reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ah wnerwiłam sie na M. Cały czas biegam. Sprzątam i robie wsystko koło Franka. On czasami go przewinie i zawsze trzyma do kąpieli. Ale nic wiecej. Czasami mam dość. Wczesniej mi bardziej pomagał. Musze chyba nim potrząsnąć znowu. Co jakiś czas tak ma. Śmieje sie że zawiesza sie jak komputer, trzeba zrestartować i znowu chodzi dobrze ;)
Ojjj zgadzam sie, czasem trzeba i to mocno :-D:-D

A ja dopiero skonczylam prasowac i sprzatac, a gdzie tam pakowanie... :zawstydzona/y:
Ale chyba nie bedzie tak zle ;-)

Witam dziewczyny! zadko cos pisze ale czesto Was czytam. Jestescie bardzo zzyte ze soba i czasem glupio mi sie wtracic:zawstydzona/y: Lubie tez ogladac Wasze pociechy na galerii ale teraz to watek zamkniety wiec nie wiem czy bede mogla?!
Mam takie pytanko w jakiej temperaturze wody kompiecie maluchy w te upaly??

Witam dziewczyny! zadko cos pisze ale czesto Was czytam. Jestescie bardzo zzyte ze soba i czasem glupio mi sie wtracic:zawstydzona/y: Lubie tez ogladac Wasze pociechy na galerii ale teraz to watek zamkniety wiec nie wiem czy bede mogla?!
Ja nigdy nie mierzę temperatury wody. Teraz leję po prostu letnią ;)

ja w te upaly kapie w letniej i wode tez tak na oko sprawdzam :)
moniska moj mial podobne te krostki od potu i dlugo mu się utrzymywaly dopiero jak go w manganianie wykapalam ze 2 razy w tygodniu i zaczęłam kąpac 2 razy dnia rano i wieczorem to mu to zeszlo no i w te upaly teraz nie wychodzimy na spacerki

a teraz ide pod prysznic i biore się za przerabianie ogorkow :) choc pewno jeszcze pozniej tu zajrze :)

Hej dziewuszki,
stęskniłam się za Wami, kurcze tak rzadko piszę, ale czytuję Was niemal codziennie
Moja mala upały znosi dzielnie, i ostatnio zasypia między 20-21 i śpi do 4 rano, a potem do 8:)
toche mam stresa bo od sierpnia wracam z małą do pracy, nie wiem jak to będzie, al mam nadzieje że dobrze
wiecie co, Gabryś miała troszke potówek na szyjce i posmarowałam je pare razy maścią przeciw odparzeniom, i kurcze zniknęły, aż nie mogłam uwierzyć:)

Pediatra był: Poli gardełko lepiej natomiast na katarek dostała nasuvin soft i zyrtec. Dziś mój M kładł malutką do spania, a ja pojechałam na giełdę warzywną i zakupiłam wiśnie i rabarbar. Będą kompociki :-) Mała zjadła 150 ml mleczka i śpi, zobaczymy o której wstanie, mam nadzieję że koło 6 bo wzięłabym się do pracy z przetworami.
Moja Pola też ma potówki ale zasypuję to puderkiem nivea i na drugi dzień jest ok.
Teraz ma zesypaną całą buźkę, ale to od syropku jaki ma na gardełko.
A co do kąpieli to wodę teraz leje chłodną i mała jest cała zadowolona, więc chyba jest ok.

reklama
Heja!
MoniSkaBe moj ma bardzo podobne plamki, ale tylko na glowce i czole, ale mu to znika po kilku godzinkach,a na swiezym powietrzu znika od razu....

ja kapie w 35-36 stopni...

Tabasia spokojnego pakowania, pewnie jutro dalej jeszcze bedziesz cos dopakowywac....Ja to nie wiem jak sie do tego zabiore, mam w sumie liste, ale zawsze sie czegos zapomni....

Do góry