reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No i wreszcie malutka śpi. zjadła 180 ml + proszek trochę pogadała w łóżeczku i śpi. mam nadzieję że prześpi ładnie całą nockę. po wyjściu z wanny oczywiście była histeria ale u naszej Poli to tzw. standart.

reklama
a moj bidulek dzisiaj jest po szczepieniu i dostal temperatury, wczesniej nic mu nie dolegalo i kazde szczepienie bylo bezproblemowe, mleczka zjadl tylko 50 ml chcialam mu dac wody ale nawet nie zassie butelki sprobuje soczku malinowego moze to zassie, dalam mu juz czopka i teraz ladnie spi, teraz jak mierzylam to juz mu troszke spadla temperaturka podejrzewam ze przez te upaly tak mu sie zrobilo pielęgniarka mowila zeby po szczepieniu przez 3 dni z nim nie wychodzic na te upaly, ale w domu mam ze 29 stopni i nie chce się ni jak ochlodzic

kurde a ja bylam kupic stroj kapielowy i wygladam jak ....idz stad i nie wracaj...musialam kupic paero bo z wielkim dupskiem lazic nie bede:(((((((((((((( ale dooooooool

ja to tez nie wiem jak wyleze ze swoim tluszczem na plazy...bede musiala cos dluzszego niz pareo sobie chyba znalezc, najlepiej zeby siegalo od kostek po szyje...hehehe

Wiesz co, te dopłaty zależą od gminy u nas to jest zachęta od Pana Prezydenta do posiadania większej liczby dzieci. U nas nawet po urodzeniu dziecka dostaje się List od włodarza miasta.;-)
Ja też w szpitalu jakiś taki shit dostałam ;-). Znaczy jakiś przewodnik z radami dla rodziców podpisany przez pana prezydenta.

Bartuś nie moze zasnąc szkoda mi bidulka.Mam nadzieje,że bedzie całą noc spał.Ja sobie z mezulkiem pije piwko zuberka,bo od pon bede sama z Bartusiem:-(

reklama
Do góry