reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moja Pola też telewizję oglądałaby gdybym jej pozwoliła, chyba każ de dziecko tak ma. jajej włączam radio i ma głosy, choć i tak jak nie śpi to przebywa razem ze mną w salonie. ona urzęduje w kojcu a ja obiad robię ( mam kuchnię otwartą na salon). zazdroszczę wam tego powrotu do pracy, ja niestety nie mam z kim małej zostawić a na samą nianię to zarabiać nie będę więc decyzja jest u nas, że zostaję jeszcze w domu

reklama
moj jak widzi telewizor to tez uwielbia na niego patrzec, moja mama to najchętniej posadzilaby go przed tym telewizorem i niech sobie patrzy bo spokojnie lezy, tylko jak on ma potem spac to biedulek wyciszyc sie nie moze i taki niespokojny jest, dlatego unikam telewizora, a ogląda tylko wtedy jak jestesmy w gosciach albo ktos jest u nas no i akurat tv jest włączony, zdarza się to sporadycznie
mysle ze zabaweczki maluszka i radio pewno będą lepszym rozwiązaniem dziecko się bedzie bawic i przy okazji slyszec jakąs muzyczke, to powinno w miarę pozytywnie wplywac na niego

ja rowniez zostaje w domu, moze uda sie w koncu z tym moim sklepem. Poki co problem z kredytem.
a jaki chcesz sklep otworzyć? ja też myślałam nad czymś własnym ale jeszcze się wstrzymam aż mała trochę podrośnie
katrinka7 moja starsza Julka to telewizor zaczęła oglądać jak miała 3 lata, do trzech lat słuchała tylko muzyki i czytania bajek i nie krzywdowało jej się z tego powodu. nawet teraz mając 6 lat na dobranoc to ona woli posłuchać bajki z płyt lub poczytać z tatą

a jaki chcesz sklep otworzyć? ja też myślałam nad czymś własnym ale jeszcze się wstrzymam aż mała trochę podrośnie
katrinka7 moja starsza Julka to telewizor zaczęła oglądać jak miała 3 lata, do trzech lat słuchała tylko muzyki i czytania bajek i nie krzywdowało jej się z tego powodu. nawet teraz mając 6 lat na dobranoc to ona woli posłuchać bajki z płyt lub poczytać z tatą
lumpeks z odzieza dla dzieci i kobiet w ciazy

moja Pola też telewizję oglądałaby gdybym jej pozwoliła, chyba każ de dziecko tak ma. jajej włączam radio i ma głosy, choć i tak jak nie śpi to przebywa razem ze mną w salonie. ona urzęduje w kojcu a ja obiad robię ( mam kuchnię otwartą na salon). zazdroszczę wam tego powrotu do pracy, ja niestety nie mam z kim małej zostawić a na samą nianię to zarabiać nie będę więc decyzja jest u nas, że zostaję jeszcze w domu

hmmm...a ja Ci zazdroszczę, że zostajesz w domu:zawstydzona/y::sorry2:

witam się i ja,
wczoraj próbowałam sie dopchac na forum, ale net u teściów dziala jakby nie mógł :/

chrzest: super :) o 10rano mieliśmy 31 w cieniu, więc Ol miała tylko sukienkę, żadnych skarpetek, bucików czy czapek. w kościele masakra chyba z 40stopni :/ no ale młoda przespala wszystko :D
potem impreza w knajpie i też super :) zero płaczu, pełen relaks :)
zdjęcia później, jak się ogarnę ze wszystkim :)

moja tez uwielbia tv, ale przykro mi- nie może ogladać.
od nadmiaru światełek, ruchomych obrazów można dostać padaczki :( mózg nie nadąża... no i oczy.
czasami jej dam pooglądać, jak nie chce pić mleka, wtedy jednym okiem popatrzy i pije.

dzis super chłodniej :)
Ol śpi, zaraz lecimy na spacer :)
Heronek- witaj w kraju :)

Witam!
Moja Ola tez lubi tv. Jak akurat wejdziemy do pokoju gdzie jest wlaczony telewizor to jest pisk radosci:)
A co do siadania to ostatnio na badaniu bioderek p.pediatra powiedziala, ze bioderka ok. i ze jak mala sie rwie do siadania do mozna ja juz chwile sadzac, ale oczywiscie nie na dlugo!

reklama
Do góry