reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć brzuchatki:-)
U mnie śnieg od rana sypie i to dość obficie, a na termometrze prawie -10 stopni.
Chyba nie chce mi się iść na zakupy:-p

Widzę, że rozmowa o pieluchach. Ja NA PEWNO nie będę używać tetrowych. Jak sobie pomyślę, że miałabym to co chwilę prać i rozwieszać na tych moich 38m2 bez balkonu, to mi się włos jeży:szok:

A co do pieluch, to jakie? Pampers, Huggies, Bella..................... coś innego?
Naczytałam się wielu opinii o pieluchach i tak naprawdę, to żadne nie są idealne. I mam dylemat.
Myślałam, żeby te Newborn kupić Huggies. A jakie Wy zamierzacie?
jeśli chodzi o pieluchy, to ja jestem zwolenniczką pampersów, jak pracowałam z dzieciakami, to one się sprawdzały w 100%, a na drugim miejscu stawiam huggies, a bella w ogóle to porażka jak dla mnie

reklama
tez jej dawno nie widziala, ale spradzalam kiedy sie ostatnio logowala. 17 stycznia :-)
wiec pewnie ma sporo zajec i z braku czasu nie pisze :-)

Asiu odezwij sie ! :-D

A.. Karol dzwonil. Ze praca ok, nie ma nic trudnego do ogarniecia. Tylko jedyny minus..wszyscy tam pala :-D tylko on nie pali..

A ja sobie dziś zaniosłam mocz do zbadania, bo nie podoba mi się, ze taka opuchnięta jestem cały czas. 6zł nie majątek, a wole sprawdzić, czy mi się białko czasem nie pojawiło. Już od rana jest masakra. Najgorzej to ręce i nogi. I o ile z rąk mi troche schodzi podczas dnia, to nogi wyglądają coraz gorzej. Takie 2 małe baniaczki bez kostek :sorry2:
Na spuchnięte kostki polecam dwa razy w tygodniu na obiad ugotowany niesolony ryż z potartym jabłkiem:-)też nie wierzyłam w jego skuteczność, a jednak....

tez jej dawno nie widziala, ale spradzalam kiedy sie ostatnio logowala. 17 stycznia :-)
wiec pewnie ma sporo zajec i z braku czasu nie pisze :-)

Asiu odezwij sie ! :-D

A.. Karol dzwonil. Ze praca ok, nie ma nic trudnego do ogarniecia. Tylko jedyny minus..wszyscy tam pala :-D tylko on nie pali..
Mój M ma to samo w pogotowiu, wszyscy praktycznie palą,a on nie-ale ostatnio na pisałam pismo żeby wyzanczyli jakieś miejsca do palenia a nie na całej stacji fajczą

reklama
ja pierwszą wypłate z L4 dostałam po dwóch miesiącach:/

to podobnie do mnie.
ja ostatnia wyplate dostalam 23 grudnia i teraz podobno do konca stycznie nie dostane, bo zmieniaja jakis program w komputerach i nie dostane, bo nie dostane.
A na pytanie kiedy dostane nie potrafily mi odpowiedziec :wściekła/y:

ja kupilam pampersy te biale, premium rozmiar 1.
potem sie zobaczy.

Do góry