moja Pola też telewizję oglądałaby gdybym jej pozwoliła, chyba każ de dziecko tak ma. jajej włączam radio i ma głosy, choć i tak jak nie śpi to przebywa razem ze mną w salonie. ona urzęduje w kojcu a ja obiad robię ( mam kuchnię otwartą na salon). zazdroszczę wam tego powrotu do pracy, ja niestety nie mam z kim małej zostawić a na samą nianię to zarabiać nie będę więc decyzja jest u nas, że zostaję jeszcze w domu
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja rowniez zostaje w domu, moze uda sie w koncu z tym moim sklepem. Poki co problem z kredytem.
moj jak widzi telewizor to tez uwielbia na niego patrzec, moja mama to najchętniej posadzilaby go przed tym telewizorem i niech sobie patrzy bo spokojnie lezy, tylko jak on ma potem spac to biedulek wyciszyc sie nie moze i taki niespokojny jest, dlatego unikam telewizora, a ogląda tylko wtedy jak jestesmy w gosciach albo ktos jest u nas no i akurat tv jest włączony, zdarza się to sporadycznie
mysle ze zabaweczki maluszka i radio pewno będą lepszym rozwiązaniem dziecko się bedzie bawic i przy okazji slyszec jakąs muzyczke, to powinno w miarę pozytywnie wplywac na niego
mysle ze zabaweczki maluszka i radio pewno będą lepszym rozwiązaniem dziecko się bedzie bawic i przy okazji slyszec jakąs muzyczke, to powinno w miarę pozytywnie wplywac na niego
a jaki chcesz sklep otworzyć? ja też myślałam nad czymś własnym ale jeszcze się wstrzymam aż mała trochę podrośnieja rowniez zostaje w domu, moze uda sie w koncu z tym moim sklepem. Poki co problem z kredytem.
katrinka7 moja starsza Julka to telewizor zaczęła oglądać jak miała 3 lata, do trzech lat słuchała tylko muzyki i czytania bajek i nie krzywdowało jej się z tego powodu. nawet teraz mając 6 lat na dobranoc to ona woli posłuchać bajki z płyt lub poczytać z tatą
moniSkaBe
lumpeks z odzieza dla dzieci i kobiet w ciazya jaki chcesz sklep otworzyć? ja też myślałam nad czymś własnym ale jeszcze się wstrzymam aż mała trochę podrośnie
katrinka7 moja starsza Julka to telewizor zaczęła oglądać jak miała 3 lata, do trzech lat słuchała tylko muzyki i czytania bajek i nie krzywdowało jej się z tego powodu. nawet teraz mając 6 lat na dobranoc to ona woli posłuchać bajki z płyt lub poczytać z tatą
moja Pola też telewizję oglądałaby gdybym jej pozwoliła, chyba każ de dziecko tak ma. jajej włączam radio i ma głosy, choć i tak jak nie śpi to przebywa razem ze mną w salonie. ona urzęduje w kojcu a ja obiad robię ( mam kuchnię otwartą na salon). zazdroszczę wam tego powrotu do pracy, ja niestety nie mam z kim małej zostawić a na samą nianię to zarabiać nie będę więc decyzja jest u nas, że zostaję jeszcze w domu
hmmm...a ja Ci zazdroszczę, że zostajesz w domu
ionka
witam się i ja,
wczoraj próbowałam sie dopchac na forum, ale net u teściów dziala jakby nie mógł :/
chrzest: super o 10rano mieliśmy 31 w cieniu, więc Ol miała tylko sukienkę, żadnych skarpetek, bucików czy czapek. w kościele masakra chyba z 40stopni :/ no ale młoda przespala wszystko
potem impreza w knajpie i też super zero płaczu, pełen relaks
zdjęcia później, jak się ogarnę ze wszystkim
moja tez uwielbia tv, ale przykro mi- nie może ogladać.
od nadmiaru światełek, ruchomych obrazów można dostać padaczki mózg nie nadąża... no i oczy.
czasami jej dam pooglądać, jak nie chce pić mleka, wtedy jednym okiem popatrzy i pije.
dzis super chłodniej
Ol śpi, zaraz lecimy na spacer
Heronek- witaj w kraju
wczoraj próbowałam sie dopchac na forum, ale net u teściów dziala jakby nie mógł :/
chrzest: super o 10rano mieliśmy 31 w cieniu, więc Ol miała tylko sukienkę, żadnych skarpetek, bucików czy czapek. w kościele masakra chyba z 40stopni :/ no ale młoda przespala wszystko
potem impreza w knajpie i też super zero płaczu, pełen relaks
zdjęcia później, jak się ogarnę ze wszystkim
moja tez uwielbia tv, ale przykro mi- nie może ogladać.
od nadmiaru światełek, ruchomych obrazów można dostać padaczki mózg nie nadąża... no i oczy.
czasami jej dam pooglądać, jak nie chce pić mleka, wtedy jednym okiem popatrzy i pije.
dzis super chłodniej
Ol śpi, zaraz lecimy na spacer
Heronek- witaj w kraju
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Masakra mój M. by zabił takiego palanta przykro mi że takie coś cię spotkało. A jak się dziś czujesz?
No niestety mój nawet nie zareagował A czuję się już lepiej, dziękuję za troskę :-)
Witam!
Moja Ola tez lubi tv. Jak akurat wejdziemy do pokoju gdzie jest wlaczony telewizor to jest pisk radosci
A co do siadania to ostatnio na badaniu bioderek p.pediatra powiedziala, ze bioderka ok. i ze jak mala sie rwie do siadania do mozna ja juz chwile sadzac, ale oczywiscie nie na dlugo!
Moja Ola tez lubi tv. Jak akurat wejdziemy do pokoju gdzie jest wlaczony telewizor to jest pisk radosci
A co do siadania to ostatnio na badaniu bioderek p.pediatra powiedziala, ze bioderka ok. i ze jak mala sie rwie do siadania do mozna ja juz chwile sadzac, ale oczywiscie nie na dlugo!
reklama
to powodzenia życzęlumpeks z odzieza dla dzieci i kobiet w ciazy