reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

agniesiak:-D:-D:-D przepraszam za ten śmiech ale parówczak to poprostu parówka hehe tylko tak mowie sobie :-)
To ja nie skojarzyłam, heh:zawstydzona/y::-D

mi się udało obronić w lutym i miałam wtedy 4 miesięcznego Olka. Pomogła mi mama bo brala go na 3 godzinne spacery (zima:tak:) a ja ryłam do obrony. Przez to mi się dziecko zahartowało :-)
ja swoje też będę wysyłac na spacery :tak: Poradze sobie jakoś:-)

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

Siusiaka było wyraźnie widać. Ogólnie wszystko jest super extra fantastico;-):-):-) Waży 3900g.
Gratulejszyn!!! Oby teraz chłopaczki zdogonili dziewuszki:tak::-D

reklama
mirosia gratulacje synka :-) ha!!! te marcowe chlopy to takie bardzo niesmiałe a dziewuszki takie rozneglizowane :-D od razu pokazuja co maja miedzy nozkami hehe ;-)

wiecie co?? mam 37 i 3 stopnia gorączki( tzn stan pg) boli mnie glowa wszedzie czuje puls na rekach na brzuchu na obydwu dloniach i podle sie czuje :zawstydzona/y: oczywiscie katar daje mi popalic :-( maz poszedl po cytryne i czosne dzisiaj mi zrobi miod z cytrynka a jutro zagotuje sobie mleko z czosnkiem ... oby pomoglo do soboty bo mamy wyjazd dalekooo i jeszcze stanie na cmentarzu pewni etez nie krotko... obym si egorzej nie zalatwila...

mirosia gratulacje synka :-) ha!!! te marcowe chlopy to takie bardzo niesmiałe a dziewuszki takie rozneglizowane :-D od razu pokazuja co maja miedzy nozkami hehe ;-)

wiecie co?? mam 37 i 3 stopnia gorączki( tzn stan pg) boli mnie glowa wszedzie czuje puls na rekach na brzuchu na obydwu dloniach i podle sie czuje :zawstydzona/y: oczywiscie katar daje mi popalic :-( maz poszedl po cytryne i czosne dzisiaj mi zrobi miod z cytrynka a jutro zagotuje sobie mleko z czosnkiem ... oby pomoglo do soboty bo mamy wyjazd dalekooo i jeszcze stanie na cmentarzu pewni etez nie krotko... obym si egorzej nie zalatwila...

Ja mam 37,2 st.. :( i gardło mnie boli i mam katar. eh, to przez pogode.. ;\ Zdrowiej szybciutko! :*

Dzięki dziewczyny za gratulacje:-):-) Mój mąż chodzi dumny jak paw, obdzwania kumpli i pół rodziny:-D:-D I ciągle mnie przytula i wogóle. Ale myślę, że to nietylko przez to że będzie miał syna, ale przez to, że pierwszy raz zobaczył naszego dzidziusia. I mówił, że jak tylko zobaczył dzidzie na ekanie to mu się łezka w oku zakreciła.
Fajne uczucie wiedzieć kto tam buszuje teraz w brzuszku;-)

reklama
xXxIzuLQaxXx,missiiss1301 idźcie do łóżka się wygrzewać i się kurujcie. Teraz taka pogoda okropna, raz ciepło raz zimno, że nie wiadomo jak się ubierać, bo albo się człowiek spoci albo zmarznie. I zaraz inefekcje się czepiają:wściekła/y:

Do góry