reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć brzuchatki:-)
U mnie śnieg od rana sypie i to dość obficie, a na termometrze prawie -10 stopni.
Chyba nie chce mi się iść na zakupy:-p

Widzę, że rozmowa o pieluchach. Ja NA PEWNO nie będę używać tetrowych. Jak sobie pomyślę, że miałabym to co chwilę prać i rozwieszać na tych moich 38m2 bez balkonu, to mi się włos jeży:szok:

A co do pieluch, to jakie? Pampers, Huggies, Bella..................... coś innego?
Naczytałam się wielu opinii o pieluchach i tak naprawdę, to żadne nie są idealne. I mam dylemat.
Myślałam, żeby te Newborn kupić Huggies. A jakie Wy zamierzacie?
jeśli chodzi o pieluchy, to ja jestem zwolenniczką pampersów, jak pracowałam z dzieciakami, to one się sprawdzały w 100%, a na drugim miejscu stawiam huggies, a bella w ogóle to porażka jak dla mnie

reklama
tez jej dawno nie widziala, ale spradzalam kiedy sie ostatnio logowala. 17 stycznia :-)
wiec pewnie ma sporo zajec i z braku czasu nie pisze :-)

Asiu odezwij sie ! :-D

A.. Karol dzwonil. Ze praca ok, nie ma nic trudnego do ogarniecia. Tylko jedyny minus..wszyscy tam pala :-D tylko on nie pali..

A ja sobie dziś zaniosłam mocz do zbadania, bo nie podoba mi się, ze taka opuchnięta jestem cały czas. 6zł nie majątek, a wole sprawdzić, czy mi się białko czasem nie pojawiło. Już od rana jest masakra. Najgorzej to ręce i nogi. I o ile z rąk mi troche schodzi podczas dnia, to nogi wyglądają coraz gorzej. Takie 2 małe baniaczki bez kostek :sorry2:
Na spuchnięte kostki polecam dwa razy w tygodniu na obiad ugotowany niesolony ryż z potartym jabłkiem:-)też nie wierzyłam w jego skuteczność, a jednak....

tez jej dawno nie widziala, ale spradzalam kiedy sie ostatnio logowala. 17 stycznia :-)
wiec pewnie ma sporo zajec i z braku czasu nie pisze :-)

Asiu odezwij sie ! :-D

A.. Karol dzwonil. Ze praca ok, nie ma nic trudnego do ogarniecia. Tylko jedyny minus..wszyscy tam pala :-D tylko on nie pali..
Mój M ma to samo w pogotowiu, wszyscy praktycznie palą,a on nie-ale ostatnio na pisałam pismo żeby wyzanczyli jakieś miejsca do palenia a nie na całej stacji fajczą

reklama
ja pierwszą wypłate z L4 dostałam po dwóch miesiącach:/

to podobnie do mnie.
ja ostatnia wyplate dostalam 23 grudnia i teraz podobno do konca stycznie nie dostane, bo zmieniaja jakis program w komputerach i nie dostane, bo nie dostane.
A na pytanie kiedy dostane nie potrafily mi odpowiedziec :wściekła/y:

ja kupilam pampersy te biale, premium rozmiar 1.
potem sie zobaczy.

Do góry