reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie dziewczyny.Ja tak jak wy mam nieprzespna noc,mam za duzo mysli w głowie,az sie nie chce wierzyc.Kochana jestesmy z Toba i nie opuszczaj nas pisz smiało wszystko co ci lezy na serduszku a my z miła checia przeczytamy doradzimy podniesiemy na duchu,wierzyc sie niechce,ale trzeba życ dalej,wierze ze juz niedługo w Twoim brzuszku zamieszka malutki Antoś i wszystko bedzie dobrze.Ja juz mam mieszkanko posprzątane,ale wole sie oszczedzac,za tydz mam wizyte,a tez sie martwie o mojego małego i kazdy ból lub zakłucie martwi mnie czy wszystko jest ze synusiem dobrze.

reklama
Eh, już się trochę uspokoiłam, wiec piszę, M jak przyszedł do domu, to się mu wypłakałam, do tego stopnia że musiał mnie uspokoić mała dawka relanium....zabrał na zakupy i już jest lepiej(co nie znaczy że nie jest mi ciężko i że nie myślę), później idziemy do kina, kochany:***

Czesc Dziewczyny!
Mississ podziwiam Cię, że tak dzielnie sie trzymasz! I tak trzymać! Trzeba być dobrej myśli , wtedy napewno wszystko sie ułoży...Zycie bywa czasem okrutne strasznie...ale widocznie tak miało być!Zaglądaj jak najczesciej ,bo my tu strasznie przezywamy i martwimy się!
Ja juz posprzatalam, zrobilam zakupy, rano bylam u fryzjera, zeby chociaz troche poprawic sobie humorek, a teraz czekam na M i idziemy na urodzinki.

Ja bioreNospe 2 razy dziennie ale na przemian z Duphastone. Np o8 rano Duphaston a o 12 nospa forte. Powiedział ze w nocy w razie potrzeby moge wziasc dodatkową dawke nospy.

mam pytanie do dziewczyn które lykaja no spe..w jakich dawkac ja przyjmujecie i jak czesto? mam teraz dziwne niby bole/niby skorcze i chcialabym wziac..chociaz mysle ze i tak pojade wkrotce na izbe...mecza mnie okropne bole krzyza, takie mocne, ale tepe..boje sie ze to skorcze skracajace szyjke:(((((

Maksymalnie zwykłej no-spy mozesz wziąć 6 tabletek. Ja na poczatku bralam 3x1tabletkę ale jak sie bóle pojawią to mam brac 3x2tabletki no i magnez.

Missiiss też myślę cały czas o tobie... tak mi żal. Jeśli mogę zapytać, to masz może jakąś opiekę lekarza? Wiesz jakiś psycholog... moja koleżanka też straciła dziecko (przy porodzie odkleiło się łożysko) i powiedziała, że takie rozmowy troszku łagodzą ból... dobrze, że masz kochającego męża (skąd on dorwał truskawki :eek:)

Wiajcie,
ja biorę teraz nospe 3 razy dziennie. Trochę mi twardnieje brzuch i w poniedziałek idę do gina zobaczyc czy wszystko ok. W każdym razie jak dzwoniłam w czwatek, to kazał mi brać 3 razy i odpoczwać, a w razie czego jechać do szitala, żeby zbadali.

reklama
dzieki dziewczyny ..zaraz zaaplikuje sobie tabletke bo rzeczywiscie nie do wytrzymania sa dla mnie bóle i to krzyzowe:////// jak do rana sie nie poprawi to pojade do spitala bo teraz nawet usiasc nie moge zaraz brzuch twardnieje a krzyz rwie jak..cholera:/

Do góry