blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dawałam chyba 3 razy dziennie po 5 kropli. Czy pomogło, to nie wiem Dawałam, bo lekarka kazałai co pomogło choć troszkę, ile kropelek dawałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawałam chyba 3 razy dziennie po 5 kropli. Czy pomogło, to nie wiem Dawałam, bo lekarka kazałai co pomogło choć troszkę, ile kropelek dawałaś?
Lekarze przepisują przy infekcji z katarem nieraz Zyrtec albo Fenistil. Widocznie te leki działają też objawowo, czyli hamują katar.A Zyrtec to chyba przy alergii?
Zwariować można od tego ciepła
Przypomniało mi się coś. Wczoraj dzwonię do koleżanki godz. 19.50. Gadu gadu i ona się pyta co robię, a ja na to, że wykąpałam Szymka, nakarmiłam i zasnął. Ona w szoku, bo wie, że nasz mały śpi do rana. A jej trzyletni synek potrafi do 1 w nocy szaleć Ja bym tego nie zniosła chyba Mam nadzieję, że naszemu się nie odmieni. No ale my konsekwentnie od początku po kąpieli i kolacji kładliśmy do łóżeczka i zasypiał. W końcu rodzice też chcą mieć trochę czasu dla siebie.
Zwariować można od tego ciepła
Przypomniało mi się coś. Wczoraj dzwonię do koleżanki godz. 19.50. Gadu gadu i ona się pyta co robię, a ja na to, że wykąpałam Szymka, nakarmiłam i zasnął. Ona w szoku, bo wie, że nasz mały śpi do rana. A jej trzyletni synek potrafi do 1 w nocy szaleć Ja bym tego nie zniosła chyba Mam nadzieję, że naszemu się nie odmieni. No ale my konsekwentnie od początku po kąpieli i kolacji kładliśmy do łóżeczka i zasypiał. W końcu rodzice też chcą mieć trochę czasu dla siebie.