reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mam pytanie czy jakoś szczególnie czyścicie uszka swoich maluszków wczoraj zauważyłam ze jedno ucho jest takie w środku zabrudzone pewnie woskowiną ale bałam się czyścić tak głęboko patyczkiem doradźcie coś.

Hejka!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest bardzo goraco...uffff. Wczoraj w cieniu bylo nawet 30 stopni:szok:. I ja z malym caly dzionek przesiedzialam na zewnatrz u siostry w ogrodku(bo swojego nie mam..) w cieniu oczywiscie. ale jak wrocilismy do domu wieczorem, to maly bardzo marudzil, plakal, nie moglam go w ogole uspokoic. Juz sie wystraszylam, ze dostal jakiegos udaru czy cos. W koncu jak go rozebralam do kapieli to przestal, i chyba po prostu bardzo goraco biedaczkowi bylo...To postanowilam go takiego golasa do spania polozyc, przykrylam tylko cienkim przescieradlem. I spal prawie cala noc, wiec chyba dobrze mu bylo...Ale co ja stresu mialam wieczorem, to nie zycze nikomu...Teraz znowu spi, temperatury nie ma, wiec odpukac wszystko dobrze. Jestem pierwszy raz mama, i czasami trudno, nie wiadomo jak ubrac takiego maluszka...Mam nadzieje dzisiaj bedzie lepiej, bo znowu sie szykuje bardzo goracy dzien...

reklama
Witam sie w ten upalny dzien.Malenstwo moje śpi ładnie mi w nocy teraz tez,bo czeka go ładny spacerek,bo jest bardzo ciepło.Dzisiaj w nocy wyjechał mój M i znowu jestem sama,dobrze ze mam mojego brzdąca,smutno mi jakoś.M dopiero bedzie pod koniec czerwca.Jutro mamy kardiologa,a 28 wkoncu neurologa i potem szczepienia.Słonecznego dzionka Wam zycze;-)

Do góry