reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ooooo matko, jetem w szoku:szok:biedna missiiss, jejku takie wieści, normalnie starsznie mi smutno-Mężu Emilki, odezwij się koniecznie z dobrymi wieściami-3mamy bardzo mocno kciuki....
jeju teraz to i ja sie boję czy te kucia na pewno są normalne...

reklama
HappyBirthdaytoYou.jpg

Spelnienia marzen Marry! :-)

Agniesiak85 mam pytanko odnośnie tego programu do haftu:
Czy wiesz moze jak zrobic, zeby pokazało mi jakie kolory potrzebuje do danego obrazka? wiesz, taka lista zebym mogla sobie kupic te kolory :/ moze to głupie pytanie, ale nie mam [pojecia gdzie szukac...:zawstydzona/y:
Eh.. szczerze mówiąc to też się nad tym głowię... jak M przyjdzie z pracy to mi pomoże poszperac w tym programie bo ja nie za bardzo wiem, gdzie tego tam szukac:zawstydzona/y: A powiedz mi... jak ty to będziesz wyszywac? drukniesz ten obrazek i sama po kratce będziesz na kanwie odpowiednie kolorki wyszywac czy jak? A czy może na kanwie bedziesz drukowac? (nie wiem czy tak można):zawstydzona/y:Ale jakby sie ta sztywną kupiło.. albo wykrochmaliło..może by przeszło:zawstydzona/y:

Ja siedzę jeszcze w piżamce, nie chce mi się ubierać tak brzydko za oknem. Ale się zbiorę zaraz i lecę do pasmanterii po kanwę i nici, bo druknęłam sobie te buciki do haftowania, to na weekend prace mam.A oprócz tego mam dzisiaj urodziny - 33 , coś kupić trza na kolację dobrego. To miłego dnia, uciekam , pa .
Ja tez w piżamce siedzę:) Bylismy od rana juz u tesciowej na cherbatce, u babci M po posciel dla brzdaca:) Poszyła piękne poszewki na kołderki i podusie:) Mamy 3 komplety flanelkowe w słodkie misie, owieczki, kotki:)
Powiedz mi kochana... Ty te buciki wrzucasz do tego programiku co Wam podałam by przerobił na wzór? Czy sama wyszywasz?
No i najważniejsze!!! STO LAT!!!

Hej :)

marry76 wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek!! Duuuuzo zdrówka dla Ciebie i Maluszka :-)

Ja tez dzisiaj źle spałam. Brzuszek bolał i to tak niefajnie..znowu te miesiączkowe bóle. Wzielam nospe i później zasnełam. Rano M poszedł na zakupy z moja listą;-)Ale dzwonił 4 razy hehe czy papyka czerwona? itd

Moja mgr powoli sie pisze. Ale umówiłm sie z moja promotorką na czwartek za tydzeń i musze na ten dzien skonczyć część teoretyczna ;-) oby sie udało ;-)

Tabasia z tymi naszymi ciążami to faktycznie tak jest. Ciągne sie czyms martwimy...
Czekamy na wieści od Emilki...oby było dobrze!!

Uciekam robić obiadek. Dzisiaj klopsiki mielone :tak:

Buziaki i milego dnia:-)

Eh.. szczerze mówiąc to też się nad tym głowię... jak M przyjdzie z pracy to mi pomoże poszperac w tym programie bo ja nie za bardzo wiem, gdzie tego tam szukac:zawstydzona/y: A powiedz mi... jak ty to będziesz wyszywac? drukniesz ten obrazek i sama po kratce będziesz na kanwie odpowiednie kolorki wyszywac czy jak? A czy może na kanwie bedziesz drukowac? (nie wiem czy tak można):zawstydzona/y:Ale jakby sie ta sztywną kupiło.. albo wykrochmaliło..może by przeszło:zawstydzona/y:

Ja tez w piżamce siedzę:) Bylismy od rana juz u tesciowej na cherbatce, u babci M po posciel dla brzdaca:) Poszyła piękne poszewki na kołderki i podusie:) Mamy 3 komplety flanelkowe w słodkie misie, owieczki, kotki:)
Powiedz mi kochana... Ty te buciki wrzucasz do tego programiku co Wam podałam by przerobił na wzór? Czy sama wyszywasz?
No i najważniejsze!!! STO LAT!!!

Wydrukuje sobie normalnie na papierze, choc z kanwą chyba tez sprobuje :-)
Daj proszę znac jesli juz rozpracujesz ten programik ok? Bo moj M raczej mi nie pomoze ;-)

Wiecie co zadzwoniłam do mojego gin, i powiedziałam jej o tych kłuciach, i kazała mi jechać na izbę, powiedziała że może mieć to związek z szyjką, ale oczywiście nie musi, ale lepiej to sprawdzić- więc zaraz jadę, ale sie denerwuję, 3majcie kciuki

Marti lepiej to sprawdzic! Jedz szybciutko i sie nie stresuj! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze :tak: Czekamy na wiesci.
Patinka a ja bylam w sklepie i papryki nie kupilam do salatki :eek::-D
Ale kupilam za to dresik dla Ala, boshe Mezu mnie wyklnie :-D Juz mam zakaz kupowania czegokolwiek, bo Maly ma tyle ciuchow :zawstydzona/y: No ale jak tu nie kupic, jak to takie piekne i jeszcze za polowe ceny!!! :-)
Ide sie robic na bostwo, bo dzis do szkoly musze zapychac. Ale dopiero na 19-ta, wiec jeszcze troche dnia dla mnie. A pozniej obiadek i tak sie zbieram do tej tarty, zeby upiec... od wczoraj :-D

myslalam wczoraj wieczorem o mississ :-( co tam u niej... No i dzis tez sie zastanawialam... Szkoda zen ikt nie ma jej numeru telefonu to moznaby sie z nia skontaktowac i ja podniesc na duchu...

ja tez wlasnie zjadlam barszczu ukrainskiego :tak: i ide sie polozyc:tak:

reklama
Do góry