Dobry
Aaaale mi sie nie chciało wstawac. No ale tak bywa jak sie siedzi do 2 w nocy.
Co do wizyt lekarskich to ja chodze teraz co 2 tygodnie- ale mam termin na 1 marca. Zawsze miałam co 3 tygodnie.
Pieluch tetrowych nie bede uzywac bo jestem po prostu zbyt leniwa
Wychodze z załozenia ze po to sa takie ułatwienia zeby z nich korzystac. A że nie jestem szaloną entuzjastką "naturalnych metod" itp to z tych wszystkich bambusowych, tetrowych i innych zrezygnuje na rzecz poczciwego pampersa. Na razie kupilam paczke jedynek pampers ale w planach (jesli te sie sprawdza) jest zakup duzej partii niemieckich bo podobno w czyms tam lepsze (zobaczymy hehe)
candy6 tez uwazam ze tetra wcale taniej nie wychodzi przez te wszystkie zabiegi ktore trzeba praktykowac. Mysle ze mozna znalezc tansze (podobno dada z biedronki sa bardzo dobre) a wygoda bedzie. Tym bardziej ze im dzidzior starszy to bedzie mniej pieluch potrzebowac.
Ja na zwolnieniu juz troszke jestem i dostaje kase zawsze 26- ale ja mam kase wypłacana przez pracodawce. Z tego co wiem to zus płaci jak chce
MASAKRA wkurzałoby mnie to bo mimo ze nie mam cisnienia na kase na koniec miesiaca to lubie miec wszystko poukładane i zaplanowane a tak to ciezko :-(
ide sie wykapac i doprowadzic do porzadku bo dzisiaj do ginekologa. ech jak mi sie nie chce... jakos nie podzielam waszego entuzjazmu jak trzeba do lekarza jechac. tak raz na miesiac to dziala uspokajajaco ale czesciej to mi sie nie chce. Tym bardziej ze dzisiaj czeka mnie wycieczka na posiew
mirosia to jak mam bardzo dobry pomysł- przy okzaji moja prace dokoncz
Wczoraj wpadłam w lekka panike bo chcialam sprawdzic na stronie kiedy moja promotorka ma konsultacje i przeczytalam ze jej do 15 lutego nie ma na uczelni! mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje i mailowo bede mogla załatwic wszystko