reklama
asia2702
Fanka BB :)
Dobry wieczór!
Widzę, że mamy już oficjalnie nowe moderatorki. Gratuluję!
Tabasia nie zazdroszczę Ci tego pakowania Ale dasz radę. Co do lotu, to rozumiem Twoje obawy. My mieliśmy tylko do teściów jechać w weekend, ale ja boję się, że Szymek przez ten upał źle zniesie podróż. Więc chyba sobie podarujemy. Nie martw się, będzie dobrze I życzę super pogody podczas pobytu nad morzem!
Polka trzymajcie się z Frankiem. Oby szybko wyzdrowiał.
Madzia, jak ten czas szybko leci, prawda? Już 5 miesięcy za Wami :-)
Magmadzia - mój mały też ssie dolną wargę, śmiesznie to wygląda Ale te dzieci pomysłowe
Ionka trzymaj się. Powodzenia w załatwianiu spraw urzędowych, co w Polsce łatwe nie jest. Nie daj się rodzince!
Marciaa, może podczas karmienia musisz Nikodema dać do odbicia. Nie wiem, czy to o to chodzi, ale jak mój mały zaczyna się tak wić, to odbijam i pijemy dalej. Ostatnio już rzadko mu się to zdarza.
Życzę spokojnej nocy!
Ps. Dziękuję za zaproszenie do wątku zamkniętego :-)
Widzę, że mamy już oficjalnie nowe moderatorki. Gratuluję!
Tabasia nie zazdroszczę Ci tego pakowania Ale dasz radę. Co do lotu, to rozumiem Twoje obawy. My mieliśmy tylko do teściów jechać w weekend, ale ja boję się, że Szymek przez ten upał źle zniesie podróż. Więc chyba sobie podarujemy. Nie martw się, będzie dobrze I życzę super pogody podczas pobytu nad morzem!
Polka trzymajcie się z Frankiem. Oby szybko wyzdrowiał.
Madzia, jak ten czas szybko leci, prawda? Już 5 miesięcy za Wami :-)
Magmadzia - mój mały też ssie dolną wargę, śmiesznie to wygląda Ale te dzieci pomysłowe
Ionka trzymaj się. Powodzenia w załatwianiu spraw urzędowych, co w Polsce łatwe nie jest. Nie daj się rodzince!
Marciaa, może podczas karmienia musisz Nikodema dać do odbicia. Nie wiem, czy to o to chodzi, ale jak mój mały zaczyna się tak wić, to odbijam i pijemy dalej. Ostatnio już rzadko mu się to zdarza.
Życzę spokojnej nocy!
Ps. Dziękuję za zaproszenie do wątku zamkniętego :-)
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
dobre dobrena koncu przeprowadzona sonda co myślą przedszkolaki o Panu Bogu..
..."A czasmai wpada do niego Jezus w gości, piją herbatkę, uczą się, rozmawiają o robocie i o piwie i o grzecznych dzieciach"
"Jak się ma jakieś dziecko urodzić to Bóg lepi je wtedy z plastleiny, a tę plastelinę wytwarza z papieru chyba"
"Ja myślę, że jesli Pan Bóg miałby wakacje, to pojechałby do Chin i jadłby pałeczkami"
Franko też ssie swoją dolną warge czasami i wygląda słodko mmmmmmA!! I zapomniałam dodać, że oprócz gryzienia piąstki, ssania kciuka i wkładania sobie paluszków do buzi Basia ma nowe fantastyczne zajęcie - ssanie swojej dolnej wargi z tym to już nie wiem, jak mam walczyć, bo kciuka i paluszki wyciągam z buzi i jest ok, bo smoczek nadal jest ble...
współczuje nocki. Ale spobób na Maluszka super )) hehe najwazniejszy efekt końcowymy mieliśmy koszmarną noc... Na 14.10 jedziemy do pediatry. Najlepszy numer był w nocy mały płakał w łożeczku wiec go nosiłam, w końcu tak przesikal pampersa że musiałam go przebrać. Położyłam go na przewijaku i rozebrałam do naga. Zdążyłam ubrać pampers i zasnął. Jak chciałam go przełożyć do łożeczka to znów płacz i tak w koło. w końcu wkurzyłam się wzięłam wsadziłam go z przewijakiem do łożeczka i skubany spał do rana tak
Tez już myśle o paznkociach ale jakoś brak czasu a wieczorem brak sił ehhh a mój Franuś nie płacze jak smoczek mu wypadnie.no.. a ja wlasnie zrobilam pedicure i manicure. Super. W koncu znalazlam czas. Ale tylko lakierem niestety, nie chce mi sie akrylu wyciagac. Jakos nie mam weny przez te upaly.
