moniSkaBe
Fanka BB :)
jestem poprostu w szoku... az poplynely mi lzy.. ale trzymam kciuki.. Emilka i Antos trzymajcie sie..
z tego wszystkiego zapomnialam co mialam napisac..
z tego wszystkiego zapomnialam co mialam napisac..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie!!
Rybko, bardzo mi przykro, ze cos jest nie tak, a kiedy to wykryli?? Oby jednak nie było tak źle, zeby juz się nie powiększało!! Tez się pomodlę za Twojego synka, za jego zdrówko i siłę!!
U reszty w miarę oki?? Całuski w brzuszki!!!
Rybka - dopiero teraz doczytałam! I za Mateuszka trzymam kciuki żeby krwiaczek sie wchłonął a ta asymetria w budowie komory została jaknajmniejsza, bez skutków dla funkcjonowania całego mózgu!
Trzymam kciuki i za Was!
dzięki
u nas w 19 tygodniu wyszły na usg powiększone sploty naczyniowe w 22 tyg był juz naczyniak 6mm a wczoraj naczyniak 8mm i powiększona o 11mm komora mózgu
ale obwód głowi jest ok