reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej mamusie :)
Ol zasnęła, więc mam chwilke :) zaraz znowu lecimy w gości... upał nie do zniesienia! mała budzi się 2 razy w nocy, raz na mleko, raz na picie. bardzo malo je mi ostatnio :(

Heronek- ja się też okropnie stresowałam podróżą, no ale my lecieliśmy we trójkę. byłam tak zestrachana, że dostalam biegunki z nerwów i co chwila latałam do toalety :/ w samolocie dali mi pasy dla O, żeby ją przypiąć do siebie, co chwilka musiałam odpinać i się przeciskać do wc ;) a ona spała, jak gdyby nigdy nic ;)

dziś kończymy 5 miesięcy :) jak ten czas leci :) chyba czas na mięsko w zupce, hehe ;)

do potem, ale nie wiem dokładnie do kiedy ;)

reklama
heja
ja od 6 na nogach...pierun mały się gmerał coś i marudził ale co tam...dzień dłuższy. Dziś jak tatuś wróci z pracy dostanie synka a mamuska pojdzie na basen i sie glebnie na lezaku...:)))))) pewnie sie ucieszy, ze zaplanowałam mu dzień hehehe:D

Dzień dobry wszystkim mamusią i dzieciaczką,
u nas nocka spokojna, Pola jak usnęła 20:30 to obudziła się 6:30 zjadła mleczko i poszła spać. A ja za prasowanie, jak ja tego nie cierpię. U nas dzix troszkę mniejsza temperatura bo tyko 27 stopni, zobaczymy co będzie dalej. moja pola dziś 4 miechy kończy, ale ten czas leci, niedawno na porodówce byłam a tu... Życzę milego i troszkę chłodniejszego dnia :-)

gratki z okazji ukonczenia 4 miechów :)

ja w srode jade nad morze ale juz w nd sie zabieram za prasowanie i pakowanie bo nie mam zamiaru biegać pozniej po chacie ( co sie czesto zdarza;p)
weekend ma byc deszczowy hura :)

dzis pewnie bedzie Nikus wazony- ale jestem ciekawa:D

Marciaa my lecimy jutro na 3tyg. a ja jestem w ... :-D
Zaraz sie biore za prasowanie, pozniej musze chate wysprzatac, a pakowanie wieczorem. Z tym ostatnim to chyba nie bedzie najgorzej :blink: I jeszcze jutro mam czas do poludnia :happy2:

Witajcie!
Mlody gada sobie w lozeczku, juz sama nie wiem do czego????hehehe O 6 pobudka i jak na razie nie chce zarcia...:szok:...dziwne. A nocka taka niespokojna, Redan chyba wyczuwa moje nerwy i jest juz sam nerwowy o te podroz...
Milego Dnia!
u mnie to samo. Mały też w nocy świrował a rano jak się obudził to po 10.00mu jedzenie wciskałam ale zasnął po chwili. no a nadaje ostatnio jak radio wolna europa :) upatrzył sobie ręczniczek z misiem i koniec gada do niego i nie chce oddać:)

U nas nocka super:)

Maly jak zasnal o 19.30 to obudzil sie o 2,potem o 5 ,a potem o 8.30 koniec spania.Od 10 do 11 znow spał,pogadal 20 min i dalej w kimono.Wczoraj mi caly dzien przespał:)Ogolnie zalapalam juz o co mu chodzi i na prawde czesto go klade,bo widze ,ze on jednak duzo snu nadal potrzebuje.Gdy tylko mu sie ziewa,to go klade.

Marcia gdzie nad moze jedziecie? my chyba do Wladka ale dopiero we wrzesniu.

W ogole wyszukuje zydowskich dan,bo do hotelu w ktorym moj maz jest szefem kuchni przyjezdza setka zydów i trzaba ich czyms nakarmic.Wiec mu wyszkukuje jakis dan.

reklama
ja mojemu dzisiaj z rana nasyzkowalam kapanie i taki zadowolony byl a pod koniec walnął mi wielką kupe do wanienki i musialam szybko wode wymieniac i jeszcze raz go plukac :)

a teraz maly spi a ja popijam kawke i zajadam lody :)

a mnie babcie i tesciowa zasypują morelami i niby ile ich mozna zjesc chyba zrobie pare sloiczkow dzemu z nich bo sie zmarnują, a dzisiaj po poludniu tata przywiezie mi ogorki to tez robotka mnie czeka :tak:

Do góry