Moni27
Monika
My pewnie zostaniemy przy prezerwatywach
stosowaliśmy je przed ciążą przez kilka lat i sprawdziły nam się, niestety piguły odpadają ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)
A mój dzidziol też ma ostatnio często czkawkę ale prawie zawsze w srodku nocy i oczywiście ja też nie moge wtedy spać![]()
- jakie cudnee!! jak z widokówkiodnośnie tematu psio-kociego :-) To nasze giganty![]()
- o jaaaaa jakie zdjecie ekstra jak na kalendarzja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669
- ja tabletek nie moge i zaraz po porodzie biore sie za spiraledziewczyny ja z innej beczki
czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???
ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???
jakie macie doświadczenia i zdanie ???