reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ano zakazane owoce... hi hi.
Ja dwa tygodnie temu łyżeczką ajerkoniaku sobie miseczkę lodów polałam. Ale smakowało!!!!! Ajerkoniak stoi i czeka na lepsze czasy ale mąż pewnie go wypije:sorry: Mama przyjedzie to może mi taki domowy zrobi.

reklama
ja tam nie przesadzam i ostatnio lampke wina wypilam, a i lody polane Advocatem od czasu do czasu zjem :tak: O chipsach nei wspomne bo to tez od czasu do czasu... Ide w poniedzialek do kina i jzu czekam az sobei kupei nachosy :sorry:
Tataru nie lubie, serow plesniowych tez nie wiec tu na nic nie czekam :-D

Dobranoc :tak::tak::tak:

A z lewej strony jest jedno miejsce i jak tam dotykam to boli i jak lekarka tam usg jezdzila i cisnela tez bolalo i jej mowie a tam Marcysia ma nozki i tam tak kopie i takie bolace :)Ide spac bo mnie brzuch boli i ciagnie i te sciski :/

nie starczyło mi na algidę cena 8zł a carte dor 18 zł ! poszaleli z tymi cenami czy co , chyba zimą drożej te lody jeju:zawstydzona/y:
ale kupiłam 2 twistery i też byly pycha :tak:

no dziś smaczki widzę wszystkie jakieś mamy hehhe;-),

dobra idę powoli spać , jeszcze jakiś filmik i lulu:sorry:
Dobranoc

Ja tam sie jakos nie cackam za specjalnie i jadłam ostatnio tatara (mam przeciwciała toxo), sery plesniowe tez wcinam bo to z pasteryzowanego mleka u nas w sprzedazy wiec mozna. Zreszta nie jestem jakas nadgorliwa i pozwalam sobie na rozne zachciewajki poza alkoholem. To tylko czasami łyka piwa i pociamkam dla smaku ;-)
Uodparniam Hankiego na ostre co by przy karmieniu nie było zbyt duzych ograniczen ;-) Próbuje wymyslic co zrobie po urodzeniu, na co sobie nie pozwalam ze wzgledu na ciaze i...nic mi do głowy nie przychodzi :eek: Ach juz wiem :-) Na wiosne przekopie ogódek i będę sadzić chabazie :-D

no mi się wydaje że maluszek uciska za bardzo i temu puchne...

lody na zgage? hmmm może BigMilki???:-D:-D:-D
musze wyprobować Big Milki hehe

nie starczyło mi na algidę cena 8zł a carte dor 18 zł ! poszaleli z tymi cenami czy co , chyba zimą drożej te lody jeju:zawstydzona/y:
ale kupiłam 2 twistery i też byly pycha :tak:

no dziś smaczki widzę wszystkie jakieś mamy hehhe;-),

dobra idę powoli spać , jeszcze jakiś filmik i lulu:sorry:
Dobranoc
TWISTERY NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa moje ulubione lody aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nic ja uciekam spać. Pokibicowałam naszemu srebrnemu medaliście olimpijskiemu a teraz ide sie umyć i spać. Nie wiem już jak mam leżeć. Właśnie czuje nogi mojego Franka w moich zebrach. Ahh ten sobie upolował miejsce hehe:sorry::-)
Buzka i spokojnej nocy Kochane!:-)

sery pleśniowe też wcinam, no ale te takie oszukańcze, z pasteryzowanego mleka :-)
generalnie wszystko wcinam, no poza alkoholem ;-)

Kamikaa- ja też czuję niezły napór tam na dole, ale chyba tak już powinno być :sorry:
mnie nikt nie badał ginekologicznie od... hmmm... listopada, kiedy to byłam u polskiego gina, więc nie mam zielonego pojęcia, jak szyjka, czy rozwarcie się zrobiło :confused2:
nic to, mniej wiem- szczęsliwiej żyję :-p
a dzidzia i tak się niedługo urodzi :-)

Też bym chciała wszystko wcinać, ale mój żołądek na to nie pozwala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no: no i ja też powoli zbieram się spać:tak::tak::tak:

dobrej nocki i trzymajcie się nadal w dwupakach:tak::tak::tak::tak:

reklama
No ale zachcianki dzis zapanowaly na forum.
A ja pojechalam po dzido nauczycielki mojego synka a ze mialam sanki w bagazniku to zaczepilismy o gorke i poszalaly godzinke a potem mama w cukierni poszalala i kupila przepyszny serniczek z wisniami i makowiec japonski dla dzieci paczki i rurki z kremem,a mezusiowi makowiec zawijany.

Musze wykozystac ostatnie dni wolnosci jedzeniowej bo potem moze nie z przesada ale troszke uwazac trzeba.

Do góry