reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
ja sie pochwale ze bylismy dzis z pawelkiem na 1 zakupach:-) mama dostala buty:-) a pawelek grzechotke (chcociaz jeszcze troche potrwa zanim zacznie ja kumac ;-))

a teraz jestesmy u dziadzkow i wymeczony podroza pawelek wreszcie zasnal a wymeczona przez niego mama tez zaraz idzie spac;-)

co do agus to mam nadzieje ze jest juz po wszystkim i ma swoje malenstwo przy sobie... :tak:

reklama
na katar stosuje masc majerankowa:tak: nawet lekarza nie pytalam tylko sama kupilam bo jak u niego bylam to zapomnialam spytac, oprocz tego spray do noska euphorbium i wapno w syropie, plus oczywiscie woda morska marimer i odciagacz:tak: i szczerze mowiac widze znaczna poprawe:-) na szczescie:tak: bo katar to straszna sprawa:no:

a co do tych bioderek - jesli badanie bylo w szpitalu i wyszlo ok to tez musze tak szybko robic czy dopiero w 4 miesiacu?? bo tak mi sie wydawalo a teraz was czytam i juz sama nie wiem...

jej.... właczcie tvn.....
godzine temu rozbił sie samolot ktorym do katynia lecialy najwazniejsze osoby w panstwie. I wszyscy zgineli... w tym prezydent i jego żona....
[*]

hej kochane

smutne wiesci w tv (*)...

ale ja z dobrymi jeszcze tylko bo mialam nbapuisac :) wczoraj 10dpo hcg wyszlo 1,17 powyzej minimum na ciaze nie beta tylko hcg total... a dzisiaj test mi pokazal piekne dwie kreski :D ANTOŚ wrócił!!!! oby juz zostal ze mna na zawsze 9 miesiecy w brzuszki i reszte zycia na ziemi piekny i zdrowiutki :)

:no:to jednak prawda ale dol az nie wiadomo co myslec i pisac :-(

missis ogromne gratulacje kochana :-)

Jakis smutny dzien szaro ponuro zimno i teraz jeszcze te wiadomosci hnnnnnnnnnn i co to wszystko jet warte jak czlowiek nie wie co bedzie jutro :-(

mississ - gratuluje!!!!!

A my bylismy wczoraj u fotografa z Adasiem - pierwszy spacer uczcilismy podobnie jak pierwszy spacer ze starszym synkiem 3 lata temu... Poszlismy zrobic zdjecie takie w ozdobnej ramce - no i juz mamy dwa zdjecia na telewizorze :-) Jasiek wtedy spal wiec ma na swoim oczka zamkniete, ale Adas patrzyl i wyszedl super :-)
Niedlugo chcemy isc cala rodzina - fajne sa takie pamiatki.
Nie wspomne jzu o takiej artystycznej sesji, ale Jasia trudno byloby namowic bo on nie cierpi pozowania (jak to facet :-D)

Milego dnia zycze (mimo wszystko)...

reklama
Do góry