reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mirosia fajną masz siostrę hehe ;) "trochę" niedouczona... ja to jak zaszłam w ciążę, a nawet przed to się interesowałam co i jak ...

Cześć wszystkim marcóweczkom !! :)

a ja ogółem leżę dzisiaj "plackiem" cały dzień ... i Kornelka kopie i kopie i się rozpycha :D mała łobuziara...

mirosia fajną masz siostrę hehe ;) "trochę" niedouczona... ja to jak zaszłam w ciążę, a nawet przed to się interesowałam co i jak ...

Cześć wszystkim marcóweczkom !! :)

a ja ogółem leżę dzisiaj "plackiem" cały dzień ... i Kornelka kopie i kopie i się rozpycha :D mała łobuziara...

Mój łobuziak to mało sie dzis rusza,cos tam ją czuje,ale leniwe dzis jest;-)

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

Siusiaka było wyraźnie widać. Ogólnie wszystko jest super extra fantastico;-):-):-) Waży 3900g.

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

Siusiaka było wyraźnie widać. Ogólnie wszystko jest super extra fantastico;-):-):-) Waży 3900g.

Gratuluje synka :) Ale czasem nie miało być 390g? :) bo 3900 to chyba troszku za dużo ;p

Co do nagrobka u moich braciszków, to nie pomyślałam nigdy o karteczce. hmm, dobry pomysł. Bo jakoś tego 'sąsiada' nigdy złapać nie możemy heh..

Ojj, moja dzidzia to dziś jak szalona się wierci ;)

reklama
Gratuluję synka ;). Ja mam USG dopiero za 3 tyg. - ciekawe czy coś będzie widać . Chciałabym wiedzieć - może bym nad imieniem intensywniej pomyślała. Ale nie mam wyjścia poczekam - może się uda. Dobrze, że praca zajmuje dużo czasu więc nie mam kiedy myśleć za dużo :blink:

Do góry