reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dlaczego piszesz, ze miałaś termin na 9 marca??? już nie masz na naszej liście ciebie nie ma:cool:
pierwszy termin mam na 8marca ale wg ostatniej @ mam na 9marca,jest na tej pierwszej liście, tylko nie ma mnie na tej liście "bez komentarza" - nie wiem czemu...:confused: może że nie znam płci :sorry: ale dziś idę na USG już aż mnie ściska... trochę się boje

reklama
pierwszy termin mam na 8marca ale wg ostatniej @ mam na 9marca,jest na tej pierwszej liście, tylko nie ma mnie na tej liście "bez komentarza" - nie wiem czemu...:confused: może że nie znam płci :sorry: ale dziś idę na USG już aż mnie ściska... trochę się boje

no proszę
nam po wczorajszym usg wychodzi już na 5 marca ale trzymamy się tego terminu z OM na 9 marca
co do listy bez komentarza napisz na privie do jego założycielki to cię wpisze na 100% solidna firma:tak::tak::tak:

co do dolegliwości to ja od niedzieli puchnę tzn ręce dłonie i po nocy twarz:-( gin mówi że na razie spokojnie ale moje wyniki gdzieś zagineły i musze je znaleźć żeby się nie okazało ze to początek jakiegoś zatrucia

Hejka
Wstałam, jak zwykle włączam koma, potem BB i co ja czytam... mississ urodziła... jejku, żeby wszystko było w porządku. Czytałam w M jak Mama w którymś numerze, właśnie o dziewczynce, która się tak wcześnie urodziła. Bardzo długo była w inkubatorze, ale się udało, jest teraz zdrowym bobasem:tak: mam nadzieję, że Antoś też da radę.. Jejku jakie to musi być teraz dla nich straszne przeżycie:-:)-(

Ja się dzisiaj wogóle nie wyspałam, ciągle się w nocy budziłam, bo mi nie wygodnie było, na siusiu latałam 4 razy i niedwno wstałam. Zaraz robię śniadanko, bo jestem taka głodna, że aż mnie w żołądku ssie:-p No a potem znowu robię podchody do mojej mgr-ki brrrrrr:no::no:

Mężu EMILKI jedyne co możemy zrobić to żarliwie się modlić By wszystko było dobrze - i to obiecuję..., myślę, że nie tylko ja...PAMIĘTAJ, że człowiek wbrew wszystkiemu jest bardzo mocny i wiele potrafi znieść...Musicie być dzielni i mocno wierzyć!!! Jesteśmy z WAMI....
RYBKA24 błagam Cię, nie czytaj tego wszystkiego..przecież wiesz jak wtedy człowiek się nakręca a to z kolei działa na podświadomość... Zaufaj i uwierz, że w całości tego co wykryto będzie jak najłagodniej...Nie możesz myśleć inaczej... Nie wymądrzam się - ja też pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi - a raczej młodzieżą...3mam mocno kciuki za Ciebie...wyobrażam sobie co przeżywasz...życzę siły i mocno ściskam....;-)

och jej :eek:
widzę,że wieści na forum z lekka szokujące :szok:
missiiss1301 trzymam kciuki za synka, aby był silny i miał mądrych lekarzy, Wam dużo sił psychicznych, byście mogli się wspólnie wspierać w najbliższych trudnych dniach i tygodniach...
rybka mam nadzieję, że z Maleństwem będzie wszystko ok, trzymaj się dzielnie
ccaroline85 gratulacje dla sisterki :happy:

Wam wszystkim udanego dnia
choć pewnie nie uda się nie myśleć o missiiss, rybce... i nie martwić...
dlatego kochane czekamy też na Wasze dobre wieści, bo wierzę, że będzie dobrze

Poproszę o dane :) a na pewno dodam, imiona rodziców i rodzeństwa, termin, płeć jeśli jest znana i imiona jeśli wybrane :) Pozdrawiam.

caroline 85 ja wiem, ze teraz błysnę:zawstydzona/y: ale jak znależć tę listę??? Ja mam termin na 1 marca i prawdopodobnie noszę córeczkę - Kamilkę...ale pewność mieć będę dopiero po porodzie - jak powiedziała moja pani dr, gdyż do 4 m-ca był Sebuś:-) we wtorek mam wizytę, więc uaktualnię.... chciałabym zobaczyć tę stronkę a jestem - jak się okazuje - ciaparajda że ho ho:tak:

reklama
Do góry