reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć:-p

Missis trzymam kciuki za Ciebie

Byłam we wtorek na wizycie wszystko dobrze badania krew i mocz super. Dostałam skierowanie na poziom glukozy i następna wizyta 8 grudzień.
Jeśli chodzi o wagę to przez 4 miesiące brzybrałam 8 kilogramów:oo2:

reklama
Biedna Emilka.
Ja też ciągle sie boję czy czasem np. kłucia w pochwie nie oznaczają, ze sie szyjka rozwiera.
Dzisiaj mam usg połówkowe i z kolei stres czy wszystko będzie dobrze.
Może wreszcie dowiem się czy będę mieć córcie czy synka:)
Miłego dnia dziewczyny.

Missiiss? Mężu Missiiss? Jak się czujecie? I jak Maluszek?

Ja dziś do gina popołudniu... Dziś poszukiwałam kurtki, znalazłam w c&a jedną ciążową i dwie zwykłe i mam dylemat - którą i jaki rozmiar??? Chciałabym przechodzić już do wiosny w niej...

Agniesiak85 mam pytanko odnośnie tego programu do haftu:
Czy wiesz moze jak zrobic, zeby pokazało mi jakie kolory potrzebuje do danego obrazka? wiesz, taka lista zebym mogla sobie kupic te kolory :/ moze to głupie pytanie, ale nie mam [pojecia gdzie szukac...:zawstydzona/y:

Witajcie,
ja dzisiaj też do 5 w nocy się wierciłam, spać nie mogłam, w kibelku to chyba z 5 razy byłam, coś mnie w boku bolało, brzuch też pobolewał, wzięłam nospe. Ale czytam, że połowa z nas nie spała, może to coś w pogodzie.
Powiem Wam, że ważę się codziennie rano o stałej porze, bo chcę wiedzieć ile przybieram, bo coś mi gin powiedział, że ostatnio dużo. W każdym razie wieczorem ważyłam 1.4kg więcej niż rano, kilka razy w nocy na siku i tyle mniej - czyli to ta woda w organizmie też sporo waży.
Mirosia ja też mam do pisania prace mgr, na 19tego grudnia trzy rozdziały muszę oddać, mam jeden, robię wszystko, tylko nie to!!
Missiiss trzymam kciuki, aby wszystko było z Wami dobrze!
Ja też próbuje się dodzwonić do lekarza, bo brzuch twardniał i troche bolał,a weekend się zbliża i po co mam mieć nerwa, poza tym do piątku jestem na zwolnieniu, ale chyba poproszę o przedłużenie, w przyszłym tyg mam służbowo jechać do Warszawy, a jak mnie tam coś boli, to nie chciałabym się telepać tyle godzin, więc musiałabym mieć dalsze zwolnienie.
Ja siedzę jeszcze w piżamce, nie chce mi się ubierać tak brzydko za oknem. Ale się zbiorę zaraz i lecę do pasmanterii po kanwę i nici, bo druknęłam sobie te buciki do haftowania, to na weekend prace mam.A oprócz tego mam dzisiaj urodziny - 33 , coś kupić trza na kolację dobrego. To miłego dnia, uciekam , pa .

marry76 Wszystkiego naj naj naj! Spełnienia marzeń!
4789124_tort.JPG

reklama
Witajcie,
ja dzisiaj też do 5 w nocy się wierciłam, spać nie mogłam, w kibelku to chyba z 5 razy byłam, coś mnie w boku bolało, brzuch też pobolewał, wzięłam nospe. Ale czytam, że połowa z nas nie spała, może to coś w pogodzie.
Powiem Wam, że ważę się codziennie rano o stałej porze, bo chcę wiedzieć ile przybieram, bo coś mi gin powiedział, że ostatnio dużo. W każdym razie wieczorem ważyłam 1.4kg więcej niż rano, kilka razy w nocy na siku i tyle mniej - czyli to ta woda w organizmie też sporo waży.
Mirosia ja też mam do pisania prace mgr, na 19tego grudnia trzy rozdziały muszę oddać, mam jeden, robię wszystko, tylko nie to!!
Missiiss trzymam kciuki, aby wszystko było z Wami dobrze!
Ja też próbuje się dodzwonić do lekarza, bo brzuch twardniał i troche bolał,a weekend się zbliża i po co mam mieć nerwa, poza tym do piątku jestem na zwolnieniu, ale chyba poproszę o przedłużenie, w przyszłym tyg mam służbowo jechać do Warszawy, a jak mnie tam coś boli, to nie chciałabym się telepać tyle godzin, więc musiałabym mieć dalsze zwolnienie.
Ja siedzę jeszcze w piżamce, nie chce mi się ubierać tak brzydko za oknem. Ale się zbiorę zaraz i lecę do pasmanterii po kanwę i nici, bo druknęłam sobie te buciki do haftowania, to na weekend prace mam.A oprócz tego mam dzisiaj urodziny - 33 , coś kupić trza na kolację dobrego. To miłego dnia, uciekam , pa .

Kochana wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry