reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wyprać mogę...ale to pomysł J żeby na tetrze wychować dzieciaka, więc to on będzie prasować...a żeby dziecko nie przemokło to się ceratke na tetre zakłada :-)
zobbaczę po którym razie sie znudzi prasowanie mojemu J...:-D

reklama
wyprać mogę...ale to pomysł J żeby na tetrze wychować dzieciaka, więc to on będzie prasować...a żeby dziecko nie przemokło to się ceratke na tetre zakłada :-)
zobbaczę po którym razie sie znudzi prasowanie mojemu J...:-D

stawiam , ze miesiaca nie pociagnie :-D

kurcze.. nie moge spac.. wyprawilam meza do pracy i sie denerwuje chyba .. jak mu pojdzie ten pierwszy dzien...

pierwsze dni w nowej pracy są ciężkie...ale chyba bardziej dla kobiet :-D
Na pewno Karol da sobie radę :-)

ja tez juz mojego wysłałam do pracy...w brzuchu mi burczy ale nie chce mi się wstać... mobilizuję się bo czeka mnie dziś sprzątanie :baffled: a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce...dobrze ze mały metraż to szybko ogarne :-D

Wstalam pol przytomna ale wstalam :)popijam kawe zaraz lece pod prysznic i jade zalatwiac sprawy mam nadzieje pomyslnie :)Jeszcze ciemno na dworze :)Milego dnia brzuszki :)Ach takie male tez jest fajne takie kochane :))

candy - próbuj tłumaczyć , choć moja jest identyczna, jak coś zaczniemy gadać o pieluszkach to ta mówi że pampersy to nie bo drogie, niezdrowe itp, tylko tetrowe. Ja kupię trochę tych tetrowych i jak pójdę do pracy i ona się będzie opiekować to będę jej podrzucać te tetrowe ;) , a najlepiej niech je sobie trzyma u siebie . No u Ciebie troszkę inna sytuacja ale może z czasem jej wytłumaczysz , albo sama zrozumie.

mcgosia
- moja też to oglądała :-) i się nasłuchała, tylko tam było o tych naturalnych pieluszkach do prania , jak pampersy wyglądające- tylko że 1 szt. ok 30 zł. a jak jej wytłumaczyłam że te też trzeba zmieniać bo dziecko rośnie to zwątpiła :-D. Choć szczerze to niewiem czy napewno je trzeba zmieniać ;) :-D:-D:-D.

Witam sie j ja :)

Nocka jak zwykle super, ja wogole od pocxzatku ciazy spie jak niemowle, nawet mi brzucvh nie przeszkadza, a mam juz pokazny :))

Mysz pocieszylas mnie troche, ja tez mialam cukier ponizej normy, nie bede panikowac, w koncu to lekarz i nie jedna ciaze juz prowadzil wiec nie bede sie spierac...

Moniazuber ja ez mialam podobna sutyacje w sklepie, przed swietami babka mnie pyta przy kasie: wykluje sie pani przed tymi swietami ? :szok: A ja na to ze owszem ale przed wielkanocnymi! ;-) głuipio sie jej zrobilo i sie zamknela, od tamtej pory jej nie lubie ;-)

Młoda Mamusia trezymajcie sie dzielnie w dwupaku, tezymam kciuki za dobre wyniki!!! :**

Co do karty ciazy to ja mam załozoną od 6 tyg wiec sie nie martwie, ale wg to głupota z tymi przepisami...

Ni9e wiem kompletnie co na obiad zrobic, co wy dzis pichcicie??

Aha ide prtzeczytac smsa od Tabasi..

A co do becikowego - ja na pierwszej wizycie byłam u innej gin, a u mojej dopiero w 11 tyg. I moja założyła mi kartę , dobrze że zostawiła miejsce na 1 wizytę . Ostatnio mówi no kurcze co my zrobimy , bo te becikowe, a tu 11 tydz pierwsza wizyta - tra ta ta . Wiecie o co jej chodziło. Kasa. Aż mi się zagotowało. Ale wzięłam kartę i poszłam do pierwszej co u niej byłam , i bez problemu wpisała mi że wizyta wtedy się odbyła.
Nie dość że kasę bierze za wizytę to jeszcze jej mało. Zamierzam ją zmienić, ale to już po porodzie.

reklama
Do góry