Dzieńdoberek:-)
Po tej zmianie czasu budzę się o 6:30 i już nie ma spania. Dzięki temu zrobiłam mojemu Ł śniadanko i wyprawiłam go do pracy.
Ja wczorajszy dzień też miałam do bani. Pokłóciłam się z moją siostrą i szwagrem, z którymi neistety mieszkamy. Oczywiście poszło o sprzątanie. Bo co tydzień raz ja sprzątam a raz oni całe mieszkanie. A oni ostatnio nie posprzątali i straszny syf w mieszkaniu. I wyobraźcie sobie, że oni mają pretensje, że mój Ł nie sprząta
Przecież, co ich to obchodzi czy to sprzątnę ja czy mój Ł
Jest sprzątane i tyle..a kto sprząta to im to nie powinno robić różnicy.. jeżeli komuś może to robi różnicę, to chyba tylko mi, bo wkońco moimi rękami sprzątam za siebie i za męża. Tak samo jak mnie nie obchodzi czy sprząta mój szwagier czy jego żona (moja siostra)... Ma być posprzątane i tyle. Poza tym wygarnęłam im, że ostatnio sprzątnęli tylko kibel i łazienkę, a kuchni wogóle nie tknęli, ani przedpokoju i nawet nie odkurzyli. A w łazience fugi to tylko ja czyszczę, a oni zostawiają zakamienione żółte.. Oni oczywiście nie rozumieją o co mi chodzi.. uważają, że się rządzę i wogóle, że zawsze mam jakieś do nich pretensje. Dziwne żeby oni mieli do mnie pretensje, jeśli zawsze jest posprzątane jak trzeba jak jest moja kolej... ehhhh długo by gadać, ale tak się wczoraj wkurzyłam, że aż się cała trzęsłam:-
-( mam nadzieję, że nie zaszkodziło to mojej niuni:-
-( Jeszcze aż tak strasznie to się nie zdenerwowałam w tej ciąży....
A zmieniając temat, to za oknem szaro i buro... i zimno brrrrr... jakieś 5 stopni raptem
Aleeeee dzisiaj idę na usg:-):-):-) i może poznamy płeć maluszka:-):-) strasznie sę stęskniłam za widokiem mojej dzidzi, bo ostatni raz widziałam ją w 13 tygodniu, a potem to tylko serduszka posłuchałam w 18 tygodniu... Tak więc o 18 mam wizytę i nie mogę się doczekać
We wtorek byłąm w lumpku i nakupowałam mnóstwo ślicznych body, pajacyka i takie dwa ubranka, co nie wiem jak się nazywają
wyglądają jak pajace, ale nie mają zakrytych stópek
Wszystko w neutralnych kolorach, ale jak się dowiem jaka płeć, to dopiero będzie szał
w moim lumpku są prześliczne rzeczy dla maluszków i wszystko firm next, mark&spencer itp.
A i oczywiście witam gorąco nowe mamusie:-):-):-)
I gratuluję dziewczynom, które dowiedziały się o płci swoich maluszków:-):-)
Wczoraj się nie odzywałąm, bo naskrobałam posta i wszystko niechcący skasowałam i się wkurzyłam aż mi się odechciało znowu klepać w klawiaturę tyle;-);-) Ale ze wszystkim jestem na bieżąco