Witajcie
U nas od wczorajszego wieczora deszcz, teraz mżawka, super jest
Nie przypuszczałam, że tak się będę cieszyć z deszczu. Ale ulga!
Ja się dzisiaj wyrwałam z domu na 3 godziny. Jutro idę usunąć laserowo znamię, które mam z boku nosa, blisko oka. Dzisiaj byłam na wizycie u lekarki, która będzie robiła zabieg. Wyobraźcie sobie, że prywatnie robią praktycznie natychmiast (300 zł), a na nfz zapisy dopiero od stycznia
W drodze powrotnej zakupy - mamy niezłe zapasy jedzonka dla Szymka, no ale od przyszłego tygodnia startujemy z mięskiem
Widzę
Fiołkowa, że robisz prawko. Ja chyba też muszę się zdecydować, choć zupełnie nie mam do tego chęci
Mój P mi głowę suszy, że powinnam, a teraz jeszcze moja mama zaczęła mu wtórować. Wyobraźcie sobie, że w tajemnicy przed nami zaczęła chodzić na jazdy, wprawdzie prawko ma od ponad 30 lat, ale w zasadzie nie jeździła samochodem. Przyznała się w sobotę, że uczy się na nowo jeździć i nieźle jej idzie
E_kord ja też mam czasami kryzys. Chciałabym wtedy mieć z pół dnia "wolnego". Ale jak już się wyrwę z domu, to tęsknię za dzieckiem.
Do pracy wracam końcem września i powiem Wam, że z jednej strony nie wyobrażam sobie zostawiać małego codziennie na kilka godzin z babcią, a z drugiej cieszę się, że wyjdę do ludzi. I nawet, choć to wydaje się irracjonalne, trochę zaczęłam tęsknić za moimi uczniami
Polka - ale się uśmiałam, pomysłowe masz dzieciaki
Heronek dobrze, że już w Polsce, teraz się relaksuj:-)
Ionka - cieszę się, że impreza się udała
Co do oglądania tv przez maluchy, to ja też jestem przeciwna. Jeszcze się naoglądają. Choć nasz mały próbuje zerkać, jak ma okazję. Ale sama bym go przed tv nie posadziła
Ja odkąd jesteśmy na mm też zapisuję o której ile Szymek zjadł, a teraz dodatkowo piszę, jaki obiadek i deserek. Notuję też ilość kupek, a raz w tygodniu wagę.