reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja niewiem co Bartusiowi jest nie chce pic mleka musze mu wcisnąć i wtedy wypije 60,o 7 ładnie wypił 180,a teraz jest niespokojny ciągle płacze teraz znowu drzemkuje,moze to na ząbki,bo pcha wszystko do buzi i by rączki połknoł gdyby szło.

reklama
ja zaczęłam od wczoraj prowadzic taki dzienniczek i zapisuje o ktorej i ile maly zjada i co zjada i pije, musze w nim chyba tez dopisywac ile spi i o ktorej kupe robi, wydaje mi sie ze to bedzie dobre rozwiązanie tez dla niani bede przynajmniej wiedziala co i jak z dzieckiem

aha co do telewizora to ja czasem robie maly wyjątek ale to tylko wtedy jak jestem sama i nie ma kto dziecka zabawic podczas obcinania paznokci wtedy włączam tv i siadam z malym na kolanach on sie patrzy w tv a ja moge mu obiciąc paznokcie, przez sen sie juz niestety nie da bo by się wybudzil a on w dzien i tak dosc malo spi

ja tez zapisuje ile mały je dla swietego spokoju ale dzis ładnie je rano zjadł 130ml i teraz 140 :)) plus herbatka wiec juz wrocilo wszystko do normy tylko nie mamy stały godzin ;-) ale to tam najmniejszy problem.
Ja Nikodemowi nie pozwalam oglądać telewizji

co do telewizji to u nas w domu największą zwolenniczką oprócz Poli jest nasz sunia Fiona. jakbym zostawiła Fione i Pole w jednym pokoju + włączony telewizor to wyglądałoby to tak: Pola na kocu z zabawkami wpaczona w telewizor a obok nasze wielkie ciele przytulone do Poli i też wpatrzone w telewizor. na szczęście obie mają na to szlaban :-)

Bartusiek Mój Kochany teraz drzemkuje i również uwielbia tv,ale niestety nie daje mu ogl.M napisał,że bardzo teskni za nami a zwłaszcza za synusiem usmiechem,uwielbiali ze sobą pogaworzyc.Teraz jak m przyjedzie to Bartus bedzie póroczniakiem.

moj o 14 zjadl mleczko i teraz smacznie spi :) tez mam ochote na drzemke, jak wstanie to bede musiala wyjsc na spacerek bo awizo mi przyszlo i musze na poczte isc

reklama
my o 11 bylismy na spacerku po zakupy pozniej tez pewnie wyjde.
W sr nad morze mały spakowany poza butlami i kosmetykami...ale tego wyszło :o
ja jade dzisiaj do endokrynologa 3mac kciuki zeby bylo ok!!:}

Do góry