reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
I juz w domku :)wszystko pomyslnie zalatwione i az do marca teraz spokoj :) mniejmy nadzieje :)Zmienili mi goscia na gosciowe :/ niby dobrze bo ten strasznie powolno zalatwial sprawy i zawsze trzeba bylo sie prosic mam nadzieje ze kolesia bedzie bardziej kompetentna :) jeszcze jej nie widzialam takze nic nie wiem dowiem sie w marcu jak bede zawozic metryke urodzenia marcysia :)Mialam isc do miasta ale moze przyjda kolejne paczki dlatego jestem w domu i czekam :)Robie kolejne pranie ciuszkiktore wczoraj przyszly i posciel :)Potem bedzie kolejne :)Potem poprasuje i coraz blizej konca .Ja kupilam na poczatek pampersy nr1 od 2-4 kg i duza pake nr.2 od 3-6 kg :) zarejstrowalam sie na pampers.de i przyslali mi talony na pampersy na 11 euro i za kazdymrazem przy zakupie 2 paczek albo jednej big paki odtracaja po 3 euro zawsze cos :)Tutaj pampers baby dry nr1 kosztuje 4,89 27 sztuk Pampers nr 2 big paczka kosztuje 8,59 :)Moze na pampers .pl tez to maja warto sie zarejstrowac ,jest to za friko i nie trzeba nic zamowic zeby dostac kupony :)Kupony sa wazne do 31.03 :) aw ciagu roku ma ich byc na ponad 50 euro i nie tylko pampersy takze kremy i chusteczki :))

mirosia to jak mam bardzo dobry pomysł- przy okzaji moja prace dokoncz :-D Wczoraj wpadłam w lekka panike bo chcialam sprawdzic na stronie kiedy moja promotorka ma konsultacje i przeczytalam ze jej do 15 lutego nie ma na uczelni! mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje i mailowo bede mogla załatwic wszystko :baffled:

Kochana jak kończę swoją to biorę się za inżynierkę męża:nerd: Na samą myśl słabo mi się robi:baffled: No ale przecież mu pomogę tym bardziej, że w domu siedzę i sie obijam.

A ja sobie dziś zaniosłam mocz do zbadania, bo nie podoba mi się, ze taka opuchnięta jestem cały czas. 6zł nie majątek, a wole sprawdzić, czy mi się białko czasem nie pojawiło. Już od rana jest masakra. Najgorzej to ręce i nogi. I o ile z rąk mi troche schodzi podczas dnia, to nogi wyglądają coraz gorzej. Takie 2 małe baniaczki bez kostek :sorry2:

Słusznie, przezorny zawsze ubezpieczony:tak::tak:

moniSkaBe to pilnuj męża, żeby nie przyszła mu ochota zapalić;-);-)

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy moge sie spodziewac pieniazkow z zusu jesli na L4 jestem od 7 grudnia ??

Do mnie przychodzą w tym samym terminie, co normalnie była wypłata:tak::tak::tak::tak:

misia -co do gin to ja się chyba kiedyś do Ciebie uśmiechnę bo jak pamiętam to mówiłaś że Twoja też pracuje na Jaczewskiego. Zobaczymy po porodzie , bo mi moja coraz mniej się podoba.

A ja na szczęście nie puchnę i mam nadzieje że tak zostanie , współczuje Wam dziewczyny.
Ale za to apetyt mi zaczął dopisywać - o 7 rano śniadanie a o 10 już można powiedzieć obiad zjadłam:szok:, jak tak dalej pójdzie to dziś mnie 3 obiady czekają.

Ok, nie ma sprawy. Jak będziesz chciała namiary to daj znać;-)

Mam pytanko czy siedzac na krzeslie tak normalnie przy tole tez wasze maluchy sie tak rozpychaja i calyczas tam cos motaja :) czy moze moja daje mi sygnaly bo ja sciskam i gniote ?Staram sie siedziec prosto wtedy mnie nie boli kregloslop ale onajakos tak sie rozpycha :)

I juz w domku :)wszystko pomyslnie zalatwione i az do marca teraz spokoj :) mniejmy nadzieje :)Zmienili mi goscia na gosciowe :/ niby dobrze bo ten strasznie powolno zalatwial sprawy i zawsze trzeba bylo sie prosic mam nadzieje ze kolesia bedzie bardziej kompetentna :) jeszcze jej nie widzialam takze nic nie wiem dowiem sie w marcu jak bede zawozic metryke urodzenia marcysia :)Mialam isc do miasta ale moze przyjda kolejne paczki dlatego jestem w domu i czekam :)Robie kolejne pranie ciuszkiktore wczoraj przyszly i posciel :)Potem bedzie kolejne :)Potem poprasuje i coraz blizej konca .Ja kupilam na poczatek pampersy nr1 od 2-4 kg i duza pake nr.2 od 3-6 kg :) zarejstrowalam sie na pampers.de i przyslali mi talony na pampersy na 11 euro i za kazdymrazem przy zakupie 2 paczek albo jednej big paki odtracaja po 3 euro zawsze cos :)Tutaj pampers baby dry nr1 kosztuje 4,89 27 sztuk Pampers nr 2 big paczka kosztuje 8,59 :)Moze na pampers .pl tez to maja warto sie zarejstrowac ,jest to za friko i nie trzeba nic zamowic zeby dostac kupony :)Kupony sa wazne do 31.03 :) aw ciagu roku ma ich byc na ponad 50 euro i nie tylko pampersy takze kremy i chusteczki :))

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chciałam wejść na stronę pampers, ale pokazuje mi Service Temporarily Unavailable Wy też tak macie?

Moja też kopie, jak siedzę przy kompie...tylko ja oczywiście nogę pod pupę podkładam:sorry2::sorry2:

Dziewczyny jak długo czekałyście na wynik HBS, bo mi gin juz teraz kazała zrobić i powiedziała ze na ten wynik się dłużej czeka a wizyta tuż tuż??

Ja miałam na drugi dzień. Zresztą analizę moczu i morfologię mam tego samego dnia, a resztę mam na drugi dzień, bo oni to zlecają innemu laboratorium. Natomiast w drugim laboratorium (troszkę dalej ode mnie, ale na tym samym osiedlu) wszystkie wyniki są tego samego dnia.

reklama
Do góry