reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tak, tez z Kielc. Tez na Czarnowie będę rodzić. Filipka też tam rodziłam. Poród rodzinny, sala ta na dole. Super sprawa. Tylko 3 dziewczyny leżą, osobny kibelek, pokój "gościnny" dla odwiedzających, lodówka, czajnik. Jakoś tak bardziej domowo... Pierwszą ciąże i ta też prowadzi mi gin Chlewicka

Właśnie moja kuzynka ostatnio rodziła na Czzarnowie i była bardzo zadowolona.
mrozik_j a Ty kupujesz juz ubrania ciązowe, a jak tak to masz jakiś sklep upatrzony?

Są i takie i takie. Zawsze sprawdzam, żeby się czasem nie pomylić. Jestem w pracy i zasypiam na siedząco normalnie. A jak pomyśle, że wrócę do domku, a tam remont i nie ma nawet gdzie usiąść, żeby sie oprzeć to aż coś mi sie robi!
są karmi bezalkoholowe:shocked2:nie słyszałam, albo niezauważyłam;-)

Witam po dłuuugiej przerwie
u nas wszystko ok badanie przezierności wyszło ok, więc jestem zadowolona:-)
Jaś poszedł do przedszkola i po 3 dniach chodzenia przywlókł choróbsko no i się zaraziłam, więc walczę domowymi sposobami
Idę poczytać co tam u was się dzieje, ale nie dam rady nadrobić wszystkiego:no:

Gaba - ubrania ciążowe mam z pierwszej ciąży jeszcze. Trochę po siostrze, a trochę mi mama poluje na ciuchach. Te z ciucharni są najfajniejsze i super się noszą. Najwiekszy wybó spodni ciążowych ma babaka w takim małym ciucholandzie. Przy skrzyżowaniu Warszawskiej i IX Wieków (tu między przejściami na swiatłach na Warszawskiej). Tzn kiedyś miała, bo teraz to nie wiem bo nie mam czasu chodzić. A tak poza tym to na bazarach jest stoisko z ciuchami ciążowymi tak pod koniec "szczenek", bliżej tych wieszaków co palta i sukienki sprzedają. Mnie bardzo podobają sie ciuchy w bramie na sienkiewicza - między triumphem a teczą (jak wejdziesz w bramę, to po prawej stronie - taki schodek w dół tam jest) - tyle że drogo, no i w teczy były też fajne, ale nie wiem czy jeszcze jest ten sklep.
Aha - zapraszam też na wątek regionalny - kielce i okolice. Zawsze coś dziewczyny podpowiedzą - niektóre niedawno urodziły :)

Hej, własnie jestem po pierwszym zastrzyku w brzuch, ała:-(, prawdopodobnie bede musiała je brać do 24 tygodnia, ale na razie jestem zaopatrzona na miesiąc.....
Eh cały czas powtarzam sobie że dam rade, że damy rade i mam nadzieje że faktycznie tak będzie...
acha, kolejne przymusowe leżenie mam na najbliższy miesiąc, myślałam że po pierwszym trymestrze bede już mogła wstać a tu dupaaaaaa
Cos tak czuje, że przeleżę całą ciąże, tfu tfu

reklama
Do góry