AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ja też zmykam wyjątkowo wcześnie dzisiaj,jak nie usne to pewnie jeszcze zajrzę co naskrobałyście a póki co ide się do męża pomiziać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie przepis nie jest zły bo moze choc czesc kobiet zmobilizuje do dbania o zdrowie ale moim zdaniem to powinien byc termin np 14 tygodnia ciazy bo przeciez sa tez takie babeczki ktore ciazy nie planowały - beda mialy pierwzse krwawienie, dopiero jak drugie nie wystapi to ida do gina- to juz przynajmniej 8 tydzien- nastepnie musza sie umowic i czesto czeka sie na wizyte 2-3 tygodnie. W ten sposób po becikowym bo pierwsza wizyta jest po 10 tygodniu
a co myślicie by stosować pieluchy tetrowe zamiast pampersów??
dziewczyny, czy którejś z Was leci "siara" z piersi?, mnie już parę razy poleciało, ale tylko z jednej piersi czy wróży to pokarm tylko w jednej?
co do anemii, Ja też byłam blisko, ale dostałam stertę leków, wyniki mam lepsze niż przed ciążą, tabletki nazywają się Sorbifer Durules, są świetne, wyciągnęły mi wyniki
Ja to bym chyba nie umiała ich motać tak jak trzeba i boję się, ze większą krzywde bym tylko dziecku zrobiła takimi pieluszkami. A chesz spróbować stosowania tetry?