ionka
Fanka BB :)
dobry wieczór :-)
dalej adnych wieści o Missiiss- pewnie ciągle w szpitalu, a mąż raze z nią... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!
nie rozmiem
jak to w 7 miesiącu większe szanse??
dlaczego w 8 nagle się zmiejszają??
ojj, rozmiem doskonale najbardziej celuje w tym moja mama- dzwoni do mnie i pyta: no i co juz jesteś gruba?? dużo już ważysz?? brzuch masz gruby?
ja jej cierpliwie: nie jestem gruba, jestem w ciąży chociaż we mnie aż gotuje!
sto lat Kochana!! :-) spełnienia marzeń! :-)
hej, mam tak samo, potem dwa razy dłużej musze błędy poprawiać!
ooo, to zdanie wyszło bezbłędnie
Rybka, to musi być strasznie trudne dla Ciebie! trzymam kciuki, żeby nic sie nie pogłębiało.
myślę, że jesteś bardzo silną kobietą- naprawdę podziwiam!
objadłam się plackami ziemniaczanymi i teraz czuję sie taka PEŁNA, że zaraz pęknę!
w nocy wstałam na siku i czyję, że coś mnie z prawej strony boli- okazało się, że dzidzia przesunęła się na prawo- z lewej pusto, a z prawej coś wystaje :-)
cos okrągłego, nie wiem: główka czy dupka? :-)
dalej adnych wieści o Missiiss- pewnie ciągle w szpitalu, a mąż raze z nią... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!
wczoraj ogladalam taki program o wczesniakach i jesli sie urodzi takie beiedactwo w 7 miesiacu to ma duze szanse na przezycie a pozniej 8 miesiac to nie za dobrze
nie rozmiem
jak to w 7 miesiącu większe szanse??
dlaczego w 8 nagle się zmiejszają??
witajcie
trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny brzucholki do góry:-)
u mnie dziś od rana pada śnieg, a Ja jakaś spięta, nie wiem czy czasem tak macie jakby coś nade mną wisiało nie mogę znaleźć miejsca,
dziś robię barszczyk ukraiński, i odliczam dni do wizyty u gin,, nazywają mnie już grubasem, czy ludzie myślą,że jak w ciąży to odrazu musi być gruba? ja się za taką nie uważam, że brzuszek rośnie to normalne,że przytyłam 6kg też w końcu noszę dwójkę dzieci z długimi nogami...jak mówią ciężarówka to ja na to, że nie bo maluszek, chyba sobie zamówię koszulkę NIE DOTYKAĆ BRZUCHA, NIE JESTEM GRUBASEM TYLKO MALUSZKIEM!,
miłego dnia kochane, zdrówka, cierpliwości:-)
ojj, rozmiem doskonale najbardziej celuje w tym moja mama- dzwoni do mnie i pyta: no i co juz jesteś gruba?? dużo już ważysz?? brzuch masz gruby?
ja jej cierpliwie: nie jestem gruba, jestem w ciąży chociaż we mnie aż gotuje!
...mam dzisiaj urodziny - 33
sto lat Kochana!! :-) spełnienia marzeń! :-)
Ps wybaczcie mi błędy literowe ale nie wiem czemu klawiatura wariuje mi na forum
hej, mam tak samo, potem dwa razy dłużej musze błędy poprawiać!
ooo, to zdanie wyszło bezbłędnie
dziś mieliśmy usg i okazuje się że naczyniak u małego w główce powiększył się przez 2 tygodnie o 2mm:-( poza tym ma poszerzoną lewą komore mózgu aż o 11mm
Rybka, to musi być strasznie trudne dla Ciebie! trzymam kciuki, żeby nic sie nie pogłębiało.
myślę, że jesteś bardzo silną kobietą- naprawdę podziwiam!
objadłam się plackami ziemniaczanymi i teraz czuję sie taka PEŁNA, że zaraz pęknę!
w nocy wstałam na siku i czyję, że coś mnie z prawej strony boli- okazało się, że dzidzia przesunęła się na prawo- z lewej pusto, a z prawej coś wystaje :-)
cos okrągłego, nie wiem: główka czy dupka? :-)