reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
ja sie pochwale ze bylismy dzis z pawelkiem na 1 zakupach:-) mama dostala buty:-) a pawelek grzechotke (chcociaz jeszcze troche potrwa zanim zacznie ja kumac ;-))

a teraz jestesmy u dziadzkow i wymeczony podroza pawelek wreszcie zasnal a wymeczona przez niego mama tez zaraz idzie spac;-)

co do agus to mam nadzieje ze jest juz po wszystkim i ma swoje malenstwo przy sobie... :tak:

reklama
na katar stosuje masc majerankowa:tak: nawet lekarza nie pytalam tylko sama kupilam bo jak u niego bylam to zapomnialam spytac, oprocz tego spray do noska euphorbium i wapno w syropie, plus oczywiscie woda morska marimer i odciagacz:tak: i szczerze mowiac widze znaczna poprawe:-) na szczescie:tak: bo katar to straszna sprawa:no:

a co do tych bioderek - jesli badanie bylo w szpitalu i wyszlo ok to tez musze tak szybko robic czy dopiero w 4 miesiacu?? bo tak mi sie wydawalo a teraz was czytam i juz sama nie wiem...

jej.... właczcie tvn.....
godzine temu rozbił sie samolot ktorym do katynia lecialy najwazniejsze osoby w panstwie. I wszyscy zgineli... w tym prezydent i jego żona....
[*]

hej kochane

smutne wiesci w tv (*)...

ale ja z dobrymi jeszcze tylko bo mialam nbapuisac :) wczoraj 10dpo hcg wyszlo 1,17 powyzej minimum na ciaze nie beta tylko hcg total... a dzisiaj test mi pokazal piekne dwie kreski :D ANTOŚ wrócił!!!! oby juz zostal ze mna na zawsze 9 miesiecy w brzuszki i reszte zycia na ziemi piekny i zdrowiutki :)

:no:to jednak prawda ale dol az nie wiadomo co myslec i pisac :-(

missis ogromne gratulacje kochana :-)

Jakis smutny dzien szaro ponuro zimno i teraz jeszcze te wiadomosci hnnnnnnnnnn i co to wszystko jet warte jak czlowiek nie wie co bedzie jutro :-(

mississ - gratuluje!!!!!

A my bylismy wczoraj u fotografa z Adasiem - pierwszy spacer uczcilismy podobnie jak pierwszy spacer ze starszym synkiem 3 lata temu... Poszlismy zrobic zdjecie takie w ozdobnej ramce - no i juz mamy dwa zdjecia na telewizorze :-) Jasiek wtedy spal wiec ma na swoim oczka zamkniete, ale Adas patrzyl i wyszedl super :-)
Niedlugo chcemy isc cala rodzina - fajne sa takie pamiatki.
Nie wspomne jzu o takiej artystycznej sesji, ale Jasia trudno byloby namowic bo on nie cierpi pozowania (jak to facet :-D)

Milego dnia zycze (mimo wszystko)...

reklama
Do góry