reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

katrinka7 mnie dziś też czekają przetwory, będę robiła weki i soczek z wiśni.
Kobitki poradźcie czy 4-miesięcznemu malcowi można podawać Nasivin Soft bądź inne kropelki ułatwiające oddychanie? Moja Pola ma taki katar, że już nie wiem co z nim robić, nie wiem może leki nie działają tak jak trzeba.

reklama
tak mozna. po kropelce 3xdziennie badz euphorbium..

wrocilismy od pediatry. Mamy 6650:D jestesmy w dalszym ciagu na 90centylu nie mam powodu do zmartwien ..no i załapałam się na szczepienie :) mały zniosł ok wkłucie ale nie lubi rotarixu...poza tym było tam 35 stopni-zdychalam mały był cały mokry.
Teraz po tych wrazeniach najedzony padł a ja popijam Wareczke:D

to chłopak waży sobie fajnie :-) Euphorbium to u nas bardziej zalewa nosek niż go odblokowuje. A muszę jej dać coś aby odblokować nosek bo jak śpi to strasznie sapie i co chwilkę się budzi.
też bym się napiła piwka ale czeka mnie jeszcze jazda samochodem po wisienki na przetwory

czysc nosek sola bo ona wyplukuje i oczyszcza a euphorium naoliwia sluzówke i sprawia,ze nie jest sucha tak mi w szpitali powiedzieli...do tego zagotuj wrzątek w garnku i mała niech wdycha opary cos ala inhalacja ale nie za blisko bo sie poparzy...jesli jej cieknie z noska to masc majeranowa jesli nie cieknie to odpusc ją...dziewczyny pisaly kiedys o powieszeniu czosnku nad łozeczkiem no i niech mala psi wyzej ja kupilam mojemu specjalna poduszke

już wsystko tego co napisałaś stosujemy, małą ma glutki tak, że nie możemy ich usunąć a nie boje się gruszką ciągnąc bardzo.

muszę chyba jeszcze to wypróbować, mam nadzieję że zda egzamin. zobaczymy co powie nam pediatra bo ma przyjść na kontrolę dziś. A dawałyście może zyrtec takim maluchą, muszę o to zapytać lekarza.

reklama
Witam sie.My wróciliśmy z miasta i od lekarza.Bylismy na badaniu bioderek i jest wszystko ok.Upał nie samowity chyba z 40 stopni.Teraz Bartuniek spi wypił 200ml mleczki i w kimono,ale cos mu przeszkadza.Tak ten czas szybko leci,Bartunio nam ładnie rosnie.Dobrego dnia!!

Do góry