No i wreszcie malutka śpi. zjadła 180 ml + proszek trochę pogadała w łóżeczku i śpi. mam nadzieję że prześpi ładnie całą nockę. po wyjściu z wanny oczywiście była histeria ale u naszej Poli to tzw. standart.
reklama
a moj bidulek dzisiaj jest po szczepieniu i dostal temperatury, wczesniej nic mu nie dolegalo i kazde szczepienie bylo bezproblemowe, mleczka zjadl tylko 50 ml chcialam mu dac wody ale nawet nie zassie butelki sprobuje soczku malinowego moze to zassie, dalam mu juz czopka i teraz ladnie spi, teraz jak mierzylam to juz mu troszke spadla temperaturka podejrzewam ze przez te upaly tak mu sie zrobilo pielęgniarka mowila zeby po szczepieniu przez 3 dni z nim nie wychodzic na te upaly, ale w domu mam ze 29 stopni i nie chce się ni jak ochlodzic
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kurde a ja bylam kupic stroj kapielowy i wygladam jak ....idz stad i nie wracaj...musialam kupic paero bo z wielkim dupskiem lazic nie bede((((((((((((( ale dooooooool
Wiesz co, te dopłaty zależą od gminy u nas to jest zachęta od Pana Prezydenta do posiadania większej liczby dzieci. U nas nawet po urodzeniu dziecka dostaje się List od włodarza miasta.;-)W Krakowie 158 zł + wyżywienie. Ciekawe, że w Skawinie drożej... U nas chyba nie ma tej zniżki za żlobek :-(
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja też w szpitalu jakiś taki shit dostałam ;-). Znaczy jakiś przewodnik z radami dla rodziców podpisany przez pana prezydenta.Wiesz co, te dopłaty zależą od gminy u nas to jest zachęta od Pana Prezydenta do posiadania większej liczby dzieci. U nas nawet po urodzeniu dziecka dostaje się List od włodarza miasta.;-)
Może to jakaś moda. Tylko szkoda że w przedszkolach i żlobkach miejsc brak.Ja też w szpitalu jakiś taki shit dostałam ;-). Znaczy jakiś przewodnik z radami dla rodziców podpisany przez pana prezydenta.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartuś nie moze zasnąc szkoda mi bidulka.Mam nadzieje,że bedzie całą noc spał.Ja sobie z mezulkiem pije piwko zuberka,bo od pon bede sama z Bartusiem:-(
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
DokładnieMoże to jakaś moda. Tylko szkoda że w przedszkolach i żlobkach miejsc brak.