reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ojej a za mna chodzi wszystko co w reklamach..teraz camembert ale nie mozna w ciazy sera plesniowego jesc...no i losos wedzony tez o nim marze a tez nie bardzo wedzone rybki;/ ale najbardziej to ogorki kiszone, ktorych nie mam mozliwosci zjesc bo jestem w Norwegii a tu nie maja takich pysznosci ahhh :( I nawet prosilam brata mojego M. zeby mi przywiozl w wiaderku 5kg takie kupne, akurat dzis wyjezdza to na jutro wieczor by dowozl, a oni szukali w sklepach u mnie w miescie i wyobrazacie sobie ze nie bylo? Ja oczywiscie uwierzyc w to nie moge bo tak bardzo chce je jesc :p

to w h&m sa ciuszki ciazowe? Ojejku to ja smigam, nie wiedzialam, ale fajnie ;D

reklama
Cześć :-)

mag - ja miewam często ochotę na pivko. Nawet zdarza mi się czasem skusić, ale tylko na to małe bezalkoholowe. Ono zawiera do 0,5% alkoholu, więc pite od czasu do czasu nie powinno zaszkodzić :tak:
Ja uwielbiam piwo, ale to bezalkoholowe jest ohydne... Smakuje jak szampon :-D. Więc nie piję wcale :-p

Ja mam to szczescie ze w niemczech H&M super szmatki maja :) dla mam i dzieci :)tylko worek siana miec :)
Właśnie, worek siana :tak:. Dżinsy dla dziecka 70 zł kosztują :szok: A tu co sezon trzeba komplet odzieży kupić dla takiego malucha przecież.

ojej a za mna chodzi wszystko co w reklamach..teraz camembert ale nie mozna w ciazy sera plesniowego jesc...
Camembert można, pod warunkiem że jest z pasteryzowanego mleka. Te polskie np są z pasteryzowanego :tak:

Są kolory i wzory uniwersalne a z płcią to nigdy tak do końca nie wiadomo ;-)

Witajcie po przerwie :-)

Ja jutro do gina idę, i usg genetyczne mi zrobi...

Agniesia czekam na relację!

Hejka,
Ja leżę i zdycham od niedzieli....straszne przeziębienie mnie dopadlo...prawie wogole z łóżka nie wstaję..Bylam wczoraj u lekarza to powiedzial ze nic na razie nie moze mi dac opróc wapna, wit C i rutinoscorbinu...i mam lezec. Czuję się paskudnie..

W piatek tez ide na usg genetyczne.

Trzymam kciuki aby wszystkie z nas po tym usg wrocily szzesliwe no i moze z informacją o płci:laugh2:

p.s. czy którać z was ma tak jak ja straszliwa ochotę na zimne piwo, czy jako jedyna wychodzę na jakąś żulizę:-D

A przed ciążą byłam strasznym piwoszem i uwielbiałam piwo, ateraz nie mogę jego zapachu znieść. Na początku ciąży jakoś mi nie przeszkadało ale teraz...

Ja podobnie jak gaba. Zanim zaszłam w ciąże to z męzem przynajmniej kilka razy w tygodniu piwo piłam. Mówiłam mu, że gdy będę w ciąży to zabronię mu pić by mi smaka nie robił. Na początku ciąży kupiłam sobie zgrzewkę bezalkoholowego, wypiłam dwa i teraz patrzać na nie nie mogę. Także niech piwo sobie kupuje, tylko niech pije z dala, zapachu też nie mogę znieść.

Do ubrań jeszcze się mieszczę, takze narazie nie panikuję. Myślałam o allegro, ale też się boję, że mogą nie pasować. W sklepach to jest drożyzna:baffled:

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie, które w najbliższym czasie mają wizyty. Nie stresujcie się, wszystko będzie dobrze. Zobaczycie jakie wasze maleństwa są już aktywne. Ja napatrzeć się nie mogłam:-D

reklama
sylviontko super ze wszystko ok :-)

igi wracaj szybko do zdrowia :tak:

agniesiak trzymamy kciuki ;-)

a ja juz sie doczekac nie moge kiedy wyplata wplynie bo jade do wro n basen i kupie wanienke i moze ciuszek jakis i w ogole :):-)

Do góry