reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

haha no pewnie i sie kefir zrobil ale dzidzi nie smakowal bo nie miala za bardzo jak ciagnąć haha :-D;-) ale sen byl boski i jak sie obudzilam to tylko szybko siku i dalej spac zeby sen sie kontynuowal :-)

witam nowa mamusie rowniez :-)

i powodzenia na usg kobitka ktore dzisiaj ida ! czekamy na relacje :-)

reklama
hej dziewuszki :-)

uff.. troszke pospałam dzisiaj :)

zaraz zabieram sie za porzadki, popiore troszke i upieke szarlotke. Bo cos mi sie chce :-D

Kurcze a ja jestem dzisiaj w szoku, jak dzisiaj Pawełek szaleje w brzuszku. Do tej pory byl spokojniejszy :-D

dzień dobry wszystkim:)

tylko sie przywitam i zmykam...za 2 godziny egzamin na prawko w koncu:) trzymajcie kciuki:) to pierwsze podejscie wiec zakladam ze obleje:pPP ale chociaz teorie mam nadzieje zalicze:)) ciekawe jak beda sie patzrec na brzuchata babke ktorej sie prawko marzy:D zdawala ktoras z was prawko w ciazy? moja Kalinka w brzuchu szaleje..chyba stres jej sie udzielil...a poza tym zatkalo mi sie prawe ucho..nic nie slyszalam na nie rano:confused2: no ale za pomoca magicznej gruszki i wody przegotowanej odkorkowalam uchacza..okropne to bylo:))

do zobaczenia:)

Adelina - trzymam kciuki. Moja siostra zdawała w listopadzie, a termin porodu miała na 10 stycznia:tak:. Brzuchol już miała zacny ;-)

Hej kochane! :*

Ja niedawno dopiero wstałam.. Masakra.. Im dłużej śpie, tym bardziej się czuje zmeczona, ale mam teraz tak, że mogłabym spać non stop.. a nie tak jak wcześniej że nie mogłam nigdy zasnąć.. Zblizają sie zaduszki.. Moja mama własnie jest na cmentarzu i sprząta.. eh, miałam jechać z nią, ale mama powiedziała że oszczędzi mi tego widoku (co roku jest tak, że sąsiedzi obok gróbka moich braciszków jak sprzątają swój grobek, to nie zważają na grobki innych i zostawiają straszny syf, zawsze wtedy płacze bo nie da sie inaczej.. ). :(

Hejka.Ja troche dzis ogarnełam mieszkanko,ale przemęczac sie nie moge.Juz sie nie moge doczekac wizyty u gin a mam dopiero 23 listopada,a za trzy tyg mam badania ta glukoza bleee.Jak bede miała dziewczynke to nam sie podoba Daria,a chłopczyk Bartus:-)Tak jakos mi mija dzionek jesienny i pochmurny.

reklama
dzień dobry wszystkim:)

tylko sie przywitam i zmykam...za 2 godziny egzamin na prawko w koncu:) trzymajcie kciuki:) to pierwsze podejscie wiec zakladam ze obleje:pPP ale chociaz teorie mam nadzieje zalicze:)) ciekawe jak beda sie patzrec na brzuchata babke ktorej sie prawko marzy:D zdawala ktoras z was prawko w ciazy? moja Kalinka w brzuchu szaleje..chyba stres jej sie udzielil...a poza tym zatkalo mi sie prawe ucho..nic nie slyszalam na nie rano:confused2: no ale za pomoca magicznej gruszki i wody przegotowanej odkorkowalam uchacza..okropne to bylo:))

do zobaczenia:)

Powodzenia i trzymam kciuki!!!!Ja zdawałam i oblałam,ale teraz musze przerwac prawko bo niemoge sie stresowac,bo to moze zaszkodzic dzidzi:tak:

Do góry