nie chce popasc w paranoje. :-D
pieluszki prałam normalnie i prasowałam w wysokiej temp...
wszystko co da się zdjąć z wózka myślę że należy przeprać

witajcie

ja dzis od rana poczytalam troszke książke o opiece i rozwoju bobaskow, zrobily sie juz dwa prania, nawadnia sie ostatni storczyk no i miesko na obiadek sie dusi :)

dzisiaj jak mężus wroci z pracy to pojedziemy do sklepow pooglądac a moze tez przy okazji cos kupic dla bobaska
szczerze powiem jakos nie moge sie zebrac zeby sobie stworzyc liste niezbednych zakupow i powoli kupowac to co na tej liscie jakos wybitnie mi sie nie chce a to juz w sumie dwa miesiące sie zostaly na koniec lutego planowalam byc ze wszystkim juz przygotowana

wczoraj mielismy zamowic posciel na allegro ale w koncu nie moglismy sie zdecydowac i jeszcze nie zmowilismy ciagla sie zastanawiam nad baldachimem czy go kupowac czy nie wydaje mi sie to zbedny bajer a moja mam znowuz mowi ze kupic bo takie to fajne w sumie to az takie kosztowne to nie jest tyle ze po co mi potem upychac gdzies po szafach takie rupiecie

Na poczatku tez mialam problemy zeby sie zarejstrowac ale w koncu dalo rade :) na niemieckim tez jak na angielskim zero problemu :)Ciekawe czy dostaniecie w najblizszym czasie kupony :) przychodza poczta z gazetka i reklamami pampersa :))Dobra ja juz porobilam teraz czekam na pranie i kuriera i mam nadzieje ze dzisiaj tez zawita .Spac mi sie chce cholernie a slonce mi tak w oczy swieci i grzeje ze mam wrazenie ze za oknem wiosna :)

reklama
Do góry