reklama
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
ja też co chwila odrywam się od codziennych obowiązków,żeby zajrzeć, od dziś zaglądam tu z wielkim niepokojem, tak zawsze była to ciekawość co u Was, jak minął dzień, zajmowałyśmy się obiadkami,teściami a tu masz..
w poniedziałek mam usg połówkowe i starsznie się boję ten strach przypomina mi mój pierwszy krwotok w ciąży...i tą niepwność...normalnie zwariować można, ale trzeba się opamiętać i myśleć pozytywnie
trzymajcie się cieplutko lecę do miasta po dresy bo stare już trochę dzieci męczą...
w poniedziałek mam usg połówkowe i starsznie się boję ten strach przypomina mi mój pierwszy krwotok w ciąży...i tą niepwność...normalnie zwariować można, ale trzeba się opamiętać i myśleć pozytywnie
trzymajcie się cieplutko lecę do miasta po dresy bo stare już trochę dzieci męczą...
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej.
Kurcze ale wszystko szybko się zmienia...Jestem myślami i modlitwą przy Emili jej mężu i synku...Szpitale dla wcześniaków są już dobrze wyposazone wiec sa duże szanse że wszystko bedzie ok!Z resztai innej możliwości nie ma!!!!
Rybka trzymaj sie!! ibądz dobrej myśli!!
Czarnuszka okazało sie ze ta niby hurtownia to nowo otwarta bawialnia dla dzieci hehe wiec pojechalimy do Viki i wstępinie wybralismy wózek i nakupilismy troche ubranek. Dostalismy butelke z aventu gratis ;-)wkleje fotki za chwilke.
Dzisiaj M w pracy. Ja zrobie pranie, posprzatam..Na obiadek ziemnaczki i kefirek. No a później pisane mgr.
Trzymajcie sie dziewczyny!! Pozytywne myślenie przede wszzystkim. Nasze zamartwianie nie pomoże naszym Kruszynkom!;-)
Kurcze ale wszystko szybko się zmienia...Jestem myślami i modlitwą przy Emili jej mężu i synku...Szpitale dla wcześniaków są już dobrze wyposazone wiec sa duże szanse że wszystko bedzie ok!Z resztai innej możliwości nie ma!!!!
Rybka trzymaj sie!! ibądz dobrej myśli!!
Czarnuszka okazało sie ze ta niby hurtownia to nowo otwarta bawialnia dla dzieci hehe wiec pojechalimy do Viki i wstępinie wybralismy wózek i nakupilismy troche ubranek. Dostalismy butelke z aventu gratis ;-)wkleje fotki za chwilke.
Dzisiaj M w pracy. Ja zrobie pranie, posprzatam..Na obiadek ziemnaczki i kefirek. No a później pisane mgr.
Trzymajcie sie dziewczyny!! Pozytywne myślenie przede wszzystkim. Nasze zamartwianie nie pomoże naszym Kruszynkom!;-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja dzisiaj siedze w domku,bo wczoraj za duzo chodziłam i miałam takie plamki na wkładce,ale dzisiaj juz niemam i bede do pon wypoczywac,bo musze w pon na badania.Az sie przestraszyłam,bo widze co sie stało u naszej mississ i boje sie troche.Ale czuje ze mały kopie od samego ranka takze mam nadzieje ze z synusiem jest ok.Trzymajcie sie Kochane.
moniSkaBe
hej. Wlasnie wrocilam z zakupow, troszke sie zmeczylam i juz czuje ze mnie cos kluje w brzuchu. A staralam sie powolutku chodzic i sie nie zmeczyc.
Kurcze.. teraz naprawde zaczne na siebie uwazac..
cos mnie dzisiaj bola oczy..
musze chyba zmienic soczewki...
Kurcze.. teraz naprawde zaczne na siebie uwazac..
cos mnie dzisiaj bola oczy..
musze chyba zmienic soczewki...
Lila
Rybka, sciskam Cię mocno, trzeba byc dobrej mysli, jestem z Tobą!!
Gaba, powodzenia na wizycie, jak wrócisz napisz co i jak!!
Katrinka, gratki wybrania imienia! I dla siotry! To jej pierwsze dziecko??
Owlrene, dobrze, ze juz oki.
Gosia, na którą masz w poniedziałek? Ja tez mam. Zaciskam kciuki!
Smartka, pięknie to napisałas, o tych naszych zmartwieniach, dokładnie tak jest.
Marti, jeśli mogę się wtrącic, bo nie było mnie wieki, moze osobny wątek, zeby męzowi Mississ było łatwiej odczytac co do niej piszemy i raz dwa nam odpisac, taki wątek z pocieszkami??
Gaba, powodzenia na wizycie, jak wrócisz napisz co i jak!!
Katrinka, gratki wybrania imienia! I dla siotry! To jej pierwsze dziecko??
Owlrene, dobrze, ze juz oki.
Gosia, na którą masz w poniedziałek? Ja tez mam. Zaciskam kciuki!
Smartka, pięknie to napisałas, o tych naszych zmartwieniach, dokładnie tak jest.
Marti, jeśli mogę się wtrącic, bo nie było mnie wieki, moze osobny wątek, zeby męzowi Mississ było łatwiej odczytac co do niej piszemy i raz dwa nam odpisac, taki wątek z pocieszkami??
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Kurcze nie wiedziałam że będę aż tak przeżywać:---(
Jakbyśmy znały adres to mogłybyśmy jakąś kartkę wysłać, chociaż...
a może na forum zrobimy jakąś specjalną kartkę pocieszycielkę, hmmm jak myślicie???
a wiesz ze ja tez o tym myslalam albo jak juz bedzie wszystko ok z Antosiem to wyslac mu jakas zabaweczke albo upminek )
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
marti jestem bardzo za!!! tylko ja nie mam zadnych zdolności nie umiem takich rzeczy robic:-(