reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mirosia fajną masz siostrę hehe ;) "trochę" niedouczona... ja to jak zaszłam w ciążę, a nawet przed to się interesowałam co i jak ...

Cześć wszystkim marcóweczkom !! :)

a ja ogółem leżę dzisiaj "plackiem" cały dzień ... i Kornelka kopie i kopie i się rozpycha :D mała łobuziara...

mirosia fajną masz siostrę hehe ;) "trochę" niedouczona... ja to jak zaszłam w ciążę, a nawet przed to się interesowałam co i jak ...

Cześć wszystkim marcóweczkom !! :)

a ja ogółem leżę dzisiaj "plackiem" cały dzień ... i Kornelka kopie i kopie i się rozpycha :D mała łobuziara...

Mój łobuziak to mało sie dzis rusza,cos tam ją czuje,ale leniwe dzis jest;-)

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

Siusiaka było wyraźnie widać. Ogólnie wszystko jest super extra fantastico;-):-):-) Waży 3900g.

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

Siusiaka było wyraźnie widać. Ogólnie wszystko jest super extra fantastico;-):-):-) Waży 3900g.

Gratuluje synka :) Ale czasem nie miało być 390g? :) bo 3900 to chyba troszku za dużo ;p

Co do nagrobka u moich braciszków, to nie pomyślałam nigdy o karteczce. hmm, dobry pomysł. Bo jakoś tego 'sąsiada' nigdy złapać nie możemy heh..

Ojj, moja dzidzia to dziś jak szalona się wierci ;)

reklama
Gratuluję synka ;). Ja mam USG dopiero za 3 tyg. - ciekawe czy coś będzie widać . Chciałabym wiedzieć - może bym nad imieniem intensywniej pomyślała. Ale nie mam wyjścia poczekam - może się uda. Dobrze, że praca zajmuje dużo czasu więc nie mam kiedy myśleć za dużo :blink:

Do góry