reklama
czarnuszka jeśli nie chcesz wylądować w szpitalu to leż ile się da...zero sprzątania,zmywania,gotowania i dźwigania.
Wiem,że masz dziecko ale wytłumacz swojej teściowej żeby więcej się zajmowała wnuczkiem bo jest gorzej może zrozumie...
Wiem,że masz dziecko ale wytłumacz swojej teściowej żeby więcej się zajmowała wnuczkiem bo jest gorzej może zrozumie...

Daria_b525
Fanka BB :)
Hej Kochane,witam się popołudniowo,wstyd się przyznać ale ja się niedawno z łóżka zwlekłam,mam dziś takiego lenia że szok...nic mi się nie chce,to cud że was wogóle nadrobiłam.Śliczne macie zwierzaczki.A zmieniając temat to ja mam dzisiaj jakiegoś doła,płakać mi się chce i jakaś taka rozżalona jestem,najlepiej to bym ten cały dzień przespała:-(
Witam w klubie, ja tez dzis zbyt dobrego humoru nie mam. Nawet gadac mi sie nie chce, tylko spac i plakac

Wrócilam....
szyjka odrobinke skrócona...no i tego sie bałam rozwarta, niewiem dokladnie o ile ale niestety......ubłagałam zeby mnie nie dawala do szpitala i w piatek wizyta juz taka normalna z USG. Bardzo chciala mnie dac do szpitala na zastrzyk na rozwoj plucek. Powiedziala ze moze to dlatego mi sie tak robi ze tak szybko zaszlam w druga ciaze po pierwszej...Wiec lipa roszke....bo jak w piatek bedzie zle to juz napewno do szpitala(...i wiecie co, madra kobieta domysliła sie ze nie leżałam bo powiedziala ze gdybym lezala caly czas to by nic nie drgnelo...:-( wytlumaczylam jej jaka mam sytuacje w domu
(
- jakie cudnee!! jak z widokówki
- o jaaaaa jakie zdjecie ekstra jak na kalendarz
- ja tabletek nie moge i zaraz po porodzie biore sie za spirale)
Ojj biedna, tak myslalam ze dobrych wiesci nie przynesiesz. W koncu duzo chodzilas:-( a ten zastrzyk mozesz dostac i byc w domku czy tylko daja jak hospitalizuja? Kochana Ty juz lepiej lez i temu swojemu przedstaw tak sytuacje zeby sie przejal, moze on cos poradzi i tesciowka bedzie wiecej sie zajmowac malym?
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Czarnuszka odpoczywaj!
Daria_b525
dziewczyny ja z innej beczki
czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???
ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???
jakie macie doświadczenia i zdanie ???
wlasciwie to sie jeszcze nad tym nie zastanawialam... To jest moja pierwsza ciaza wiec nie wiem co bedzie dla mnie najlepsze po porodzie. Wczesniej bralam tabletki anty i nie moglam narzekac. Nie tylam, nie puchala i humorkow tez nie mialam. Ale zapytam gina co i jak.
Daria_b525
A teraz mala zmiana tematu. Mam pytanie do doswiadczonych mam - jakie badania powinien miec wykonany nowowrodek?
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- zastrzyki na rozwoj plucek podaja tylko w szpitalu i moja gin mowila ze ok 4 dni w szpitalu musialabym byc zeby mi to podaliWitam w klubie, ja tez dzis zbyt dobrego humoru nie mam. Nawet gadac mi sie nie chce, tylko spac i plakac![]()
Ojj biedna, tak myslalam ze dobrych wiesci nie przynesiesz. W koncu duzo chodzilas:-( a ten zastrzyk mozesz dostac i byc w domku czy tylko daja jak hospitalizuja? Kochana Ty juz lepiej lez i temu swojemu przedstaw tak sytuacje zeby sie przejal, moze on cos poradzi i tesciowka bedzie wiecej sie zajmowac malym?