reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ooooo matko, jetem w szoku:szok:biedna missiiss, jejku takie wieści, normalnie starsznie mi smutno-Mężu Emilki, odezwij się koniecznie z dobrymi wieściami-3mamy bardzo mocno kciuki....
jeju teraz to i ja sie boję czy te kucia na pewno są normalne...

reklama
HappyBirthdaytoYou.jpg

Spelnienia marzen Marry! :-)

Agniesiak85 mam pytanko odnośnie tego programu do haftu:
Czy wiesz moze jak zrobic, zeby pokazało mi jakie kolory potrzebuje do danego obrazka? wiesz, taka lista zebym mogla sobie kupic te kolory :/ moze to głupie pytanie, ale nie mam [pojecia gdzie szukac...:zawstydzona/y:
Eh.. szczerze mówiąc to też się nad tym głowię... jak M przyjdzie z pracy to mi pomoże poszperac w tym programie bo ja nie za bardzo wiem, gdzie tego tam szukac:zawstydzona/y: A powiedz mi... jak ty to będziesz wyszywac? drukniesz ten obrazek i sama po kratce będziesz na kanwie odpowiednie kolorki wyszywac czy jak? A czy może na kanwie bedziesz drukowac? (nie wiem czy tak można):zawstydzona/y:Ale jakby sie ta sztywną kupiło.. albo wykrochmaliło..może by przeszło:zawstydzona/y:

Ja siedzę jeszcze w piżamce, nie chce mi się ubierać tak brzydko za oknem. Ale się zbiorę zaraz i lecę do pasmanterii po kanwę i nici, bo druknęłam sobie te buciki do haftowania, to na weekend prace mam.A oprócz tego mam dzisiaj urodziny - 33 , coś kupić trza na kolację dobrego. To miłego dnia, uciekam , pa .
Ja tez w piżamce siedzę:) Bylismy od rana juz u tesciowej na cherbatce, u babci M po posciel dla brzdaca:) Poszyła piękne poszewki na kołderki i podusie:) Mamy 3 komplety flanelkowe w słodkie misie, owieczki, kotki:)
Powiedz mi kochana... Ty te buciki wrzucasz do tego programiku co Wam podałam by przerobił na wzór? Czy sama wyszywasz?
No i najważniejsze!!! STO LAT!!!

Hej :)

marry76 wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek!! Duuuuzo zdrówka dla Ciebie i Maluszka :-)

Ja tez dzisiaj źle spałam. Brzuszek bolał i to tak niefajnie..znowu te miesiączkowe bóle. Wzielam nospe i później zasnełam. Rano M poszedł na zakupy z moja listą;-)Ale dzwonił 4 razy hehe czy papyka czerwona? itd

Moja mgr powoli sie pisze. Ale umówiłm sie z moja promotorką na czwartek za tydzeń i musze na ten dzien skonczyć część teoretyczna ;-) oby sie udało ;-)

Tabasia z tymi naszymi ciążami to faktycznie tak jest. Ciągne sie czyms martwimy...
Czekamy na wieści od Emilki...oby było dobrze!!

Uciekam robić obiadek. Dzisiaj klopsiki mielone :tak:

Buziaki i milego dnia:-)

Eh.. szczerze mówiąc to też się nad tym głowię... jak M przyjdzie z pracy to mi pomoże poszperac w tym programie bo ja nie za bardzo wiem, gdzie tego tam szukac:zawstydzona/y: A powiedz mi... jak ty to będziesz wyszywac? drukniesz ten obrazek i sama po kratce będziesz na kanwie odpowiednie kolorki wyszywac czy jak? A czy może na kanwie bedziesz drukowac? (nie wiem czy tak można):zawstydzona/y:Ale jakby sie ta sztywną kupiło.. albo wykrochmaliło..może by przeszło:zawstydzona/y:

Ja tez w piżamce siedzę:) Bylismy od rana juz u tesciowej na cherbatce, u babci M po posciel dla brzdaca:) Poszyła piękne poszewki na kołderki i podusie:) Mamy 3 komplety flanelkowe w słodkie misie, owieczki, kotki:)
Powiedz mi kochana... Ty te buciki wrzucasz do tego programiku co Wam podałam by przerobił na wzór? Czy sama wyszywasz?
No i najważniejsze!!! STO LAT!!!

Wydrukuje sobie normalnie na papierze, choc z kanwą chyba tez sprobuje :-)
Daj proszę znac jesli juz rozpracujesz ten programik ok? Bo moj M raczej mi nie pomoze ;-)

Wiecie co zadzwoniłam do mojego gin, i powiedziałam jej o tych kłuciach, i kazała mi jechać na izbę, powiedziała że może mieć to związek z szyjką, ale oczywiście nie musi, ale lepiej to sprawdzić- więc zaraz jadę, ale sie denerwuję, 3majcie kciuki

Marti lepiej to sprawdzic! Jedz szybciutko i sie nie stresuj! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze :tak: Czekamy na wiesci.
Patinka a ja bylam w sklepie i papryki nie kupilam do salatki :eek::-D
Ale kupilam za to dresik dla Ala, boshe Mezu mnie wyklnie :-D Juz mam zakaz kupowania czegokolwiek, bo Maly ma tyle ciuchow :zawstydzona/y: No ale jak tu nie kupic, jak to takie piekne i jeszcze za polowe ceny!!! :-)
Ide sie robic na bostwo, bo dzis do szkoly musze zapychac. Ale dopiero na 19-ta, wiec jeszcze troche dnia dla mnie. A pozniej obiadek i tak sie zbieram do tej tarty, zeby upiec... od wczoraj :-D

myslalam wczoraj wieczorem o mississ :-( co tam u niej... No i dzis tez sie zastanawialam... Szkoda zen ikt nie ma jej numeru telefonu to moznaby sie z nia skontaktowac i ja podniesc na duchu...

ja tez wlasnie zjadlam barszczu ukrainskiego :tak: i ide sie polozyc:tak:

reklama
Do góry