wiolonczela42
Fanka BB :)
tzn 22 tydz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- kochana tak dasz to co chcesz firmie pogrzebowej i oni to zrobią napewno. Nawet go ubiorą w to co TY chcesz. I jezeli nie bedziesz chciała aby trunma była otwarta to nie bedzie....Mozesz sobie zarzyczyć wszystko co chcesz.dzieki dziewczyny... porozmawialam z mezem i chcemy mu dac do trumienki kaczuszke zeby mial sie do czego przytulac i zeby zabral ze soba pamiatke po mamusi i tatusiu ... lekarz mi mowil ze nastepnym razem zalozy mi szew i bedzie juz dobrze zeby sie nic takeigo nie powtorzylo... juz dochodze fizycznie do siebie dkugo chodzic tylko nie moge bo troszke brak mi sil ale graczki nie mam, brzusio mnie nie boli i krew malo co mi leci... zastanawiam sie tylko kiedy okres dostane po tym wszystkim zebym mogla pilnowac tego zebym nie zaszla w ciaze za szybko tylko po tych 5-6 miesiacach i mam nadzieje ze mi wszystko zacznie na nowo w srodku pracowac normalnie i ze tym razem sie uda wszystko bo chyba drugiej takiej tragedii bym nie przezyla :-(
moja mama dzwonila ze juz wszysto zalatwili i kupili mu szatke do chrztu taka i becik i tak go pochowamy... a i dzwonil maz do szpitala i mowili ze go ochrzcili takze z tego sie ciesze bardzo bo bym nie chcila zeby poszedl do nieba nie ochrzczony jak zyl na swiecie...
czarnuszkaa jak firma pogrzeowa po niego pojedzie to ja im mam dac ta maskotke czy sama bedemu mogla wczesniej dac ja do srodka mu?? chce miec pewnosc ze ja tam ma i chce sama mu ja wlozyc i sie pozegnac jeszcze z nim a tak sie boje ze mi nie pozwola tego zrobic :--(