Pawelek spi w salonie, tam troszke chlodniej niz u mnie w pokoju. Wasze dzieci tez placza jak im wypadnie smok podczas snu.?
Biedactwo...Poobserwuj go. Jeśli cos Ci się Mały nie widzi idz jeszcze razbyliśmy u pediatry. Mały ma zapalenie spojówek :-( dostał krople z antybiotykiem Biodacyne, lekko gardło zaczerwienione i mam dawać cebion. Homo sama nie wiem czy to tylko to... Mały krzyczy i płacze tak nagle chwilami.
Tabasia dałam rade bo jechałam autkiem a mamy klime wiec nie było źle Niestety nie bedzie mnie w Krakowie w przyszlym tygodniu bo kobit sprawdzi mi moje wypociny dopiero na początek sierpnia.
A tak w ogole witam wieczorkiem
U nas dzień pracowity. Ja sprzatałam w szafie w małym pokoju. Komode Franka przejzałam i jedną szuflade całkiem opróżniłam. Wczoraj juz nic nie poprasowałam bo padłam na tapczanie hehe
Franek budzi sie w nocy tylko raz. Jak zasnął o 21:00 to obudzi sie koło 3 i pozniej dopiero rano o 8. Wtedy już nie ma spania. Ale ja go daje do maty i jest szczęśliwy. Dzisiaj niezle w niej brykał:-) cudowny jest no!!! :-)
Lece spać. Dobranoc mamuśki:*
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej,
Zrobilam tylko obiad i pojechalismy na zakupy, a prasowanie nadal czeka
My nad morze wyjedziemy na noc. Mam nadzieje, ze Al zniesie to dzielnie ;-)
A tylko 3kg mam na plusie z przed ciazy, nogi, pupa spoko, tylko ten brzuch I cycki o rozmiar mniejsze
Ale sie usmialam z przewijakiem
Patinka klepnij smsa kiedy w sierpniu, my bedziemy w pierszym tyg. Moze sie uda
My w PL niestety nie mamy autka z klima, a stad nie oplaca sie jechac naszym :/
Zrobilam tylko obiad i pojechalismy na zakupy, a prasowanie nadal czeka
A nie mozecie jechac raniutko?Dobry wieczór!
My nad morze wyjedziemy na noc. Mam nadzieje, ze Al zniesie to dzielnie ;-)
teraz masz super avatarek, fajna rodzinka :-)Aha zmieniłam avatar, bo ten małpiszon przy waszych ślicznych zdjęciach był nie bardzo
ja to tez nie wiem jak wyleze ze swoim tluszczem na plazy...bede musiala cos dluzszego niz pareo sobie chyba znalezc, najlepiej zeby siegalo od kostek po szyje...hehehe
Mi zostala tylko oponka, ktorej niecierpie Rano jest spoko, ale przez dzien sie powieksza, a na wieczor wyplywa ze spodnikurde a ja bylam kupic stroj kapielowy i wygladam jak ....idz stad i nie wracaj...musialam kupic paero bo z wielkim dupskiem lazic nie bede((((((((((((( ale dooooooool
A tylko 3kg mam na plusie z przed ciazy, nogi, pupa spoko, tylko ten brzuch I cycki o rozmiar mniejsze
Kochana ja karmie mm, wiec nie pomoge :-(moniskabe, Tabasia a ten nutriton to dawałyście przed każdym karmieniem?? bo Olek jadł godzinę temu i przed karmieniem mu dałam, ale zjadł tylko troche i zaraz znowu będe go karmic, wiec dac mu teraz znowu przed karmieniem czy juz nie??
Bidulek malutki... Kurujcie sie!! :-)byliśmy u pediatry. Mały ma zapalenie spojówek :-( dostał krople z antybiotykiem Biodacyne, lekko gardło zaczerwienione i mam dawać cebion. Homo sama nie wiem czy to tylko to... Mały krzyczy i płacze tak nagle chwilami.
Ale sie usmialam z przewijakiem
Patinka klepnij smsa kiedy w sierpniu, my bedziemy w pierszym tyg. Moze sie uda
My w PL niestety nie mamy autka z klima, a stad nie oplaca sie jechac naszym :/
Witajcie!
Mlody gada sobie w lozeczku, juz sama nie wiem do czego????hehehe O 6 pobudka i jak na razie nie chce zarcia......dziwne. A nocka taka niespokojna, Redan chyba wyczuwa moje nerwy i jest juz sam nerwowy o te podroz...
Milego Dnia!
Mlody gada sobie w lozeczku, juz sama nie wiem do czego????hehehe O 6 pobudka i jak na razie nie chce zarcia......dziwne. A nocka taka niespokojna, Redan chyba wyczuwa moje nerwy i jest juz sam nerwowy o te podroz...
