reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja też jestem zdania,że prezerwatywy ograniczają...(chociaż przed ciążą tak się zabezpieczaliśmy sporo czasu aby oczyścić organizm od tabletek) nie dosyć,że czuć coś co nas dzieli to jeszcze trzeba mieć zawsze zapas a jak się skończą to co wtedy...:szok:

Tak rozmawiamy od antykoncepcji a ja sobie uświadomiłam,że od 26tc. już nie byłam tak blisko z mężem:-( echch dziewczyny,które mogą się przytulać to niech korzystają...:-D
Jeszcze trochę będę musiała poczekać bo po porodzie to też trzeba odczekać z 6tyg :szok:

hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)

A mój dzidziol też ma ostatnio często czkawkę ale prawie zawsze w srodku nocy i oczywiście ja też nie moge wtedy spać:baffled:

No wlasnie nas tez prezerwatywy ograniczaly i co? Franek w drodze po dwoch miesiacach "staran" :-D Generalnie po latach brania tabletek to nie mam ochoty do tego wracac, tym bardziej, ze nie do konca dobrze je znosilam :-( jak dla mnie to na razie brak idealnych rozwiazan antykoncepcyjnych :-p

Muszę kończyć. Zaraz przyjedzie mąż i muszę obiadek odgrzać, a na 17 idziemy na szkołę rodzenia:-) nie wiem kiedy będę miala znów okazję z wami tyle poklikać. Może w środę;-)

hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)

A mój dzidziol też ma ostatnio często czkawkę ale prawie zawsze w srodku nocy i oczywiście ja też nie moge wtedy spać:baffled:

Mi to wychodziło przed ciążą...chociaż chodziło o pojawienie się dzidzi:tak::tak::tak:, ale nie bardzo wiem, jak ją po ciąży stosować, zwłaszcza zanim wszystko wróci do normy;-)

Też zmykam odgrzewać obiadek...

reklama
Wrócilam....
szyjka odrobinke skrócona...no i tego sie bałam rozwarta, niewiem dokladnie o ile ale niestety......ubłagałam zeby mnie nie dawala do szpitala i w piatek wizyta juz taka normalna z USG. Bardzo chciala mnie dac do szpitala na zastrzyk na rozwoj plucek. Powiedziala ze moze to dlatego mi sie tak robi ze tak szybko zaszlam w druga ciaze po pierwszej...Wiec lipa roszke....bo jak w piatek bedzie zle to juz napewno do szpitala :((...i wiecie co, madra kobieta domysliła sie ze nie leżałam bo powiedziala ze gdybym lezala caly czas to by nic nie drgnelo...:-( wytlumaczylam jej jaka mam sytuacje w domu :((

odnośnie tematu psio-kociego :-) To nasze giganty:-D
- jakie cudnee!! jak z widokówki :)
ja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie :-D
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669
- o jaaaaa jakie zdjecie ekstra jak na kalendarz :)

dziewczyny ja z innej beczki

czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???

ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???

jakie macie doświadczenia i zdanie ???
- ja tabletek nie moge i zaraz po porodzie biore sie za spirale :))

Do góry