reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mirosia bo tak naprawde ` blizszych mi osob procz meza wy bylyscie ciagle ze mna i wiedzialyscie jak przezywalam wszystko kopniaczki, bole wszelkie i dolegliwosci wiecduzo o mnie i o Antosiu wiedzieliscie... i naprawde jak pisze do was to czuje sie lzej...

dzieki dziewczyny... porozmawialam z mezem i chcemy mu dac do trumienki kaczuszke zeby mial sie do czego przytulac i zeby zabral ze soba pamiatke po mamusi i tatusiu ... lekarz mi mowil ze nastepnym razem zalozy mi szew i bedzie juz dobrze zeby sie nic takeigo nie powtorzylo... juz dochodze fizycznie do siebie dkugo chodzic tylko nie moge bo troszke brak mi sil ale graczki nie mam, brzusio mnie nie boli i krew malo co mi leci... zastanawiam sie tylko kiedy okres dostane po tym wszystkim zebym mogla pilnowac tego zebym nie zaszla w ciaze za szybko tylko po tych 5-6 miesiacach i mam nadzieje ze mi wszystko zacznie na nowo w srodku pracowac normalnie i ze tym razem sie uda wszystko bo chyba drugiej takiej tragedii bym nie przezyla :no::-(

moja mama dzwonila ze juz wszysto zalatwili i kupili mu szatke do chrztu taka i becik i tak go pochowamy... a i dzwonil maz do szpitala i mowili ze go ochrzcili takze z tego sie ciesze bardzo bo bym nie chcila zeby poszedl do nieba nie ochrzczony jak zyl na swiecie...

czarnuszkaa jak firma pogrzeowa po niego pojedzie to ja im mam dac ta maskotke czy sama bedemu mogla wczesniej dac ja do srodka mu?? chce miec pewnosc ze ja tam ma i chce sama mu ja wlozyc i sie pozegnac jeszcze z nim a tak sie boje ze mi nie pozwola tego zrobic :-:)-(
- kochana tak dasz to co chcesz firmie pogrzebowej i oni to zrobią napewno. Nawet go ubiorą w to co TY chcesz. I jezeli nie bedziesz chciała aby trunma była otwarta to nie bedzie....Mozesz sobie zarzyczyć wszystko co chcesz.

Myszko on bedzie teraz w najlepszych rekach spotkacie sie kiedys z Niebie. I on bedzie bardzo szczesliwy jeżeli Ty bedziesz wesoła.

Missiiss :-( :-( :-( Myślę o Was!!!

Wioonczela - suwaczek przeskoczy w okolicach połowy tygodnia. Zgodnie z teorią 4,5 tyg na każdy miesiac... czyli 22,5tc i zaczyna się 6ty miesiac ciąży.

Witaj mississ, witajcie dziewczyny!
Cieszę się że do nas zaglądasz.
Tak jak napisała jedna z dziewczyn dla nas to też ważne bo każda z nas przeżyła to na swój sposób.Martwiłyśmy się o ciebie o twojego aniołka i twojego męża, który dzielnie donosił nam co u Ciebie.
Trzymaj się kochana.Ściskam.

Witam Was kochane!!!
Parę dni się nie odzywałam choć zaglądałam na forum. Nie pisałam bo tą wiadomość o Antosiu bardzo przeżyłam, zresztą jak każda z was:-(.

Missiiss nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro.:-(

reklama
mam pytanie do dziewczyn które lykaja no spe..w jakich dawkac ja przyjmujecie i jak czesto? mam teraz dziwne niby bole/niby skorcze i chcialabym wziac..chociaz mysle ze i tak pojade wkrotce na izbe...mecza mnie okropne bole krzyza, takie mocne, ale tepe..boje sie ze to skorcze skracajace szyjke:(((((

Do góry