pierwszy termin mam na 8marca ale wg ostatniej @ mam na 9marca,jest na tej pierwszej liście, tylko nie ma mnie na tej liście "bez komentarza" - nie wiem czemu... może że nie znam płci ale dziś idę na USG już aż mnie ściska... trochę się bojedlaczego piszesz, ze miałaś termin na 9 marca??? już nie masz na naszej liście ciebie nie ma
reklama
pierwszy termin mam na 8marca ale wg ostatniej @ mam na 9marca,jest na tej pierwszej liście, tylko nie ma mnie na tej liście "bez komentarza" - nie wiem czemu... może że nie znam płci ale dziś idę na USG już aż mnie ściska... trochę się boje
no proszę
nam po wczorajszym usg wychodzi już na 5 marca ale trzymamy się tego terminu z OM na 9 marca
co do listy bez komentarza napisz na privie do jego założycielki to cię wpisze na 100% solidna firma
co do dolegliwości to ja od niedzieli puchnę tzn ręce dłonie i po nocy twarz:-( gin mówi że na razie spokojnie ale moje wyniki gdzieś zagineły i musze je znaleźć żeby się nie okazało ze to początek jakiegoś zatrucia
Hejka
Wstałam, jak zwykle włączam koma, potem BB i co ja czytam... mississ urodziła... jejku, żeby wszystko było w porządku. Czytałam w M jak Mama w którymś numerze, właśnie o dziewczynce, która się tak wcześnie urodziła. Bardzo długo była w inkubatorze, ale się udało, jest teraz zdrowym bobasem mam nadzieję, że Antoś też da radę.. Jejku jakie to musi być teraz dla nich straszne przeżycie:--(
Ja się dzisiaj wogóle nie wyspałam, ciągle się w nocy budziłam, bo mi nie wygodnie było, na siusiu latałam 4 razy i niedwno wstałam. Zaraz robię śniadanko, bo jestem taka głodna, że aż mnie w żołądku ssie No a potem znowu robię podchody do mojej mgr-ki brrrrrr
Wstałam, jak zwykle włączam koma, potem BB i co ja czytam... mississ urodziła... jejku, żeby wszystko było w porządku. Czytałam w M jak Mama w którymś numerze, właśnie o dziewczynce, która się tak wcześnie urodziła. Bardzo długo była w inkubatorze, ale się udało, jest teraz zdrowym bobasem mam nadzieję, że Antoś też da radę.. Jejku jakie to musi być teraz dla nich straszne przeżycie:--(
Ja się dzisiaj wogóle nie wyspałam, ciągle się w nocy budziłam, bo mi nie wygodnie było, na siusiu latałam 4 razy i niedwno wstałam. Zaraz robię śniadanko, bo jestem taka głodna, że aż mnie w żołądku ssie No a potem znowu robię podchody do mojej mgr-ki brrrrrr
Mężu EMILKI jedyne co możemy zrobić to żarliwie się modlić By wszystko było dobrze - i to obiecuję..., myślę, że nie tylko ja...PAMIĘTAJ, że człowiek wbrew wszystkiemu jest bardzo mocny i wiele potrafi znieść...Musicie być dzielni i mocno wierzyć!!! Jesteśmy z WAMI....
RYBKA24 błagam Cię, nie czytaj tego wszystkiego..przecież wiesz jak wtedy człowiek się nakręca a to z kolei działa na podświadomość... Zaufaj i uwierz, że w całości tego co wykryto będzie jak najłagodniej...Nie możesz myśleć inaczej... Nie wymądrzam się - ja też pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi - a raczej młodzieżą...3mam mocno kciuki za Ciebie...wyobrażam sobie co przeżywasz...życzę siły i mocno ściskam....;-)
RYBKA24 błagam Cię, nie czytaj tego wszystkiego..przecież wiesz jak wtedy człowiek się nakręca a to z kolei działa na podświadomość... Zaufaj i uwierz, że w całości tego co wykryto będzie jak najłagodniej...Nie możesz myśleć inaczej... Nie wymądrzam się - ja też pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi - a raczej młodzieżą...3mam mocno kciuki za Ciebie...wyobrażam sobie co przeżywasz...życzę siły i mocno ściskam....;-)
moniazuber
=)
och jej
widzę,że wieści na forum z lekka szokujące
missiiss1301 trzymam kciuki za synka, aby był silny i miał mądrych lekarzy, Wam dużo sił psychicznych, byście mogli się wspólnie wspierać w najbliższych trudnych dniach i tygodniach...
rybka mam nadzieję, że z Maleństwem będzie wszystko ok, trzymaj się dzielnie
ccaroline85 gratulacje dla sisterki
Wam wszystkim udanego dnia
choć pewnie nie uda się nie myśleć o missiiss, rybce... i nie martwić...
dlatego kochane czekamy też na Wasze dobre wieści, bo wierzę, że będzie dobrze
widzę,że wieści na forum z lekka szokujące
missiiss1301 trzymam kciuki za synka, aby był silny i miał mądrych lekarzy, Wam dużo sił psychicznych, byście mogli się wspólnie wspierać w najbliższych trudnych dniach i tygodniach...
rybka mam nadzieję, że z Maleństwem będzie wszystko ok, trzymaj się dzielnie
ccaroline85 gratulacje dla sisterki
Wam wszystkim udanego dnia
choć pewnie nie uda się nie myśleć o missiiss, rybce... i nie martwić...
dlatego kochane czekamy też na Wasze dobre wieści, bo wierzę, że będzie dobrze
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Poproszę o dane a na pewno dodam, imiona rodziców i rodzeństwa, termin, płeć jeśli jest znana i imiona jeśli wybrane Pozdrawiam.pierwszy termin mam na 8marca ale wg ostatniej @ mam na 9marca,jest na tej pierwszej liście, tylko nie ma mnie na tej liście "bez komentarza" - nie wiem czemu... może że nie znam płci ale dziś idę na USG już aż mnie ściska... trochę się boje
caroline 85 ja wiem, ze teraz błysnę ale jak znależć tę listę??? Ja mam termin na 1 marca i prawdopodobnie noszę córeczkę - Kamilkę...ale pewność mieć będę dopiero po porodzie - jak powiedziała moja pani dr, gdyż do 4 m-ca był Sebuś:-) we wtorek mam wizytę, więc uaktualnię.... chciałabym zobaczyć tę stronkę a jestem - jak się okazuje - ciaparajda że ho ho
Poproszę o dane a na pewno dodam, imiona rodziców i rodzeństwa, termin, płeć jeśli jest znana i imiona jeśli wybrane Pozdrawiam.
jaka czujna
mówiłam że porządna firma
smartka
wiem wiem i dzięki tak mi jakoś lżej jak komuś można coś powiedzieć a on się nei użala tylko konkretnie mówi jak jest
DZIĘKI
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Smartka, na górze masz w przyszpilonych wątkach - to ta druga.
Ja tą moją listę chyba usunę i nazwę wątek "przedstawiamy się" czy jakoś tak. Jak się w ogóle da zmienić nazwę ;-)
Ja tą moją listę chyba usunę i nazwę wątek "przedstawiamy się" czy jakoś tak. Jak się w ogóle da zmienić nazwę ;-)