Milego Dnia!
asia2702
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Zapowiada się kolejny upalny dzień. Już mi się nawet na poranny spacer odechciało iść. Może się zmuszę, ale póki co piję kawkę.
Tabasia - jechać wczesnym rankiem to jedyna opcja, ale ja chyba już wolę pocić się u siebie w domu ;-) Może przyszły weekend będzie bardziej znośny. A co do oponki, to ja mam dokładnie takie samo wrażenie - rano przeglądając się w lustrze stwierdzam, że jest dobrze, ale wraz z upływem godzin zmieniam zdanie. No i jeszcze wydaje mi się, że mam większy tyłek, niż przed ciążą. Sama nie wiem, niby mieszczę się we wszystkie spodnie.
Ale źle spałam dzisiaj. Co chwilę się budziłam. Mojego P o mało co nie udusiłam, bo chrapał i zasnąć nie mogłam Psinka o 2 chciała wyjść na pole za potrzebą i piszczała pod drzwiami, ale oczywiście nikt oprócz mnie jej nie słyszał, więc trzeba było wstać Dość marudzenia.
Życzę Wam miłego dnia :-) I żeby upał tak nie dokuczał.
Zapowiada się kolejny upalny dzień. Już mi się nawet na poranny spacer odechciało iść. Może się zmuszę, ale póki co piję kawkę.
Tabasia - jechać wczesnym rankiem to jedyna opcja, ale ja chyba już wolę pocić się u siebie w domu ;-) Może przyszły weekend będzie bardziej znośny. A co do oponki, to ja mam dokładnie takie samo wrażenie - rano przeglądając się w lustrze stwierdzam, że jest dobrze, ale wraz z upływem godzin zmieniam zdanie. No i jeszcze wydaje mi się, że mam większy tyłek, niż przed ciążą. Sama nie wiem, niby mieszczę się we wszystkie spodnie.
Ale źle spałam dzisiaj. Co chwilę się budziłam. Mojego P o mało co nie udusiłam, bo chrapał i zasnąć nie mogłam Psinka o 2 chciała wyjść na pole za potrzebą i piszczała pod drzwiami, ale oczywiście nikt oprócz mnie jej nie słyszał, więc trzeba było wstać Dość marudzenia.
Życzę Wam miłego dnia :-) I żeby upał tak nie dokuczał.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej :-)
A u nas nocka spoko, moje Dziecie znow sie nie obudzilo na nocne karmienie
Ale ja jakas taka niewyspana, o 3 sie obudzilam i moglam dzien zaczynac
A pozniej to taki plytki ten sen juz mialam...
Mlody zjadl przed 7, czyli nam sie troche godziny poprzesuwaly, ale to nic, bo nie wstaje w nocy.
Teraz lezy ze mna w lozku i zaraz usnie, ja tez przymkne oko jeszcze na 2h, a pozniej do roboty!!!!!!!!!!!!!
Przebieralam rano Alka i patrze, a tam boki czerwone i brzuszek na wysokosci pepka Alergia na marchewke? Na buzce kilka krostek...
Ale to na cialku moze od spiochow? Bo jak krecil glowa to sobie szyje "obtarl". Ciagle mu cos wychodzi, za chwile schodzi. Mam dosc Po kim on taki wrazliwy?
Heronkowa a kiedy lecicie i o ktorej?
Milego dzionka i nie usmazcie sie w tej Polszy Mamuski i Dzieciaczki! ;-);-)
A u nas nocka spoko, moje Dziecie znow sie nie obudzilo na nocne karmienie
Ale ja jakas taka niewyspana, o 3 sie obudzilam i moglam dzien zaczynac
A pozniej to taki plytki ten sen juz mialam...
Mlody zjadl przed 7, czyli nam sie troche godziny poprzesuwaly, ale to nic, bo nie wstaje w nocy.
Teraz lezy ze mna w lozku i zaraz usnie, ja tez przymkne oko jeszcze na 2h, a pozniej do roboty!!!!!!!!!!!!!
Przebieralam rano Alka i patrze, a tam boki czerwone i brzuszek na wysokosci pepka Alergia na marchewke? Na buzce kilka krostek...
Ale to na cialku moze od spiochow? Bo jak krecil glowa to sobie szyje "obtarl". Ciagle mu cos wychodzi, za chwile schodzi. Mam dosc Po kim on taki wrazliwy?
Heronkowa a kiedy lecicie i o ktorej?
Milego dzionka i nie usmazcie sie w tej Polszy Mamuski i Dzieciaczki! ;-);-)
reklama