byliśmy u pediatry. Mały ma zapalenie spojówek :-( dostał krople z antybiotykiem Biodacyne, lekko gardło zaczerwienione i mam dawać cebion. Homo sama nie wiem czy to tylko to... Mały krzyczy i płacze tak nagle chwilami.
reklama
O kurcze to niedobrze. Uważaj żeby starszaki Ci się nie zaraziły.byliśmy u pediatry. Mały ma zapalenie spojówek :-( dostał krople z antybiotykiem Biodacyne, lekko gardło zaczerwienione i mam dawać cebion. Homo sama nie wiem czy to tylko to... Mały krzyczy i płacze tak nagle chwilami.
Zdrówka wam życzę
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Wykąpałam synka i troche mu lepiej było,bo sobie pospał.Za chwilke bedzie nastepna kąpiel,bo mu zrobiłam masełkiem to ciemieniuche.
moniskabe, Tabasia a ten nutriton to dawałyście przed każdym karmieniem?? bo Olek jadł godzinę temu i przed karmieniem mu dałam, ale zjadł tylko troche i zaraz znowu będe go karmic, wiec dac mu teraz znowu przed karmieniem czy juz nie??
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W Krakowie 158 zł + wyżywienie. Ciekawe, że w Skawinie drożej... U nas chyba nie ma tej zniżki za żlobek :-(u nas w mieścinie pt. Skawina tj. koło Krakowa przedszkole państwowe kosztuje: czesne 230 zł. do tego wyżywienie i dodatkowe opłaty typu: gimnastyka, rytmika. miesięcznie jeśli dziecko chodzi cały miesiąc to wychodzi około 500 zł miesięcznie.
wyzdrowienia szybkiego!byliśmy u pediatry. Mały ma zapalenie spojówek :-( dostał krople z antybiotykiem Biodacyne, lekko gardło zaczerwienione i mam dawać cebion. Homo sama nie wiem czy to tylko to... Mały krzyczy i płacze tak nagle chwilami.
reklama
bo skawina podobno ma dopłaty do przedszkola :-)W Krakowie 158 zł + wyżywienie. Ciekawe, że w Skawinie drożej... U nas chyba nie ma tej zniżki za żlobek :-(