reklama
misia2010 to jest dog argentynski :-) a do okdkurzania mozna sie przyzwyczaic ;-)
A co do antykoncepcji to jeszcze nie rozmawialam z gin, ale chyba spiralke na 3 lub 5 lat poprosze. Wczesniej bylam na plastrach, ale pozniej strasznie duzo kontrowersji bylo wobec tego produktu, tak wiec chyba bedzie to raczej antykoncepcja fizyczna a nie chemiczna.
A co do antykoncepcji to jeszcze nie rozmawialam z gin, ale chyba spiralke na 3 lub 5 lat poprosze. Wczesniej bylam na plastrach, ale pozniej strasznie duzo kontrowersji bylo wobec tego produktu, tak wiec chyba bedzie to raczej antykoncepcja fizyczna a nie chemiczna.
moniat84
Fanka BB :)
na to wyglada ze pozostają mi ...prezerwatywy, których mój mąż nienawidzii metody naturalne
tylko ze po nich moze szybko pojawic sie drugi dzidzior:-)
My stosowaliśmy prezerwatywy ponad rok przed zajsciem w ciąże. Po latach branie pigułek chciałam sie oczyścić z tych wszystkich hormonów i przywrócić na dłużej naturalne cykle. Dla mnie sex z prezerwatywą to nie to samo

A mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()
nie nie Natalki to Natalki

nic im nie wyrasta

Słyszałam o takich przypadkachA mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()

Molly_anna
Fanka BB :)
Widzę, że zwierzyniec nam się tu robi ;-)
Ja (a może raczej Rodzice) mam pieska, zwykłego kochanego kundelka. Jest wzięty ze schroniska i pieszczoch z niego nieziemski:-)

Co do antykoncepcji po porodzie, to ja nie mam żadnych wątpliwości - prezerwatywy.
Mój mąż nie ma nic przeciwko używaniu ich. Ja zawsze uważałam, że faceci, którzy twierdzą, że gumki są "be" są egoistami.
Tabletki anty już kiedyś brałam i po jakimś czasie zaczęły mnie strasznie boleć nogi, więc to chyba odpada. Nie mam też ochoty na żadne spirale
A prezerwatywy są ok
Mój Kubol zaliczył już dziś 2 czkawki
Ostatnio ma ich coraz więcej i częściej. Śmieszne to jest, ale po pół godziny zaczyna człowieka denerwować
Ja (a może raczej Rodzice) mam pieska, zwykłego kochanego kundelka. Jest wzięty ze schroniska i pieszczoch z niego nieziemski:-)

Co do antykoncepcji po porodzie, to ja nie mam żadnych wątpliwości - prezerwatywy.
Mój mąż nie ma nic przeciwko używaniu ich. Ja zawsze uważałam, że faceci, którzy twierdzą, że gumki są "be" są egoistami.
Tabletki anty już kiedyś brałam i po jakimś czasie zaczęły mnie strasznie boleć nogi, więc to chyba odpada. Nie mam też ochoty na żadne spirale

A prezerwatywy są ok

Mój Kubol zaliczył już dziś 2 czkawki

My stosowaliśmy prezerwatywy ponad rok przed zajsciem w ciąże. Po latach branie pigułek chciałam sie oczyścić z tych wszystkich hormonów i przywrócić na dłużej naturalne cykle. Dla mnie sex z prezerwatywą to nie to samo. Podświadomie coś cię dzieli z partnerem, poza tym nie można sobie pozwolić na spontan
tylko trzeba szukać tej gumki po szufladach blee, a najgorzej jak zabraknie
. Zarówno ja jak i mój małż ich nie cierpimy
![]()
No my tez mamy takie same odczucia co do prezerwatyw... no i dokładnie nie ma to jak spontan

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
nic im nie wyrasta![]()
Miejmy nadzieję!!

nic im nie wyrasta![]()
Mam taką nadzieję;-);-);-)
molly_anna piesek kochany

O antykoncepcji nie myślałam jeszcze, ale niedługo trzeba będzie się za tym rozejrzeć

reklama