Daria_b525
Fanka BB :)
Dobranoc dziewczyny... ide sie wykapac i do lozeczka, bo rano musze jechac po zwolnienie do gina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie nie usmiecha mi sie to ale mama powiedziałam że nie będzie kupować mi jednorazowych pieluch bo są za drogiei że ona uzywała też tetry, no ja osobiście wolałabym pampersy , jak mój znajdzie pracę to moze będą wtedy pampersy
![]()
Wszystko juz porobilam a jednakspac mi sie nie chce ,wypilam ciepla miete i mam nadzieje ze cos pomoze)podobno jak sie wypije przed snem to pomaga zasnac i uspokaja .Mysle i mysle wystarczy tylko ze zamkne oczy i od razu mysle o porodzie o mojej myszce jak bedzie wygladac do kogo bedzie podobna i juz nie moge normalnie nieraz wyrobic tak bardzo bym ja juz chciala tulic i calowac
Tak sobie marze ze zawsze po kapieli ja tak naolifkuje i bedzie taka pachnaca perelka
i bede ciagle na nia patrzec i nigdy nie bede miec dosyc
ach kiedy bedzie ten marzec
![]()
Hehe ja tam wolałabym takie gotowe- powiedzmy 2 letnie. Żeby potrafiło powiedziec czego chce a nie drzec gumiora a Ty sie domyslaj o co kaman.Tia, i żeby jeszcze na zawsze takie małe toto zostało. A po kilku latach będziesz miała już dosyć, a tu trzeba się "męczyć" do końca zycia![]()
A podobno rodzice potrafią rozróżnić o co takiemu małemu rozdarciuchowi chodzi.Przekonamy się w praktyce. I to całkiem niedługo
![]()
a co myślicie by stosować pieluchy tetrowe zamiast pampersów??
ja zamierzam używać tetry...jednorazówki tylko na noc i jakieś wyjścia...zwłaszcza, że wczoraj czy przedwczoraj mówili w tv ze pampersy są niezdrowe na klejnociki chłopców![]()