reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzisiaj próbowałam to prawie nic nie leci ..
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Czarnuszka odciagaj...dawałas mu butle? jelsi tak to masz odp czemu tak robi. Ja od tygodnia nie karmie piersia tylko odciagam i dokarmiam modyfikowanym i tez mialam wyrzuty sumienia ale 6 razy dziennie siedzialam z laktatorem i nic nie moglam zrobic. Szwagier juz sie smiał zem nie, ze tylko jak mnie widzi to odciagam mleko. Mam juz nauczke i przy drugim dziecku nie bede uzywac butli na poczatku. To co ja sie z Nikim na walczylam karmiac piersia to szok i czasem mam podłamki, ze moglo to byc inaczej ale jak widze, ze po butli jest zadowlony to i ja tez jestem
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
zapalenia ucha...o zgrozxo chorowalam na to w dziecinstwie czesto. Człowieka jak glowa boli to marudzi a co dopiero ucho i to takiego maluszka
Dzisiaj próbowałam to prawie nic nie leci ..
więc najnormalniej w świecie kończy Ci się pokarm, dlatego mały tylko chwilkę ssie...dobrze myślę?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a jam usze powiedziec, ze herbaqtki na laktacje mi pomogly. dwa ni nie pilam bo mi sie ksonczyla i mialam mniej pokarmu sie musialam nameczyc a jak wypiłam 2 szklanki po 250ml to odrazu sie ruszylo
czarnuszka moze masz kryzys laktacyjny ...hmm
czarnuszka moze masz kryzys laktacyjny ...hmm
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziekuje Marciaa , wiem juz teraz ze moglam nie dawac butli, koszmar ( czuje sie paskudnie...przejdzie mi mam nadzieje szybko
Ja jakoś odkąd mój mały skończył miesiąc na jedno nocne karmienie dostaje butle, załapał odrazu. Cycusia też uwielbia. Tak naprawdę to cieszę się z takiego rozwiązania bo znowu moja koleżanka ma problem ze swoim pół rocznym synkiem że tylko cyc i cyc a o butli można zapomnieć pluje i płacze. Biedna się męczy bo nie może go na dłużej zostawić. Słyszałam jednak o wielu przypadkach że po podaniu butli dzieci nie chciały już piersi bo z butli łatwiej leci ale to przy częstym podawaniu butlelki dlatego położna uprzedzila mnie abym na początku butle podawała z umiarem.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Nie sądze zeby to byl kryzys...bo wtedy Krystian by jadł i by mu poprostu nie starczało a tak nie jest...
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
CZARNULKA pomysl karmilas 2 miesiace zawsze cos )) nie doluj sie..wprowadz po troszku modyfikowane zeby bomby zoladek nie dostal..ja pewnie z tydzien i mi mleko zaniknie eh